PanBoczek Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #1126 Opublikowano 20 Marca 2014 Aniu wydawało mi się poniekąd, że ja mądry jestem, cóż okrutnie się myliłem.. to co powiedziałaś powinno być gdzieś wyryte.. zgadzam się z tym i nie wiem co dalej mówić.. chyba nic. Zyj , tak abys nastepnego dnia mogl zobaczyc czlowieka w lustrze, chciałbym.. oj bym chciał..można jeszcze???teraz nie ma nic poza zepsuciem i niczym.. A pomysl?, to juz twoja goraca glowa musi cos wymyslec jeżeli tak.. to coś wymyślę... jaki mam wybór Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-341716 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #1127 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Fstyt panie boczku... FSTYT powiadam tyle czasu nic nie napisać u siebie hehehe poproszę od Eminencji, Pana Prezesa, usprawiedliwienie chyba hehe Spółdzielcza karkówka i ziemniaki gotowane w Łazach zabrane do domciu :P coby na szybko w piecu kolację załatwić.. rozwalające dekiel cukinie hehe to jest to ^^ I poczułem się w obowiązku zrobić foteczkę dzisiejszego śniadanka.. Biała wędzona na peklosoli staje się powoli dojrzewającą.. ale te cukiereczki, które Jarek zrobił z farszu na białą w jelitach baranich.. zasługują na przedstawienie.. wyglądają uroczo hehe Dodatkowo, chcąc wymyślić coś nowego, zużyłem resztkę goudy do pizzy spółdzielczej.. aby zrobić serowy smalec xD coś dla wegetarian.. i powiem Wam, że całkiem fajnie wyszedł! Receptura (do dopracowania):Ser pokroic w kostkę i wrzucić na patelnię aby się nieco rozgrzał i ostrożnie przywarł (żeby 'smalec' miał jakieś złotawe oczka), dodać odrobinę octu i mleka. Ser nie ma się rozpuścić wszak, tylko 'zważyć' i nadać fajnej gruzełkowatej konsystencji smarówce.. można powiedzieć, że to imitacja skwarek Dodałem oregano, soli, pieprzu, ząbek czosnku i garść żurawiny... pogotowałem to mieszając około 20-30 minut. W zimnym mleku rozprowadziłem łyżkę skrobi ziemniaczanej dla całkowitego połączenia składników.. Do gorącej masy dodałem najpierw kopiastą łyżkę kwaśnej śmietany, lepiej dac 2-3, a potem skrobię z mlekiem i zagotowałem... powstał zamierzony efekt.. przełożyłem do pojemniczka aby wystygło.. ostatecznie mogłoby być nieco luźniejsze przy smarowaniu (stąd ważny balans między ilością skrobi, sera i śmietany)... efekt zadowalający - po dopracowaniu nadawałby się na sklepowe półki.. 'serowy smalec dla wegetarian' połówka orzecha włoskiego, owinięta w plaster łososiowej polędwicy.. Panowie, musicie tego połączenia skosztować! Pozdrawiam gorąco Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-345419 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1128 Opublikowano 5 Marca 2015 O jejku jejku... 11 miesięcy przerwy czuję się tak jakby ten temat nie był mój pewnie powtarzając niektóre przepisy sam byłbym zaskoczony Mazowszanka skutecznie wypełnia całe zapotrzebowanie na wędzone smakowitości i domowe wyroby.. mogę się wręcz poszczycić kolekcją parówek w zamrażalniku sięgającą bodajże naszej drugiej produkcji Czas powoli wrócić na wspaniałe łono forumowe.. może bez ekscesów, ponieważ dieta jest znowu na pierwszym miejscu, ale smacznie - zdrowo - kolorowo. Jak zwykle moja dieta przewiduje jeden weekend w miesiącu kiedy odpuszczane są wszystkie grzechy i można spożywać wszystko bez umiaru.. innymi słowy jutro i pojutrze będzie się działo hehehe Na chwilę obecną ograniczę się do 3 fotek i przepisu na wspaniałe, zdrowe i ekonomiczne pieczone warzywa. Czemu doszukiwać się tu ekonomii? ..a czemu nie! Planowanie posiłków i przygotowywanie potraw na cały tydzień umożliwia:- zdrową i skuteczną dietę- zmniejszenie wydatków na jedzenie (co najmniej o połowę!)