BazylWidzew Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #826 Opublikowano 5 Lutego 2015 Maslo z 10 l mleka na twaróg Z dwóch sloików śmietany wyszlo 460 g masla. Drugi raz mialem taki przypadek że nie bylo maślanki, tylko samo maslo. Ktoś kumaty wie o co chodzi Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-402845 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #827 Opublikowano 5 Lutego 2015 Ktoś kumaty wie o co chodz Kumaty to nie ja, ale widzę w maśle maślankę.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-402859 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #828 Opublikowano 5 Lutego 2015 Kumaty to nie ja, ale widzę w maśle maślankę.. Wlaśnie maslo jest rzadkie, trzepalem w sloiku pól godziny i mi się znudzilo. Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-402874 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #829 Opublikowano 5 Lutego 2015 trzepalem w sloiku pól godziny i mi się znudzilo. Jak to w słoiku, rozumiem, tak to teraz robisz.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-402880 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #830 Opublikowano 5 Lutego 2015 Jak to w słoiku, rozumiem, tak to teraz robisz.... Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-402894 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #831 Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Nie w słoiku, tylko do słoika HAHA Dobrze że nie do głównej kadzi Edytowane 5 Lutego 2015 przez KURP Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-402917 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #832 Opublikowano 7 Lutego 2015 Dzisiaj zapakowalem golke co mi zostala jak wędzilem dla siostry Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-403259 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #833 Opublikowano 10 Lutego 2015 Wczoraj zrobilem smalec zlotowy Pis-a (o smaku pizzy margarity) Jeszcze dobrze nie zgęstnial, ale smak rewelacja jak dla mnie tylko posypać trochę pieprzem i można wcinać Jest tylko jedna wada tego smalcu, za dlugo nie może stać bo jest z cebulą. Dalem slonina 1350 gcebula 540 gjablko 520 gczosnek 10 gsól 27 gpieprz 5,5 gmajeranek 10,2 goregano 10,2 gbazylia 6,7 g Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-403977 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #834 Opublikowano 10 Lutego 2015 ziomek,zima się kończy a TY tyle smalcu zrobiłeś,chyba,że się kroi impra w plenerze Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-403983 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #835 Opublikowano 10 Lutego 2015 Bazyl - na lekcjach pilnie uważałeś... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-403984 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #836 Opublikowano 10 Lutego 2015 Bazyl nie posypać pieprzem, ale jak to kiedyś Grzegorz trafinie zauważył w Twoim przypadku to będzie - puknąć pieprzem Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-403993 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #837 Opublikowano 20 Lutego 2015 Po 3 tygodniach jedzenia na obiad zupek chińskich, dzisiaj sobie sam zrobilem Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-405932 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #838 Opublikowano 20 Lutego 2015 Po 3 tygodniach jedzenia na obiad zupek chińskich, dzisiaj sobie sam zrobilem Jednak potrafisz... pewnie sam o tym nie wiedziałeś bazylku Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-405972 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #839 Opublikowano 20 Lutego 2015 dzisiaj sobie sam zrobilem No to się chłopie sprężyłeś Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-405979 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #840 Opublikowano 20 Lutego 2015 Jednak potrafisz... pewnie sam o tym nie wiedziałeś bazylku No jak to się mówi potrzeba matką wynalazku Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-405981 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #841 Opublikowano 20 Lutego 2015 No jak to się mówi potrzeba matką wynalazku Albo masz następny wariant... poszukać sobie drugiej połówki Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-405984 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #842 Opublikowano 20 Lutego 2015 O Halusia, ciepło, ciepło - już raz żeśmy się zaangażowali w poszukiwania drugiej połówki dla Bazyla Bazyl za dobry człowiek aby żył w samotności bez drugiej połówki Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-405992 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #843 Opublikowano 20 Lutego 2015 Bazyl za dobry człowiek aby żył w samotności bez drugiej połówki Jakiej samotności pytam? To jest Pan Bazyl, a Widzew to .... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-406008 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #844 Opublikowano 21 Lutego 2015 Ziomek widzę,że obiad jadłeś na zamku w Rynie,danie i napitek przedni Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-406020 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #845 Opublikowano 21 Lutego 2015 danie i napitek przedni Jajco chyba na fajerkach smażone Albo "kelnerce" na ziemię spadło Pozdrawiam Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-406022 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #846 Opublikowano 21 Lutego 2015 Albo masz następny wariant... poszukać sobie drugiej połówki Szukam tylko ciężko znaleźć Jakiej samotności pytam? To jest Pan Bazyl, a Widzew to .... Jest jeden frajer z warszawki który Panią Widzew od lat niszczy Ziomek widzę,że obiad jadłeś na zamku w Rynie,danie i napitek przedni Byle gdzie się nie stoluję Jajco chyba na fajerkach smażone Albo "kelnerce" na ziemię spadło Nie dygaj pierwszy raz robilem, drugi raz będzie lepiej Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-406048 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #847 Opublikowano 21 Lutego 2015 Chleb dzisiaj upieczony z większą ilością dodatków, dodalem jeszcze rodzynki i morele Zawsze pieklem 1 h w 180*C dzisiaj pieklem 10 min. temp. 220 i 50 min. w temp. 180*C. Dla mnie skórka za bardzo chrupiąca będę robil tak jak robilem I śniadanie na świeżym chlebku Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-406069 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #848 Opublikowano 21 Lutego 2015 Jutro skórka będzie miękka, spokojnie, a chlebek z pięknymi dziurkami ładnie wyrośnięty, z dodatkami też super wygląda .To tak jak w sklepie przy piekarni Bazylu, jedni proszą o ten bardziej przyrumieniony i popękany, a inni proszą o ten jaśniejszy z cieńszą skórką, chociaż to chleby z tego samego rzutu, tylko zależy w jakiej części pieca chlebek w trakcie pieczenia leżał., i tym sposobem jak to mówią "Wilk jest syty i owca cała " pocałujcie ............................................ Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-406074 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #849 Opublikowano 21 Lutego 2015 ziomek widzę,że śniadanie to ,,Szwecki stół,, to Ci się powodzi Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-406084 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #850 Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) I śniadanie na świeżym chlebku bardzo ładny chlebek ale ja tu też widzę "cztery pory roku" na Vivaldim wzorowane Edytowane 21 Lutego 2015 przez bwie Cytuj Sent from my Nokia 1011 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/34/#findComment-406088 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.