Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ło matko :grin:

z resztą widać, że już boisz się cokolwiek pisać w swoim temacie...

:grin: :grin: :grin: nom przytłoczony jestem hehehe

Bazyl, Tusiaczek, Artur, Maad, Wiesiu, Gwizdek, ArturD, HerrJumbo, Karolu :grin: dzięki piękne hehe miło poczytać ;)

Wszystko pięknie, fajnie, koledzy, smakołyki, a gdzie Robert ???

Artur szkoda mi było ujęcie marnować na samego siebie :lol: jak nawet wszystkiego pożywienia nie dałem rady obfotografować :D ale może coś cyknę.. zaspa śniegu taka jedna wielka przed domem jest, którą miałem uwiecznić :lol:

około 22 kwietnia mam być w okolicach Warszawy to nawiedzę Cie i pochłonę te smakołyki

pewnie już nic nie zostanie do tego czasu :lol: ale zapraszam! :D znajdę kieliszeczek czegoś dobrego ;)

Na weekend majowy chciałbym jakiegoś grilla zmontować - tylko nie wiem czy znajdą się chętni ;) Wujaszku przypominałeś o chęci spotkania na wiosnę :grin: myślisz, że śnieg do majowego wypoczynku ucieknie? :)

Witam po raz pierwszy.

Witaj Fazi :) miło widzieć nową twarz :grin:

z powodu HerrSpeck'a LIDL chce wywalić ze swojej reklamy Okrasę i Pascala

a Korea Północna i Chiny cenzurują strony z Jego wpisami, aby nie wywołać rozruchów

hahahaha :lol: ^^ Pozdrawiam :grin:

 

[ Dodano: Sob 06 Kwi, 2013 09:47 ]

Artur Dor, tylko jakby co to tak z wieczora :P bo będę pewnie odsypiał 22 kwietnia włoski wieczór w Buffo ;)

a żeby kolorowo było :D zapiekanka ryżowo-czekoladowo-malinowa z bezą na wierzchu :P Pozdrawiam

 

http://img4.imageshack.us/img4/1036/img2162c.jpg

 

http://img7.imageshack.us/img7/3759/img2163dg.jpg

Boldly go where no Boczek has gone before  :cool: w morde jeża! 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-279131
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

PanBoczek, litości nie masz.Jeśli nie kłopot to podziel się przepisem bo ładnie wygląda.
W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-279143
Udostępnij na innych stronach

PanBoczek Serdeczne dzięki za zaproszenie ale muszę podziękować.

Roberto podjechał bym lecz czasowo jestem uwiązany straszliwie. Będe w Nadarzynie od południa, noc i cały dzień - za mało czasu by podjechać do Stolycy- jak będę dłużej to na pewno się odezwę.

Będę bardzo blisko Abratka (około 10km) to na kawę podskoczę do Niego :) jak mnie zaprosi - ale to gdzie indziej będzie ustalane :)

Pozdrawiam cieplutko

 

Całość mojej wypowiedzi jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem i moją opinią - chcesz zgadzaj się, nie chcesz nie zgadzaj się.

Ja życzę jak najlepiej

 

Czerpiesz ze strony "garściami" to wspomóż forum finansami ___ LINK DO POMOCY KPP

Poczytaj o panu S i jak możesz to klepnij go w d..... codziennie 2 razy ___LINK DO STRONY KPS

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-279150
Udostępnij na innych stronach

Karolu, przepis taki z głowy.. nie wiem czy się nadaje do dzielenia się nim :P chociaż smakowało, nie powiem.. uwzględnię drobne zmiany :)

 

1 szklanka ryżu i 2 szklanki mleka - podstawa, mleko zagotować, dodać kawałek masła i pół tabliczki gorzkiej czekolady, trochę cukru i ryż. Ponownie zagotować i gotować tak 7-8 minut po czym dodać jakiś aromat (ja dałem waniliowy) i wymieszać. Odstawić szczelnie zamknięty garnek 'pod pierzynę' albo jak ja - zawinąłem w folię alu i wstawiłem do ciepłego piekarnika.. ciepłego, nie rozgrzanego na full.. postało to tam trochę czasu - dokładnie nie wiem ile :P

wyciągnięte do wystudzenia.