- różnorodność, składniki wysokiej jakości i wydobywanie z nich maksimum smaku Świetny patent na początek to pieczona włoszczyzna. Można kupić siateczkę z mnóstwem marchwi, starą pietruszką, malutkim porem i kawałkiem ciapciakowatego selera.. ugotować na tym rosół, zetrzeć na tarce i mieć sałatkę.. ALEDużo lepiej kupić na rynku takie same warzywa na sztuki. Duże, jędrne, pełne smaku i potencjału. Selery, pietruszki i marchew obieramy i kroimy w dosyć duża kostkę - orientacyjnie 1-1.5cm. Pora dokładnie myjemy i kroimy na półcentymetrowe plastry. Opcjonalnie można dodać inne warzywa jak np. bakłażan (oczywiście trzeba pokroić go w dużą kostkę 2x2 lub większą oraz zasolić celem wydobycia ewentualnej goryczki.. przed przyprawianiem po prostu osączamy nadmiar płynów papierowym ręczniczkiem), cukinia (bez gniazd nasiennych), cebula (polecam czerwoną krojoną w duże kawałki) i wszystko na co macie ochotę. Warzyw powinno być dużo - na tyle dużo aby zapełnić wszystkie blachy piekarnika - czemu? zaraz do tego dojdziemy. Warzywa wkładamy do dużej miski i dodajemy (na 2 duże blachy warzyw) 2 łyżki stołowe oleju, 4-5 łyżek stołowych sosu rybnego i 3 łyżki przyprawy w płynie maggi, dokładnie mieszamy aby każdy kawałeczek był pokryty marynatą. Możemy zacząć doprawiać. Słuszna ilość słodkiej i ostrej papryki w proszku, granulowany czosnek, majeranek (rozcieramy w rękach) i sól (pamiętając, że sos rybny jest już słony). Mieszamy do czasu aż przyprawy będą rozprowadzone równomiernie. Warzywa odstawiamy i włączamy piekarnik - temp. 230*C. Kiedy będzie już gorący rozkładamy warzywa cienką warstwą na blachach i pieczemy 30-35 minut z termoobiegiem lub dłużej bez termoobiegu.. całość musi mieć ładny kolor a pory powinny być czarne - wręcz spalone! (o to chodzi) Piekąc na jeden raz dużą ilość warzyw zyskujemy w dwójnasób. Możemy je odłożyć z powrotem do miski i wykorzystywać do sałatek czy dań gorących przez co najmniej tydzień lub zapakować w woreczki i zamrozić (dodadzą genialnej głębi każdej zupie).. dodatkowo oszczędzamy gaz/prąd piekąc je jeden raz, nie tracimy przy tym smaku ani jakości. Przykładowe danie z wykorzystaniem takich warzyw i rybki (dorsz), czas przygotowania? 8 minut.Na wściekle gorącą patelnię dajemy łyżkę oliwy, na nią od razu przyprawione sola i pieprzem kawałki ryby.Kiedy smażą się z jednej strony na patelnię dodajemy odpowiadająca nam porcję pieczonych warzyw i świeży czosnek.Po 2 minutach rybkę przewracamy i podlewamy lekko octem jabłkowym, patelnię przykrywamy a gaz pod nią zmniejszamy do minimum. Po kolejnych 4 minutach całkowicie wyłączamy płomień i zostawiamy całość na kolejne 2 minuty (zależnie od grubości kawałków ryby). Wykładamy na talerz, dodając świeże akcenty - w tym przypadku surową cukinię, rukolę, prażony sezam i pomidorki koktajlowe. Zachęcam do wypróbowania tego przepisu Mam nadzieję, że sprzedam tu jeszcze kilka patentów na zdrową i smaczną dietę.Czym jest skuteczna dieta? ..nic innego jak trwała zmiana nawyków żywieniowych. Z tego powodu dieta musi składać się ze smacznych posiłków, katowanie się nic nie da.. bo ile można? Żeby zupełnie nie oszaleć trzeba też włączyć w nią 1-2 dni totalnego odpustu.. na codzień nie jadam dużo i tłusto.. mięso jest dodatkiem do warzyw, zupełnie bez pieczywa, alkoholu i słodyczy. Czy nazwałbym to katowaniem się? A skąd!!!! Podstawa to 5 porcji warzyw i owoców dziennie.. do śniadania suszona żurawina i orzechy (mniam!), drugie śniadanie i podwieczorek to wymiennie świeży owoc i sok... jeżeli nie pasuje wam wcinanie suchego, kwaśnego grapefruita to zastępujecie go ananasem (czasem grapefruity są słodziutkie i soczyste - tha best! mój piesek zawsze wcina takie razem ze mną).. grapefruit wychodzi średnio 2.50zł za 1 owoc a z 1 świeżego ananasa mamy 4 porcje po 3zł.. jeżeli jest dojrzały uhh zastąpi najlepsze słodkości jakie mają w sklepach.. Jeżeli nie lubicie mdłych soków warzywnych wystarczy dodać chilli i przypraw albo zastąpić go jakimś sokiem owocowym typu kubuś. Kolacja z warzywami i owocami, lekka i przyjemna = lepszy sen i poranne samopoczucie. Wszędzie kryje się jakaś alternatywa.. zdrowsza, smaczniejsza i umożliwiająca wprowadzenie zmian żywieniowych. Raz w tygodniu można sobie pozwolić na jakieś danie z makaronem.. np. spagetti (z mąki pełnoziarnistej) z dodatkiem wędzonego łososia i krewetek. Baza smaku to czosnek, chilli i imbir.. zamiast śmietany czy masła - jogurt (z ręką na sercu.. nie będziecie tęsknić za tłustością sosu).. do tego ryba i owoce morza (oszczędzacie planując, więc możecie sobie pozwolić).. Czyż to nie wygląda smakowicie? Pozdrawiam serdecznie P.S. główka zaczyna pracować przy dobrym odżywianiu szarych komórek hehe3 razy z rzędu wygrać z BigMamą w scrabble? wręcz niemożliwe... Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409569 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1129 Opublikowano 5 Marca 2015 PanieBoczku po przeczytaniu posta stwierdzam, że bardzo zmieniłeś swoje dotychczasowe przyzwyczajenia Przepis na pieczone warzywa super - chętnie wypróbuję bo myślę, że będzie to świetny dodatek do mięsa Po za tym bardzo mi się podoba prezentacja i jak wnioskuję dobry smak drugiego dania (z dorszem ) Powodzenia w dalszej diecie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409580 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1130 Opublikowano 5 Marca 2015 3 razy z rzędu wygrać z BigMamą w scrabble? wręcz niemożliwe...Nic dziwnego, ze słowami typu "wybóźć" i "ajże" nietrudno wygrać. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409600 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkawroc Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1131 Opublikowano 5 Marca 2015 "wybóźć" jest raczej nie dopuszczalne sprawdzałem http://scrabblemania.pl/ Cytuj dobre żarcie -to jest to!!! tel.608215213 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409603 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1132 Opublikowano 5 Marca 2015 Kamil dzięki serdeczne trochę pomysłów jeszcze mam hehe będę je testował m.in. na Mazowszance niebawem Paweł, Arka hahaha to akurat BigMamy słówko było bez sprzeciwów.. wszak skoro baran bodzie to może i wybóźć dziurę w ścianie może konto na forum ma mój ulubiony profesor - Bralczyk, którego przez lata Miodkiem mylnie nazywałem to byłby dopiero czad! Lecę szykować kolacyjkę 2 jaja na twardo, sałata, warzywa... może podkręcę dwoma filecikami anchois Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409613 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1133 Opublikowano 5 Marca 2015 PanBoczek, fajnie, że znowu jesteś. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409615 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1134 Opublikowano 5 Marca 2015 Bobby, welcome back! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409623 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1135 Opublikowano 5 Marca 2015 Robercik witaj po raz kolejny . A juz myslalam,ze ... a lepiej nie napisze co myslalam Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409642 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkawroc Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1136 Opublikowano 5 Marca 2015 , Arka hahaha to akurat BigMamy słówko było bez sprzeciwów.. wszak skoro baran bodzie to może i wybóźć dziurę w ścianie U mnie w domu też jest słowotwórstwo czasami takie że tarzam się po podłodze ze śmiechu Cytuj dobre żarcie -to jest to!!! tel.608215213 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409648 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1137 Opublikowano 5 Marca 2015 to akurat BigMamy słówko było bez sprzeciwów.. tarzam się po podłodze ze śmiechu I wszystko jasne - lepiej żartować niż chorować i leczyć się potem maścią na ból pleców Robson, powrót w dobrym stylu ello Brachu Cytuj Sent from my Nokia 1011 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409660 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1138 Opublikowano 5 Marca 2015 O jejku jejku... 