WojtekW Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #126 Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Wszystko dzisiaj robiłaś: pączki, salceson, kaszankę i pasztetówkę? Edytowane 27 Lutego 2014 przez WojtekW Cytuj WojtekW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-337262 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #127 Opublikowano 28 Lutego 2014 wstawiłam kaszankę a to nie ten temat Halusia ale jaka kaszanka super, salceson też fajny Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-337357 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #128 Opublikowano 28 Lutego 2014 Obdarowana połówką świnki Ja też ja też a swoją drogą ładne te Twoje wyroby Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-337419 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #129 Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Halusia ,kaszaneczka pieknej urody! ja tez mam zamiar zrobic salceson ,w niedziele koniec peklowania ozorkow i bedzie robota Edytowane 28 Lutego 2014 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-337423 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia285 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #130 Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Haluś ale dlaczego nie na temat kaszanka? Piękne wyroby :clap: , dla mnie zakazany OWOC. Już piszę dlaczego, jakoś nie lubie podrobów, brrrr nie wiem dlaczego. Pewnie mam jakieś ubzdurania smakowe Pozdrawiam Cię serdecznie. Edytowane 28 Lutego 2014 przez Basia285 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-337611 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #131 Opublikowano 4 Marca 2014 jakoś nie lubie podrobów, brrrr nie wiem dlaczego. Pewnie mam jakieś ubzdurania smakowe Nie wiesz co tracisz Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-338618 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko26 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #132 Opublikowano 17 Maja 2014 Haluś szczere gratulacje, myślę że smak jest jeszcze lepszy jak widok na załączonych zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-352595 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumbo Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #133 Opublikowano 17 Maja 2014 marko - popatrz na datę Cytuj jumbo--------------"Ludzie są głupi, nie źli.Zło zakłada jakąś moralną determinację, jakiś zamiar i pewną myśl.Głupiec nie pomyśli.Działa jak zwierzę przekonany, że zawsze ma rację,dumny, że przypierd..la. każdemu, kto jest inny od niego samego." "- Ludzie lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni. Gdy piją na umór, oszukują, kradną, leją żonę lejcami, morzą głodem babkę staruszkę, tłuką siekierą schwytanego w paści lisa lub szpikują strzałami ostatniego pozostałego na świecie jednorożca, lubią myśleć, że jednak potworniejsza od nich jest Mora wchodząca do chaty o brzasku. Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.""Ostatnie życzenie" Sapkowski Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-352608 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #134 Opublikowano 11 Października 2015 Przegląd w zamrażarce. .. u zbierali się na salceson :)dawno nie robiłam . Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-449434 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #135 Opublikowano 11 Października 2015 Dawno nie robiłaś i popełniasz ciągle ten sam błąd.Po co takie rozdrobnienie.?.Mnie się wizualnie nie podoba. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-449474 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #136 Opublikowano 11 Października 2015 Arkadiusz.. wszyszko co tłuste zmieliłam. . Chude mięso. . Były to duże kawały. .. nawet niż nie użyłam . Ech. ..czyli nigdy się nie nauczę zrobić poprawnie salcesonu. Co do smaku. Zadowolona jestem ☺ Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-449488 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #137 Opublikowano 11 Października 2015 Były to duże kawały. Halinko nie jest zle,wystarczy tylko trochę drobniej pokroić to chude mięsko,smaku to nie zmieni,ale wizualnie będzie wyglądał zdecydowanie lepiej. Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-449495 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #138 Opublikowano 11 Października 2015 Ok..dzięki za wskazówki. .. wciąż się uczę. ..ale czy się nauczę. Musze ...ja tak szybko nie odpuszczam Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-449509 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #139 Opublikowano 11 Października 2015 wciąż się uczę. ..ale czy się nauczę. Musze ...ja tak szybko nie odpuszczam Dobra - w Rytych Błotach jak zechcesz -to na zlocie zrobisz - osobiście przypilnuję, by jego smak i wygląd, zazdrość wzbudził..... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-449570 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #140 Opublikowano 12 Października 2015 Trzymamy Cię za słowo Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-449667 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 12 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #141 Opublikowano 12 Października 2015 Jasne..mogę sie zmierzyć ponownie pod Twoim okiem Piotr Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-449716 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #142 Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Dobra - w Rytych Błotach jak zechcesz -to na zlocie zrobisz - osobiście przypilnuję, by jego smak i wygląd, zazdrość wzbudził.... No to ja mam z głowy. .Pokaz na żywo jest najlepszym sposobem nauczania. Edytowane 12 Października 2015 przez arkadiusz Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-449737 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij #143 Opublikowano 12 Października 2015 Chciałbyś. Ale nie ma lekko. Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-449741 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 12 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #144 Opublikowano 12 Października 2015 Arkadiuszu.. dziękuję z chęci niesienia pomocy. . Na zlocie będzie to lekcja w realu. Mam nadzieje ze po uszach nie dostane.. Musze w końcu nauczyć się fachowej roboty Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-449798 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #145 Opublikowano 7 Grudnia 2015 witam, poczytałem trochę o salcesonach i sam się do ich zrobienia chcę zabrać, poszczególne składniki już kupione, mam tylko jeden dylemacik chcę zrobić czarny i dokładnie nie wiem w KTÓRYM momencie dodać krewproszę o podpowiedzi dymnie pozdrawiam Cytuj Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-461147 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #146 Opublikowano 7 Grudnia 2015 chcę zrobić czarny i dokładnie nie wiem w KTÓRYM momencie dodać krew Krew dodajesz razem z przyprawami Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-461155 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #147 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ja daję krew po wymieszaniu farszu z przyprawami . Czyli krew na sam koniec . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-461158 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #148 Opublikowano 7 Grudnia 2015 dzięki za podpowiedzi dymnie pozdrawiam Cytuj Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-461179 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #149 Opublikowano 13 Grudnia 2015 witam,dziękuję bardzo halusi i andrzejowi k za podpowiedzi dot salcesonu,ponieważ nie dostałem obiecanych mat do załadowania towaru musiałem wykorzystaćosłonki, no cóż tak czy inaczej salceson zrobiony,dymnie pozdrawiam Cytuj Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-462543 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #150 Opublikowano 13 Grudnia 2015 tak czy inaczej salceson zrobiony, Kolego Pontiak, alceson w przekroju wygląda całkiem dobrze. Zamiast żołądką możesz użyć sztuczną osłonę termokurczliwą.... ale wybrnąłeś Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5079-salceson-halusi/page/6/#findComment-462546 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.