Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 28.01.2024 o 18:37, Tomasz_65 napisał(a):

Dawno mnie tu nie było 😉

Bogaty asortyment w Twoim wykonaniu Tomku 😋

  • Like 1

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/22/#findComment-898286
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

 

Tatar trochę inaczej 😜

FB_IMG_1696321008843.jpg

Edytowane przez Tomasz_65

Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/22/#findComment-901290
Udostępnij na innych stronach

40 minut temu, BazylWidzew napisał(a):

Piękne, tylko zastanawiają mnie te kropelki, to silikon

 

Jak w taki sposób zaaplikujesz silikon to w nagrodę wysyłam Ci 0,5x40Volt.

Edytowane przez krzysio59

Ja już nic nie muszę.

Piwo posiada wartości odżywcze,podczas gdy żywność nie ma żadnych wartości piwnych

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/22/#findComment-901453
Udostępnij na innych stronach

4 godziny temu, BazylWidzew napisał(a):

Piękne, tylko zastanawiają mnie te kropelki, to silikon

Jestem zafascynowany kuchnią molekularną 🤩jest to wyższa szkoła jazdy ☝️

  • Upvote 1

Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/22/#findComment-901508
Udostępnij na innych stronach

Skrzydełka glazurowane sosami BBQ kawa z whisky, jabłkowy i wiśniowy od Masterchefa Leszka Kosarzeckiego 💪💪💪

02a7ebb5-6920-4e8a-9906-1ba3f947345f.jpg

5ff059db-a450-4e3b-a519-744b9315747b.jpg

ccbbf178-b01c-4f7e-90be-c53fcdeb66cc.jpg

download.jpg

e3541ad9-1d25-4f2d-9023-66963161b42b (1).jpg

f0368136-a314-4730-8857-5ff61662280c.jpg

  • Upvote 1

Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/22/#findComment-903686
Udostępnij na innych stronach

  • 2 miesiące temu...

Witam co by nie wyjść z wprawy 😀 prasowany boczuś  parzony 12 godz. w temp. 68 st. C waga 3,870 kg

75ee602a-39a1-4bb3-a886-0aad22f0f22c.jpg

  • Upvote 2

Najpierw spojrzyj, z kim jesz i pijesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz. Epikur

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6848-w%C4%99dzenie-a-la-cztery-pory-roku/page/22/#findComment-924077
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.