11 miesięcy przerwy Robert w jednym poście nadrobiłeś te 11 miesięcy, ja przez 11 miesięcy nie napisałem tyle we wszystkich postach Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409783 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1139 Opublikowano 6 Marca 2015 Brakowało czasem PBoczka...Forma oczywiście właściwa, zwyczajowo wysoka Trochę to napięcie budowałeś PS. To "wybóźć" jest moim zdaniem z błędem- powinno być "wybuźć" jakieś coś od całowania Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409855 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1140 Opublikowano 6 Marca 2015 Dzięki przyjaciele hehe na Was nigdy człowiek (lub boczek) nie może się zawieść Te scrabble oczywiście to nie rozgrywki poważnych ludzi.. tylko takie wygłupy. Sam byłem zaskoczony ile razy można parsknąć przy tej grze śmiechem Kilka razy BigMama się prawie zakrztusiła xD tak jak Wiesio powiedział - (naj)lepiej żartować Trochę to napięcie budowałeś hehe no to może odrobinę... tak dla nabrania wprawy Dzisiaj zaczyna się dwudniowe rozpasanie - 90% miesiąca dla ciała i 10% dla psychiki, coby nie oszaleć od tego zdrowego new-age mambo jambo. Dzień zaczęty chipsami i piwkiem mirabelkowym Fortuna! W zamrażalniku czekają 2 flaszeczki żubrówki i karton soku jabłkowego, piwa jest pod dostatkiem a mięsko przed pieczeniem marynowało się cały tydzień. Oczywiście to wszystko prewencja.. aby niczego nie zabrakło hehehehe sam i tak nie dam rady przejeść ani przepić.. oby pomoc z zewnątrz nie nawaliła xD Mięsko; karkówka, szponder i skrzydełka - zamarynowane w autorskich zestawach smakowych.. nie zapisałem dokładnie jakich. Pamiętam, że podstawą był prażony kumin, nasiona kolendry i kminek.. wołowina oczywiście marynowana bez soli. Wczoraj powstał chlebek do pieczenia.. nakrojony i smarowany masłem smakowym (świeża bazylia, jakieś tam przyprawy - też dokładnie nie powiem.. było zrobione 3-4 miesiące temu i zamrożone w formie zgrabnej paróweczki), z wierzchu lekko pędzlowany olejem i obsypany sezamem. Dodatkowo jako sos zrobiłem coś na bazie przepisu: https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090113011952AAO3JQB(domowy sos jak z burger kinga) ...jest całkiem smaczny! 1 szklanka majonezu5 łyżek słodkich ogórków typu cygańskie posiekanych jak najdrobniej3 łyżki świeżego drobno siekanego pora2 łyżeczki cukru2 łyżeczki sproszkowanej cebuli (z braku laku dałem czosnek granulowany)4 łyżeczki octu jabłkowego2 łyżeczki ketchupu (fanex no7)1 łyżeczka soli Wszystko wymieszane bardzo dokładnie, 'gotowane' w mikrofalówce około 5 minut z przerwami na mieszanie, po czym znowu dokładne mieszanie.. do słoika i w zimne miejsce.. na prawdę wyszło niezłe cuś! Do hamburgera domowej roboty byłby świetny sosik, chociaż jakby jeszcze nad nim popracować.. byłby idealny! Wczoraj zaplanowałem harmonogram pieczenia. Glazura do skrzydełek:-miód gniazdowy od kolegi Plecionki, sos sojowy, trochę oliwy, pasta ze świeżego imbiru, ocet spirytusowy, ostra i słodka papryka. Po drugim glazurowaniu skrzydełka zostaną obsypane sezamem i wrócą do piekarnika. Glazura do wołowiny:-miód gryczany od Plecionki, sos rybny, szczypta garammasali, trochę ketchupu, majeranek, sól, ostra papryka. Pozostaje czekać na efekty tego planu hehehe mam nadzieję, że jakieś napięcie powstało.. efekty opublikuję dopiero na początku przyszłego tygodnia .Pozdrawiam! Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409873 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1141 Opublikowano 6 Marca 2015 Te Boczuś, a taka kolejna dyspensa nie wypada Ci przypadkiem na długi majowy weekend... Będę na występach gościnnych w stolycy to byśmy z Wiesławem zajrzeli i sprawdzili jak Ci dieta idzie Pomogli w tem zamartwieniu Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409878 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1142 Opublikowano 6 Marca 2015 język mi do d.... ucieka ..... http://emotikona.pl/emotikony/pic/2napalony.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2napalony.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2napalony.gifAle będzie rozpusta!!! Należy się jak "psu buda" po takiej ciężkiej walce Smacznego p.s .... tylko proszę nie wrzucaj zdjęć gotowych wyrobów bo chyba ugryzę monitor Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409880 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1143 Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Te Boczuś, a taka kolejna dyspensa nie wypada Ci przypadkiem na długi majowy weekend... Będę na występach gościnnych w stolycy to byśmy z Wiesławem zajrzeli i sprawdzili jak Ci dieta idzie Pomogli w tem zamartwieniu hahahaha dla TAKICH gości? dieta momentalnie