pis67 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2151 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dziś wędziłem pstrągi tylko trzy, żywe ważyły 2,3kg, Pstrąg tęczowy o smaku łososia .... i kolorze mięska też Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-357254 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #2152 Opublikowano 11 Czerwca 2014 bez łbów? poszły na zupę rybną? Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-357258 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujaszek Tom Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #2153 Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Łby są , tylko poszły spać na popielnicę. .A temperatura i i czas ? Edytowane 11 Czerwca 2014 przez Wujaszek Tom Cytuj Myślisz , że możesz wszystko ? Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi Myślałem ,że jestem już na dnie !!!! Ale ktoś rzucił mi łopatę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-357278 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2154 Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) bez łbów? Łby są, a są łby, tylko wygięte w głąb wędzarni... A temperatura i i czas ? Pełna mistyfikacja, w typie wędzarni którą operuje latem bez palenia jest 45 stopni i mniej więcej 0d 45 do 50 stopni było, a czas - 3-4 godziny. Edytowane 11 Czerwca 2014 przez pis67 Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-357320 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2155 Opublikowano 17 Czerwca 2014 W niedzielę zrobiłem dwie rybki, takie jak lubię. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-358347 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2156 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Wczoraj wędziłem kiełbaski, dziś wieczorem zabutelkowałem Stout Milka, piwko dla kobietek. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-358528 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #2157 Opublikowano 19 Czerwca 2014 dziś wieczorem zabutelkowałem Stout Milka, piwko dla kobietek. O kiełbasce nie będę pisać nic ... bo jak zwykle wygląda zachęcająco.... ale na piwko to ja się piszę http://emoty.blox.pl/resource/0825.gif skoro przeznaczone dla kobiet Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-358529 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2158 Opublikowano 19 Czerwca 2014 ale na piwko to ja się piszę 0825.gif skoro przeznaczone dla kobiet Pierwsza degustacja za miesiąc, a we wrześniu w Gąsiorowie pewnie będzie dostępne, myśl o tym. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-358530 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #2159 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Pisu.. Czy te rybki to dorady..? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-358531 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2160 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Czy te rybki to dorady..? Dokładnie, lubię to zwierze na talerzu . Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-358532 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #2161 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jeszcze jej nie jadlem ale podobno ta rybka najlepiej nadaje sie na grillka bo ma malo osci.. Czy to prawda Piotrku..? Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-358534 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2162 Opublikowano 19 Czerwca 2014 U beżowych zawsze zajadam się doradami, białe smaczne mięsko, mało dużych ości, i soczysta, lecz nie tłusta... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-358535 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2163 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Dziś zrobiłem trochę kiełbaski - trochę ponad 2kg fileta z piersi indyka + trochę ponad pół kg uda z indyka i jest gotowa kiełbasa chuda. TV-w masarni jest, tak i mecz obejrzałem i kiełbaskę skręciłem. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-358633 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #2164 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Wszystko piekne i smaczne , narobiles mi ochoty na swieza wedlinke , choc caly dzien z wnuczkami nie mam za wiele czasu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-358637 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2165 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Z rana fota kiełbaski, a dziś wędzę.... , zaraz lato się zaczyna i rak zodiakalny , na tę okoliczność trzeba zadymić, by sezon letni owocny był. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-358638 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2166 Opublikowano 21 Czerwca 2014 To foty z początku lata.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-358648 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2167 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Dziś zadyma .... Wczoraj wieczorem konsternacja, skończyły mi się jelita cienkie, zapas sprzed trzech lat ulotnił się. Trzeba się rozejrzeć za dobrym towarem lub samemu naskrobać. I polędwica z poniedziałku.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-359226 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2168 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Dziś wędziłem trochę.... po parzeniu - wypoczynek I dwie inne mięska niż zwykle, rzekłbym egzotyczne u mnie... Wygląda poprawnie .... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-359387 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gasmil Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #2169 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Półgęsek czy ćwierćgęsek;) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-359391 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2170 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Pewnie półgęsek. A dziś zadyma, piersi z indyczek w siateczkach i kawałeczek dzik-iego. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-359403 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 1 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2171 Opublikowano 1 Lipca 2014 Wczoraj szynka i polędwica na tapecie, tą ostatnią pierwszy raz od niepamiętnych czasów ubrałem i sparzyłem na zamówienie domowego konsumenta. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-359700 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2172 Opublikowano 3 Lipca 2014 Dziś pstrągi, po wędzeniu zostało nieco ponad 2kg, reszta wyparowała. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-359962 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij #2173 Opublikowano 3 Lipca 2014 Pis'u, jak nasalasz pstrągi? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-359964 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2174 Opublikowano 3 Lipca 2014 Pis'u, jak nasalasz pstrągi? Nie nasalam, kąpię... w solance. A ile było przed wędzeniem Po wypatroszeniu 2,5kg. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-360047 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #2175 Opublikowano 5 Lipca 2014 Wczoraj w przerwie między meczami zrobiłem 11kg kiełbaski... Dziś zadyma, na pierwszym planie gęsie piersi.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/87/#findComment-360227 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.