Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 889
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

 

 

i kmin rzymski,

 

Kmin nw kiełbasach nie wszystkim pasi - już nie używam, bo nosami kręcili, ale jak robię jakieś wyroby dzikich, to daję....  :cool:

 

A te grubasy na kiju to maxkorbacze?  :cool:

Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/15/#findComment-416388
Udostępnij na innych stronach

Tier to ja poprosze taki warkoczyk tylko , juz sie oslinilam http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,018_Ve_orig.gif

Edytowane przez ANNAM

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/15/#findComment-416396
Udostępnij na innych stronach

Krzysztof chardonnay , pewenie sam wyrabiasz , ze srednimi temperaturami stycznia od +3  do +18 stopni winogrono chyba się udaje w Twoim rejonie  .

Edytowane przez Pacan Wojciech
Wojciech Pacan
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/15/#findComment-416463
Udostępnij na innych stronach

Jakiś czas temu naszło mnie aby kupić ośmiornicę i wpadłem na pomysł żeby ją zamarynować, z kawałka który kupiłem (waga prawie 1kg) wyszły 2 słoiczki typowe od majonezu :cool: 10 dni marnowałem w zalewie w której gotowałem do tego oliwa, trochę papryczek cheyene long, ocet i tymianek.  W smaku wyczuwalna oliwa, ostrość i kwasowość ogólnie ok, poza ceną samej ośmiornicy 30zł za 2 słoiczki to sporo. :cool:

 

 

post-39848-0-97844300-1427572123_thumb.jpgpost-39848-0-71001800-1427572156_thumb.jpg

post-39848-0-60975000-1427572164_thumb.jpgpost-39848-0-09389500-1427572173_thumb.jpg

post-39848-0-05252300-1427572186_thumb.jpg

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/15/#findComment-416626
Udostępnij na innych stronach

Chyba do Gąsiorowa weźmiesz - sprawdzimy czy tak samo wchodzi i wychodzi ;)

Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną.

 

Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz!

 

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/15/#findComment-416641
Udostępnij na innych stronach

 

 

Wyglądają jak bułki :D

 

 

 Też tak myślałem :D   Bułki do żurku . :D

 

 

 Gorąco pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/15/#findComment-417556
Udostępnij na innych stronach

 Tier, wspanialy wypiek  :clap:  :clap:  :clap:  w domowym piekarniku czy w piecu piekles?

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/15/#findComment-417593
Udostępnij na innych stronach

 Tier, sam wiesz, ze jestem zawsze pod wrazeniem Twoich wyrobow i wypiekow. :D

 A co do pieca, w koncu bede musiala zaczac i w moim piec chleb.

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/15/#findComment-417604
Udostępnij na innych stronach

Wędliny przygotowane jutro można zadymiać tradycyjnie trochę serków i ricotty :cool: dojrzewające mają się dobrze palcówka, salami, schab ala parmeński i salami ze stycznia jeszcze dojrzewa. :D

 

post-39848-0-22719100-1427985904_thumb.jpgpost-39848-0-20127800-1427985913_thumb.jpg

post-39848-0-61944900-1427985925_thumb.jpgpost-39848-0-31623700-1427985935_thumb.jpg

post-39848-0-39949500-1427985943_thumb.jpgpost-39848-0-82224200-1427985955_thumb.jpg

post-39848-0-24393300-1427985967_thumb.jpgpost-39848-0-48586300-1427985976_thumb.jpg

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/15/#findComment-417726
Udostępnij na innych stronach

 

 

dojrzewające mają się dobrze

 

 

 Może chociaż kawałeczek na próbę do Gąsiorowa zostanie?  :D

 

 

 Gorąco pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/15/#findComment-417814
Udostępnij na innych stronach

 

dojrzewające mają się dobrze

 

 

 Może chociaż kawałeczek na próbę do Gąsiorowa zostanie?  :D

 

 

 Gorąco pozdrawiam

 

 

Andrzej ja  myślę że nie tylko kawałeczek ;)

TYLKO WIDZEW RTS !!! :)

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/15/#findComment-417816
Udostępnij na innych stronach

 Tier, te dojrzewajace i salami wspamiale http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,009_aO_orig.gif

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/15/#findComment-417828
Udostępnij na innych stronach

Przemku , ładnie je "zaraziłeś", gdzie je trzymasz ?

Myślisz , że możesz wszystko ?

Spróbuj trzasnąć drzwiami obrotowymi

 

Myślałem ,że jestem już na dnie !!!!

Ale ktoś rzucił mi łopatę.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6865-moje-wyroby-tier/page/15/#findComment-417849
Udostępnij na innych stronach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.