andrzej k Opublikowano 26 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #3126 Opublikowano 26 Października 2018 Zapomniałem gdzie kupiłem.....miałem zapas. Widzę że ma takie osłonki Swojski Wyrób....może Miro też ma? Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-610835 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #3127 Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) Osłonki na krakowskiej skąd?Oslonki kupisz w swojskiwyrob.pl Edytowane 26 Października 2018 przez witt Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-610836 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 26 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #3128 Opublikowano 26 Października 2018 Mówiłem że Andrzej jeszcze nie raz nas zaskoczy [Dodano: 26 paź 2018 - 17:59] Mówiłem że Andrzej jeszcze nie raz nas zaskoczy Fakt pisałeś tak Pontiaczku Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-610837 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #3129 Opublikowano 26 Października 2018 Wilczek jak najbardziej zdał egzamin, producent też się postarał. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-610848 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszeko Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #3130 Opublikowano 26 Października 2018 co to za maszynka? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-610895 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 27 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #3131 Opublikowano 27 Października 2018 Hendi 12.....[Dodano: 27 paź 2018 - 08:31]Jeszcze godzinkę w wędzarni...tak dla smaku.. Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-610906 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #3132 Opublikowano 27 Października 2018 Krakowska przecudnej urody. Ciekawe jak w przekroju? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-610997 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 27 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #3133 Opublikowano 27 Października 2018 Krakowska przecudnej urody. Ciekawe jak w przekroju? Jutro wieczorkiem dopiero rozkroję ........ trochę obsycha oby nie za mocno ....... [Dodano: 27 paź 2018 - 19:58] co to za maszynka? Hendi 12[Dodano: 27 paź 2018 - 19:59] Wilczek jak najbardziej zdał egzamin, producent też się postarał. Dzięki:D Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-611020 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tysovia Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #3134 Opublikowano 27 Października 2018 Nie wiem co ładniejsze, krakowska czy maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-611084 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #3135 Opublikowano 28 Października 2018 Nie wiem co ładniejsze, krakowska czy maszynka Jedno i drugie piękne ........ dla właściciela Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-611104 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #3136 Opublikowano 28 Października 2018 dla właściciela Jak Właściciel Mistrz i narzędzia lepsze - to po prostu szybciej Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-611111 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #3137 Opublikowano 28 Października 2018 Jak Właściciel Mistrz Waldku ...Waldku Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-611114 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #3138 Opublikowano 28 Października 2018 Słowami klasyka....... już można jeść... Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-611143 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #3139 Opublikowano 28 Października 2018 .tak dla smaku.. Gorczyczna ta krakowska jest Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-611154 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #3140 Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Tak..... dodaję bo uwielbiam gorczycę w kiełbasie . Edytowane 28 Października 2018 przez andrzej k Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-611161 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #3141 Opublikowano 28 Października 2018 dodaję bo uwielbiam gorczycę w kiełbasie . Na Śląsku dodaje się gorczycę do wszystkich kiełbas, no, chyba, że jest robiona przez imigrantów Gorczyca, jak mało która przyprawa, znakomicie się komponuje z kiełbasą i podkreśla jej walory.Musztarda, ta prawdziwa, to w zasadzie wyłącznie gorczyca zemulgowana z octem. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-611171 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #3142 Opublikowano 28 Października 2018 (edytowane) Jeszcze godzinkę w wędzarni...tak dla smaku.. Tak dla smaku to ja krakowską wędzę 2X..Raz na gorąco i za 12 h już sparzoną i wystudzoną na ciepło w temp. ok.25-30ºC przez 10-12 h..Polecam. Edytowane 28 Października 2018 przez arkadiusz Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-611177 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio1111 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #3143 Opublikowano 28 Października 2018 .Też tak czynię - a ostatnio po tygodniu podsuszanie podymiłem trzeci raz , żeby aromatem świeżym pokryć . Po takim zabiegu poszła w próżnię. Po otwarciu aromat jak prosto z wędzarni. W/g degustatorów rewelka. Cytuj Ja się roboty nie boję, tylko ludzi mi dajcie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-611185 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #3144 Opublikowano 28 Października 2018 Tak dla smaku to ja krakowską wędzę 2X To tak samo jak ja . Napisałem że dla smaku na godzinkę do wędzarni ....a kiełbaskę wyjąłem z wędzarni po 8 godzinach . W palenisku jeszcze się tliło . .Polecam. A dziękuję i pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-611186 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiak Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #3145 Opublikowano 28 Października 2018 Też lubię gorczycę ponieważ podkreśla smak Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Jeśli marnowanie czasu daje ci radość to nie jest to czas zmarnowany Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-611240 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 28 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #3146 Opublikowano 28 Października 2018 Po 8 dniach kiszenia w ciepłym kapucha wyniesiona do chłodnego.... Smak super z posmaczkiem chrzanu... Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-611248 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #3147 Opublikowano 29 Października 2018 Smak super z posmaczkiem chrzanu A jabłuszka dodane do kiszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-611274 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 29 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #3148 Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) Tak szara reneta......nawet widać na focie. Edytowane 29 Października 2018 przez andrzej k Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-611276 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij #3149 Opublikowano 29 Października 2018 z posmaczkiem chrzanu Smakowicie wygląda, ja jeszcze nigdy kapusty z chrzanem nie robiłem, ogórki tak, ale w kapuście ....... będę musiał raz wypróbować. Andrzeju, dajesz liście chrzanu czy sam korzę i ile? Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-611283 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 29 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #3150 Opublikowano 29 Października 2018 Witek ja chrzanu nie dodałem. Jest to taka odmiana polskiej kapusty. Po ukiszeniu daje taki delikatny posmak chrzanu...... Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6647-moje-wyroby-andrzeja-k/page/126/#findComment-611321 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.