Po wystudzeniu dodałem 3 żółtka i 1/2 masy jak na bezę (ubiłem z 3 białek z cukrem pudrem).

Do naczynia żaroodpornego (można wysmarować masłem i wysypać bułką tartą - zalecane) wlałem połowę masy ryżowej i na to połowa słoiczka dżemu malinowego, na to reszta masy ryżowej i znowu dżem malinowy.

Takie cudo zapiekamy 10-15 minut w piekarniku, potem nakładamy resztę masy bezowej i dopiekamy pod kolor..

 

to tak z grubsza ;) pierwszy raz robiłem i z głowy przepis, więc było kilka uchybień; ryż dałem parboiled, który żeby nie wiem co pozostaje twardawy.. powinien być zwykły biały.. nie zapiekłem przed nałożeniem masy bezowej podstawy.. też błąd, żółtko w ryżu nie do końca się ścięło.. i takie tam :lol: myślę, że to co napisałem powinno wyjść ok :) jestem ciekaw co powiedziałaby np. Halusia :) doświadczony cukiernik od razu zauważy wszelkie niedociągnięcia ;) oprócz takich jak ilość cukru - sypałem tu i tam na oko, najważniejsze żeby za słodkie nie wyszło..

 

Artur Dor, kiedyś jeszcze się okazja nadarzy :D szczególnie w Nadarzynie :grin:

Ahh Tusiaczku zapomniałem.. :P miedziane złomowisko będzie, będzie ;) tylko teraz dowalili wyrównania za rachunki.. prawiae 3tys :rolleyes: zobaczymy ile zostanie na zabawki :grin: pomysłu nie porzucam :P Pozdrawiam

Boldly go where no Boczek has gone before  :cool: w morde jeża! 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-279154
Udostępnij na innych stronach

powiem tak, od kiedy baczniej przyglądam się extra :clap: serialowi "PanBoczek smakuje!" ......:

A był już odcinek "Kto jest ojcem Pablito?" :grin: :grin:

"Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..."

Tatuś Muminka

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-279162
Udostępnij na innych stronach

Romax, :lol: :lol: :lol: :lol:

A był już odcinek "Kto jest ojcem Pablito?"

no jakże to! dawne dzieje, wiadomo że Federico :D który okazał się bratem przyrodnim Don Matteo :lol:

Karolu, jak zawsze cała przyjemność po mojej stronie :) mam nadzieję, że fajnie wyjdzie ;)

 

U mnie na obiad(okolację) dziś rolada z boczku pieczona nad kapustką z zasmażaną włoszczyzną :thumbsup: do tego może pure?

 

http://img832.imageshack.us/img832/2728/boczekroladapieczony.jpg

 

http://img13.imageshack.us/img13/6335/boczekroladapieczony1.jpg

 

http://img546.imageshack.us/img546/452/boczekroladapieczony2.jpg

 

PanieB., a gdzie Twoja fotka ? Wszystko pięknie, fajnie, koledzy, smakołyki, a gdzie Robert ???

a cykłem przy tej hałdzie śniegu wielkiej :P a raczej mama mi cykła.. przy okazji żart zimowy :D z udziałem programiku Dymnego.. fajna, wygodna rzecz ;) Pozdrawiam

 

http://img254.imageshack.us/img254/1382/boczekroladapieczony3.jpg

 

oryginał: http://imageshack.us/photo/my-images/534/img2170jl.jpg/

Boldly go where no Boczek has gone before  :cool: w morde jeża! 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-279224
Udostępnij na innych stronach

PanieB., a gdzie Twoja fotka ? Wszystko pięknie, fajnie, koledzy, smakołyki, a gdzie Robert ??? :wink:

