BazylWidzew Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1651 Opublikowano 16 Lutego 2016 Dzisiaj na obiad Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476455 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1652 Opublikowano 16 Lutego 2016 Dzisiaj na obiad Dziś wiem co - kartofle, jaja i zioło.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476459 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1653 Opublikowano 16 Lutego 2016 Miałem taką rybke trochę zjadłem termin spożycia sie skończył to se zrobiłem paprykarz wg BonAira Ryby prawie po terminie nie pakuje się w słoiki... Będziesz dalej s.... jak widział Bazyl będzie stawiał nartę na jeziorze Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476461 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1654 Opublikowano 16 Lutego 2016 Dzisiaj brakło mi musztardy, ale od czego jest internet wpisałem w google "domowa musztarda ostra" i wyskoczył mi blog naszej koleżanki Marderm http://www.chleby.info/2014/03/domowa-musztarda-piekielnie-ostra.htmlto sobie zrobiłem Wyszła rzadka, sprawdziłem miarke która mierzyłem wode i ocet winny. Okazało się że zawyża, to dosypałem jeszcze 20 g gorczycy. Zrobiła się bardziej gęsta ale to jeszcze nie to Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476467 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1655 Opublikowano 17 Lutego 2016 Musisz poćwiczyć Bazyl no i znaleźć odpowiednie proporcje. Ale i tak widzę, że musztardka wyszla ładna. A ostrość Ci odpowiada? Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476496 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wosiu Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1656 Opublikowano 17 Lutego 2016 No Bazyl myślę, że jak przyjadę na łódkę to posmakuję tej musztardy i nie tylko musztardy Cytuj Przyjacielem trzeba być,a nie bywać.... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476501 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1657 Opublikowano 17 Lutego 2016 Ryba po terminie ..hmm napewno Bazyl stwierdzil ze jest zdatna do jedzenia , nasze wyroby nie maja daty waznosci, sami oceniamy czy mozna jeszcze spozywac. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476531 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1658 Opublikowano 17 Lutego 2016 Musisz poćwiczyć Bazyl no i znaleźć odpowiednie proporcje. Ale i tak widzę, że musztardka wyszla ładna. A ostrość Ci odpowiada? Dzisiaj jak postała w lodówce jest gęściejsza. Ostrośc dobra, ale jakby była jeszcze bardziej ostra to bym się nie pogniewał Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476572 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1659 Opublikowano 17 Lutego 2016 Musisz poćwiczyć Bazyl no i znaleźć odpowiednie proporcje. Ale i tak widzę, że musztardka wyszla ładna. A ostrość Ci odpowiada? Dzisiaj jak postała w lodówce jest gęściejsza. Ostrośc dobra, ale jakby była jeszcze bardziej ostra to bym się nie pogniewał No mój drogi, to jak Ty wolisz jeszcze ostrzejsze to szacunek Ja po spróbowaniu tej musztardy umierałam jeszcze przez kilka godzin. Ona jest mega ostra Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476575 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1660 Opublikowano 17 Lutego 2016 Hmmm.... ostre zależy jak dla kogo ja zrobiłem musztardę według przepisu Marderm i dodałem jeszcze zmielone papryczki piri piri bo była dla mnie za łagodna.... tyle że ja naprawdę jadam na bardzo, bardzo ostro Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476587 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1661 Opublikowano 17 Lutego 2016 Hmmm.... ostre zależy jak dla kogo ja zrobiłem musztardę według przepisu Marderm i dodałem jeszcze zmielone papryczki piri piri bo była dla mnie za łagodna.... tyle że ja naprawdę jadam na bardzo, bardzo ostro Następny szalony :D Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476590 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1662 Opublikowano 17 Lutego 2016 Oj tam zaraz szalony, lubię czasami sobie porządnie kiszki przepalić :D Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476592 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1663 Opublikowano 17 Lutego 2016 Oj tam zaraz szalony, lubię czasami sobie porządnie kiszki przepalić :D Bo to jest tak jak z kebabem? Porządny piecze dwa razy? :D Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476596 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1664 Opublikowano 17 Lutego 2016 Oj tam zaraz szalony, lubię czasami sobie porządnie kiszki przepalić :D Bo to jest tak jak z kebabem? Porządny piecze dwa razy? :D ... oooooo tototo właśnie jak idziemy do pizzerii to obsługa już wie że dla mnie pizza z przynajmniej podwójną ilością papryczki pepperoni Na szczęście tak bardzo pikantnie jadam od czasu do czasu Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476598 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1665 Opublikowano 17 Lutego 2016 Ostrośc dobra, ale jakby była jeszcze bardziej ostra to bym się nie pogniewał Bazylu dodaj mielonej czarnej gorczycy i będziesz zadowolony . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476609 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1666 Opublikowano 17 Lutego 2016 Ostrośc dobra, ale jakby była jeszcze bardziej ostra to bym się nie pogniewał Bazylu dodaj mielonej czarnej gorczycy i będziesz zadowolony . Pozdrawiam Czarnej nie mam Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476672 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1667 Opublikowano 17 Lutego 2016 Dzisiaj na obiad fasolka mam jeszcze na kilka dni Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476740 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1668 Opublikowano 17 Lutego 2016 Apetycznie wygląda i pewnie była smaczna Bazyli, co się stało z emalią w garnku ? wygląda jakby wiele przeszła już w swoim życiu Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476741 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1669 Opublikowano 17 Lutego 2016 Bazyli, co się stało z emalią w garnku ? wygląda jakby wiele przeszła już w swoim życiu Ma swoje lata był już na Mazurach jak nie było domu i mieszkaliśmy w przyczepie Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476746 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1670 Opublikowano 17 Lutego 2016 To wszystko tłumaczy, czyli garnek z historią Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-476749 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1671 Opublikowano 20 Lutego 2016 Na Mazury zima wróciła Wczoraj wieczorem i w nocy 6 cm spadło Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-477500 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1672 Opublikowano 20 Lutego 2016 W Warszawie śnieg padał od rana ale.... już go nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-477531 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1673 Opublikowano 20 Lutego 2016 Ser z niebieską pleśnią dzisiaj napocząłem po 65 dniach dojrzewania Na początku dojrzewania była mała wilgotnośc w piwnicy wyszedł troszkę suchy, ale poza tym jest pyszny Brie też spróbowałem Z początkowej wagi 1827 g po 24 dniach dojrzewania zostało 1740 g, 95% W smaku dobry tylko jest lekko kwaskowy chyba trza coś kupic do mierzenia PH Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-477556 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij #1674 Opublikowano 20 Lutego 2016 Bazyl, Szacun jeszcze tylko lepszy aparat załatw Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-477559 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #1675 Opublikowano 21 Lutego 2016 Mięsa trochę pobrałem Z 770 g kości mam 200 g mięsa, 26% Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/67/#findComment-478051 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.