idzie w odstawkę! Zapraszam serdecznie!!!!!! ..i przyznam, że już się doczekać nie mogę dobra motywacja.. może w końcu skończę robić ten grill z beczki weekend majowy akurat byłby dobry na inaugurację ^^ Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne i zimne piwo z Wami.. zamiast odpustu święto pełną gębą Smacznegodziękuję, dziękuję.. ale nie obiecuję wstrzemięźliwości we wstawianiu zdjęć a nóż aparat nawali.. albo operator... zawsze jest nadzieja xD Pozdrawiam Btw. na dietę, kiedy człowiek stara się trzymać z daleka od pokus.. a jednak go ciągnie do kulinarnych programów etc. świetnym rozwiązaniem jest Furious Pete! Kanadyjczyk - acz polak z krwi i kości... nawet świetnie mówi po polsku. Smakowite, rozpustne rzeczy spożywane przez niego... jakoś tak tracą na atrakcyjności i wręcz (przynajmniej mi) odechciewa się spożycia.. https://www.youtube.com/user/furiouspete123/videos Edytowane 6 Marca 2015 przez PanBoczek Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409887 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1144 Opublikowano 6 Marca 2015 No to jeszcze ponegocjuję z Martadelką i dogram szczegóły techniczne z Wiesiem i jesteśmy umówieni 2 maja pasi?No to szczegóły z Wiesławem dograne, szykuj się na 2 maja późnym popołudniem Bedzie dym Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409888 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1145 Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Pewnie, że pasi hehehe miejsca noclegowe jakoś jeszcze dogadamy miejsca za wiele nie ma, ale kto by tam spał jak można się bawić oby pogoda dopisała to będzie gites malina ..tylko nie licz na to, że 3 maja będziesz w stanie prowadzić xD haha Pozdrawiam AHA i GRATULACJE 3333 posty.... za to nie można się nie napić! hehe Twoje zdrówko! Edytowane 6 Marca 2015 przez PanBoczek Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409893 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1146 Opublikowano 6 Marca 2015 Co do noclegów to nie ma sprawy, mamy już zapewniony dach nad głową A co do niedzieli to tak się miło składa że tą razą nie prowadzę albowiem w obie strony lecimy po pańsku samolotem Dżizas, to już tyle postów napłodziłem... Ale to leci Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409898 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1147 Opublikowano 6 Marca 2015 w obie strony lecimy po pańsku samolotem Jakieś takie przysłowie, czy też mądrość ludowa było... podróżuj jak król, jedz jak pospólstwo ..będę intensywnie myślał co smacznego zrobić, ale wszelkie życzenia i zachcianki będą mile widziane i z przyjemnością spełniane! W razie czego będzie wolny pokój z dwoma łóżkami sporymi :P tak na wszelki wypadek hehe Nie ma w końcu nic gorszego niż designated driver... raz - szkoda człowieka po prostu xD dwa - badania dowodzą, że skraca to świętowanie o co najmniej 30% nie pytaj na jakim uniwersytecie te badania przeprowadzali.... nie chce mi się zmyślać hahaha Możemy przyjąć, że na Harwardzie P.S. serdeczne pozdrowienia od BigMamy bardzo się ucieszyła! Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409903 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1148 Opublikowano 6 Marca 2015 W razie czego będzie wolny pokój z dwoma łóżkami sporymi :P tak na wszelki wypadek hehe No to mi ulżyło bo ja to bym nie chciał żeby w razie jakiej porażki czy niemocy wszelakiej mnie Wiesław w nocy obłapiał Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409904 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #1149 Opublikowano 6 Marca 2015 Oj tam oj tam :P mieć Wiesia za np. współlokatora to przecież marzenie każdego i to ja byłbym obłapiającym! ..te wszystkie skrzynki z pysznymi piwami hahahahaha Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409906 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1150 Opublikowano 6 Marca 2015 Ty się Boczek nie rozmarzaj bo my per pedes jakim pekaesem przyjedziemy więc za dużo nie udźwigniem Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/46/#findComment-409907 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.