pis67 Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #4276 Opublikowano 10 Maja 2020 Wydrukowałem etykietki na syrop mniszkowy, napełnionych 57 małych flaszek... przeznaczenie - dla zdrowotności. We wtorek kontrola, kolejny dzień w plecy.... Pozostaje tylko.... W piątek jadąc po pomidorki do folii znalazłem fajną miejscówkę na kolejny zlot, teraz będzie łatwiej.... wręcz prosto z rezerwacją..... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-666343 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #4277 Opublikowano 29 Maja 2020 Trochę na sobotę zostało, trochę zaraz spakuję i pojedzie .... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-667955 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #4278 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Murarki przydomowe zabudowały piętro, dostawiam mieszkanka na parterze. Dziś zabutelkowałem marcowe - Warka 88, stała od marca na cichej i doczekała się na finał.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-668563 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 10 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #4279 Opublikowano 10 Lipca 2020 Dziś zrobiłem sobie wolne od wyrobów, tylko wędzonki zimno wędzone uwędzę... Wczoraj nóżkę na imprezkę skleciłem - waga początkowa 12kg - końcowa 10,40kg, z kością biodrową - zapomniałem wyciąć. Towaru mam trochę, na dziś i jutro wystarczy, zrobiło się chłodniej - mniej jedzą. Potrzebuję inspiracji na nowe wyroby z indyka i kurczaka.... coś nowego by się przydało zrobić.Myślę o takiej polędwicy miodowej w osłonce barierowej, ale jak zrobić bez prochów i innych śmieci, by "podcieku" nie było? Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-671092 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #4280 Opublikowano 10 Lipca 2020 Ładny zbiór Cytuj Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-671095 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #4281 Opublikowano 10 Lipca 2020 Myślę o takiej polędwicy miodowej w osłonce barierowej, Napisz coś więcej o tym wyrobie proszę Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-671133 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #4282 Opublikowano 11 Lipca 2020 Chodzi mi o coś takiego jak w linku, tylko bez żadnych chemicznych śmieci i innych E. https://www.indykpol.pl/oferta/poledwica-miodowa,87.html Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-671207 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #4283 Opublikowano 11 Lipca 2020 (edytowane) coś takiego jak w linkuPatrząc a białko to w wyrobie powinno być ok. 55% mięsa + 6% tłuszczu.W najlepszym razie jest ok. 40% wody dodanej.Wodę można stabilizować kolagenem ze skórek oraz skrobią. Edytowane 11 Lipca 2020 przez EAnna Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-671216 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirekr134a Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij #4284 Opublikowano 11 Lipca 2020 Chodzi mi o coś takiego jak w linku, tylko bez żadnych chemicznych śmieci i innych E. https://www.indykpol.pl/oferta/poledwica-miodowa,87.htmlMam obawy czy bez ,,uszlachetniaczy,, bedzie to mozliwe, biorąc pod uwagę że od producenta mięso wychodzi już pompowane. Cytuj Naturę mam zimną a dym robię tylko kiedy potrzeba Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-671230 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 26 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #4285 Opublikowano 26 Września 2020 Kolejny rodzaj asortymentu .... Na śniadanko.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-678509 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij #4286 Opublikowano 26 Września 2020 Na śniadanko Piękna bestyjka Pozdrowienia Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-678517 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 1 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #4287 Opublikowano 1 Października 2020 Parówkowa - mały kuterek dziś. parówki - nadziewam na mokro - info dla Mazowszanki - znacznie lepiej. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-679123 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #4288 Opublikowano 1 Października 2020 parówki - nadziewam na mokro ........... - znacznie lepiej. Jak długo moczyłeś tuby? Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-679124 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 1 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #4289 Opublikowano 1 Października 2020 Jak długo moczyłeś tuby? 5 minut - temp. wody pokojowa, czyli do 30 stopni. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-679139 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #4290 Opublikowano 1 Października 2020 5 minut - temp. wody pokojowa, czyli do 30 stopni. Dziękuję. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-679140 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #4291 Opublikowano 2 Października 2020 Polędwiczki wędzone godzinę.... I krakowska z jelenia ... teraz podsycha... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-679274 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #4292 Opublikowano 2 Października 2020 krakowska z jelenia ... Zdradzisz recepturę? Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-679276 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #4293 Opublikowano 2 Października 2020 Mięso z jelenia -90%wp.II tłusta 10%Przyprawy jak do krakowskiej, wykonanie standardowe. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-679289 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 5 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #4294 Opublikowano 5 Października 2020 Wczoraj popołudniem wyskoczyłem po mleko i po ponad półrocznej przerwie serki gołkami zwane zrobiłem plus ricotta. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-679644 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #4295 Opublikowano 5 Października 2020 też muszę przerwać 6-cio miesięczną kwarantannę Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-679654 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #4296 Opublikowano 7 Października 2020 Petarda. Serki piękne, i sucha. Fachman. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-679903 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 8 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #4297 Opublikowano 8 Października 2020 Wczoraj pomidorki zerwałem, razem w tym sezonie z folii 160kg, jeszcze trochę będzie. Dziś korzystając z wolnej chwili prototypową kiełbaskę z fileta indyka zrobiłem. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-680045 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 9 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #4298 Opublikowano 9 Października 2020 Zamówiłem sobie po 100szt butelek do nalewek 100 i 200ml, wczoraj przyjechały:-100ml - 5643sztuki-200ml - 5082sztuki- będzie na jakieś 30-ści lat. kiełbaska chorizo - dojrzewała, podsychała, wczoraj dymek puściłem ... w wiadomym celu. Kiełbaska testowa z fileta indyka, muszę jeszcze trochę nad nią popracować. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-680135 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 10 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij #4299 Opublikowano 10 Października 2020 Przed śniadankiem..... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-680212 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij #4300 Opublikowano 10 Października 2020 Przed śniadankiem To Ty większe śniadanka niż Andrzejek jadasz. Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/172/#findComment-680223 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.