Wyrolował nas :wink:

http://img546.imageshack.us/img546/452/boczekroladapieczony2.jpg

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-279225
Udostępnij na innych stronach

Robercie zlituj się Panie... ja jestem na diecie a Ty takie pyszności wystawiasz :shock: :wink: :grin:

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-279238
Udostępnij na innych stronach

Robercie zlituj się

Halinko, nie ma lekko - twardym trza być nie miękkim - co mają powiedzieć ci, którzy ślinią się na widok Twoich wyrobów :grin:

 

BTW dieta dietą ale kabanosy muszą być pod ręką.

 

Haluś do miłego :wink:

Sent from my Nokia 1011
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-279241
Udostępnij na innych stronach

Halusiu, Królowo wybacz :) ale co mam począć :grin: :grin: :grin:

nie będzie lekko... boczek się dopiekł.. warzywo zredukowało.. ziemniaczki zamieniły w gładkie pure z masłem mlekiem sola i pieprzem.. oj oj OJ

 

Powiem tak.. skórki nie było, warstwa tłuszczu równa..

boczek piekł się 3 godziny nad kapustą i warzywami - zaczął przy 180*C i potem po wystąpieniu oznak przypiekania poszedł pod folię i na 140*C.. piekł się piekł, od czasu do czasu na czuja odkrywany spod folii.. warzywna mieszanka na kapuście pod spodem mieszana co jakiś czas, kiedy już wierzch się karmelizował..

 

http://img541.imageshack.us/img541/5198/boczekroladapieczony201.jpg

 

NO LUDZIE! takiego delikatnego boczku w życiu jeszcze nie zrobiłem ani nie jadłem :D

Z przystawką warzywną, która działa jak sos... z puree.. zlewa się w jedna smakowitą całość w ustach! przy wielkanocy nic mi tak nie smakowało jak to..

 

http://img254.imageshack.us/img254/5198/boczekroladapieczony201.jpg

 

9.5/10.. proste, smaczne i zapada w pamięć.. ale bez środków wspomagających wątrobę się nie obędzie.. oj nie :devil:

mimo poparzenia kratką, na której piekła się boczek.. ZABAWA :D

i przegrał każdy kto się potencjalnie założył, że nie można się poparzyć na wesoło ;) pozytywnie i ze śmiechem dla wszystkich :lol: Pozdrawiam

 

http://img46.imageshack.us/img46/5198/boczekroladapieczony201.jpg

 

[ Dodano: Sob 06 Kwi, 2013 20:27 ]

dieta dietą

yhy jaka dieta? :lol: kurka wódka nie przypominaj nawet :D od poniedziałku wielki powrót do tejże.. czy dam radę? tyle czasu odwyku było a ja się dosłownie zanurzyłem w kulinarny haj xD

Boldly go where no Boczek has gone before  :cool: w morde jeża! 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-279257
Udostępnij na innych stronach

PanieBoczek mam pytanie.

 

Dziś byłem w Makro żeby kupić wołowinę z Sokołowa którą polecasz na steki. :thumbsup:

Jest wołowina rozbef i antrykot.

Która według Cibie jest lepsza ?

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe
 
Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-279821
Udostępnij na innych stronach

byłem w Makro żeby kupić wołowinę z Sokołowa którą polecasz na steki.

Miro,

dobrze przeczytaj skład tej wołowiny stekowej.

Mają w ofercie "wstępnie przyrządzoną"

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-279822
Udostępnij na innych stronach

Zasugerowałem się tym wpisem PanaBoczka:

 

Przy okazji.. zakupiłem w Makro steki z antrykotu by Sokołów - dojrzewające przed dzieleniem przez 21 dni.. tak jak być powinno i muszę powiedzieć, że lepszych w życiu nie jadłem.. doprawione już na talerzu tylko solą! Smak wybornej wołowiny - bardzo maślany (zaskakujące.. jakby na wierzchu była roztapiająca się kostka masła ), mięciutkie ponad wszelką miarę będę częściej takie coś kupował

Do tej pory kupiłem parę razy wołowinę z antrykotu z zaufanej ubojni i mimo tego tylko parę razy mięso dało się zjeść.

