@halusia@ Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Moje wczorajsze boczki wędzone.. tym razem bez parzenia, opiekałam. Normalnie pychotka... smak i w ogóle :grin: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 12 Grudnia 2010 @halusia@ Rozkwitasz w hobby wędzarniczym jak pąki białych róż :grin: Piękne boczusie gratulacje. Pzdr.Wosiu Cytuj Przyjacielem trzeba być,a nie bywać.... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-136808 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duduś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 12 Grudnia 2010 @halusia@, piękne te Twoje boczusie. Napisz coś więcej o wędzeniu bo moje leżą w zalewie i czekają na wędzonko. Może tym razem też bym nie parzyła a tylko bym przypiekła w wędzarni Cytuj duduś Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-136809 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianzet1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam boczki są piękne; umnie w okolicy Krakowa jest problem z kupnem boczku ze skórą, jeżeli jest to drogi. :rolleyes: [ Dodano: Nie 12 Gru, 2010 11:16 ] Jadło by się lecz niestety mogę tylko Oczami ,nie ten Wiek.Pozdrawiam WSZYSTKICH MIŁOSNIKÓW DOMOWYCH WYROBÓW.Marian :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-136819 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Boczki prześlicznej urody . :thumbsup: :clap: Już się mnie nie opędzisz :lol:I o to chodzi Andrzejku[/b ] Halusia, taki boczyć jest idealny do jajecznicy, dużo lepszy niż parzony :thumbsup:Dokładnie Piotrze ja też taki uwielbiam do jajecznicy . @halusia@ Rozkwitasz w hobby wędzarniczym jak pąki białych róż :grin:Dzięki Wosiu :blush: :grin: @halusia@, piękne te Twoje boczusie. Napisz coś więcej o wędzeniu bo moje leżą w zalewie i czekają na wędzonko.duduś na pierwszej stronie masz przepis a zamiast parzenia piekłam w wędzarni tak 45 min w temp 80-90* ech, piekne, piekne... skąd wy bierzecie to miesko ciagle... chyba wszyscy świnki maja w obórkach :grin:Jadło by się lecz niestety mogę tylko Oczami ,nie ten Wiek.Pozdrawiam WSZYSTKICH MIŁOSNIKÓW DOMOWYCH WYROBÓW.Marian :lol:Witamy Cię Marianie w śród Nas :grin: skąd wy bierzecie to miesko ciagle... chyba wszyscy świnki maja w obórkach :grin:Bo ze mną pokemonie jest tak , bo ja nie kupuje boczku wtedy kiedy potrzebuje, tylko wtedy jak sie trafi ładny. A jak potrzeba to nurkuje w zamrażarce :grin: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-136847 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Halusia :clap: :clap: :clap: Piękne boczusie :thumbsup: Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-136848 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Moje wczorajsze boczki wędzone. :clap: :thumbsup: :clap: Halinko bym więcej powiedział ale ślinotok mnie zatkał. :grin: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-136849 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianzet1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zawsze mi się wydawało że świeże mięso jest najlepsze na przetwory,mam pytanie czy mrożenie mięsa ma wpływ na jakośc wyrobów wędlin? :rolleyes: Jestem początującym amatorem wyrobów wędliniarskich,mimo podeszłego wieku.Niestety Emeryt! :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-136851 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekn Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Moje wczorajsze boczki wędzone.. tym razem bez parzenia, opiekałam.Takie są najsmaczniejsze. :clap: :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-136855 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan b Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 12 Grudnia 2010 @halusia@, :clap: :thumbsup: Cytuj Pozdrawiam bogdan b [ Apetyt rośnie w miarę wędzenia ] Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-136879 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Boczusie pierwsza klasa :clap: Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-136880 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Boczki prześlicznej urody . :thumbsup: :clap:@halusia@ Rozkwitasz w hobby wędzarniczym jak pąki białych róż :grin:Cóż ja skromny :wink: Zbój mogę Ci napisać, jak już koledzy wszystko napisali :thumbsup: :thumbsup: Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-136978 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zapasy się skończyły więc kolejna porcja (8kg) boczku wędzonego, pieczonego. Przekrawałam jeszcze ciepły :grin: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-141822 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Boczuś cacy.Zdjęcia do d..... :grin: I tu się z Tobą zgodzę Arkadiuszu żadna moja fotka nie oddaje tego jak wygląda mój wyrób w rzeczywistości. Mój syn ma ''cacy'' aparat Nikon d700 ale nie do mojej dyspozycji, więc robię moim tel. komórkowym. Najchętniej wyrzuciłabym go przez okno :devil: Ale cóż..''jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma '' :grin: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-141854 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Fajny boczuś, fajny. :grin: :thumbsup: Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-141855 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Haluś..Ło matko... 8 kg boczku???? Toż Ty pół Inowrocławia zaopatrzysz w jedzonko :wink: Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-141856 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Za takim boczusiem to ja .......... :thumbsup: Na wniosku do sanatorium muszę wskazać miejscowość gdzie na taki boczek można się załapać . :grin:Andrzejku Ty wiesz gdzie chcesz trafić. Inowrocław słynie nie tylko z super ośrodków sanatoryjnych , a teraz również z boczusi :grin: Zapraszam... A tak na marginesie ja wskazałam Kołobrzeg ... :wink: [ Dodano: Sob 15 Sty, 2011 22:08 ] Haluś..Ło matko... 8 kg boczku???? Toż Ty pół Inowrocławia zaopatrzysz w jedzonko :wink:Małgosiu w poniedziałek już nie będzie prawie po nim śladu ... :grin: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-141859 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys59 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Litości, w pracy jestem do rana, kanapki z mielonką słoikową zjedzone a tu takie zdjęcia. A ja tak kocham boczek :tongue: :tongue: :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-141863 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan b Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 15 Stycznia 2011 @halusia@, Boczuś jak malina :thumbsup: , a telefonu nie wyrzucaj ,bo rodzina straci z tobą kontakt . Myslę że wtedy mieli by problem przeżyć;oczywiście bez twoich pysznych wyrobów :grin: Pozdrawiam Bogdan Cytuj Pozdrawiam bogdan b [ Apetyt rośnie w miarę wędzenia ] Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-141869 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Przepiękne boczusie ale apetytu narobiłaś Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-141895 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby7074 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 16 Stycznia 2011 witam nie ważne czym się robi tylko jak się zrobi gdyby monitor przekazywał też smak toby tego forum nie bylo..................zo0staloby POŻARTE Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-141896 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinda szilala Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 10 Lutego 2011 Bardzo apetycznie wygląda, na pewno też smakuje :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-146002 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 12 Lutego 2011 I jeszcze boczusie.. :grin: też piątkowe. Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-146427 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan b Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 12 Lutego 2011 moze chociaz jeden kawałek...Już widzę ten jeden kawałek :lol: pewnie z10 kg :wink: @halusia@, boczusie przepiękne ,gratuluję :thumbsup: :clap: Cytuj Pozdrawiam bogdan b [ Apetyt rośnie w miarę wędzenia ] Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-146430 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskp Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 12 Lutego 2011 halusia , parzyłaś , czy przypiekałaś te boczusie ? :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6384-boczek-w%C4%99dzony-halusi/#findComment-146433 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.