Reszta była typu: podeszwa do żucia !

Nie używałem soli podczas marynowania, solę pod koniec pieczenia, a mimo to .... mięso jest twarde i gumowate, steki beznadziejne.

Mam nadzieję, że tym razem zjem uczciwego, soczystego steka.

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe
 
Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-279826
Udostępnij na innych stronach

miro,

bo wołowina na steki musi dojrzewać w zerówce min. 2 tygodnie.

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-279831
Udostępnij na innych stronach

PanieBoczek mam pytanie.

 

Dziś byłem w Makro żeby kupić wołowinę z Sokołowa którą polecasz na steki.

Jest wołowina rozbef i antrykot.

Która według Cibie jest lepsza ?

Miro zdecydowanie polecam ten z antrykotu :) ale być może to kwestia gustu.. te z rostbefu są mniej tłuste - nadal są ładnie poprzerastane ale to nie to samo co przy antrykocie, gdzie masz 1-2 takie 'ogniska' tłuszczyku, które po przygotowaniu steku są najlepsze! Rozkrawam w tych miejscach zawsze tak, żeby były 4 kawałeczki mięsa z tym właśnie tłuszczykiem, mięciutkim i aromatycznym - jak masło tylko 100x lepszym :grin:

Mam nadzieję, że tym razem zjem uczciwego, soczystego steka.

bo wołowina na steki musi dojrzewać w zerówce min. 2 tygodnie.

dokładnie :) co prawda nie wiem co miałaś Eanno na myśli, że steki są 'wstępnie przyrządzone', ale o ile pamietam na etykiecie ani w składzie nie było nic niepokojącego.. chyba, że chodziło właśnie o to dojrzewanie 3 tygodniowe..

szkoda, że nie piszą czy to było dojrzewanie suche czy to gorsze :( po skoncentrowanym smaku mięsa jest nadzieja, że jednak uczciwie wisiało w chłodni ;)

dziś wieczorem będę w makro i też kupię kilka, więc sprawdzę :)

Miro, myślę, że się nie zawiedziesz :) krwisty oczywiście najlepszy, są cienkie więc do przygotowania potrzeba śmiesznych kilku minut.. ale nawet przesmażone (oj zdarzyło mi się raz :( ) wyszły bardzo smaczne :) Pozdrawiam

Boldly go where no Boczek has gone before  :cool: w morde jeża! 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-279847
Udostępnij na innych stronach

Krwisty musi być ! :)

 

Na etykiecie nie ma żadnej informacji, że coś dodano do mięsa.

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe
 
Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-279860
Udostępnij na innych stronach

Krwisty musi być !

 

Na etykiecie nie ma żadnej informacji, że coś dodano do mięsa.

:grin: :grin: :grin:

zamiast trzech antrykotów jak zwykle kupiłem tym razem Rostbef sokołowa dojrzewający 21 dni, innej firmy dojrzewający minimum 9 dni (70zł/kg sick) i ładny stejk z antrykotu sokołowa z kością, który nie dojrzewał w ogóle. Postaram się w niedzielę to ładnie podsumować notami 3 osobowego jury :grin: wygląd, smak i konsystencja.

 

apetyczny super a ten palec toco?

:lol:

przegrał każdy kto się potencjalnie założył, że nie można się poparzyć na wesoło pozytywnie i ze śmiechem dla wszystkich

a tak o.. kiedyś się wkurzałem każdym skaleczeniem, poparzeniem itd :P a potem naumiałem się z tego śmiać ;) i jakoś tak lepiej dalej szło :grin: Pozdrawiam

 

BTW. myślę, czy by w jakiś dzień majowego weekendu nie zrobić 'ala mini zjazdu' ;)

jak pogoda będzie (a pewnie tak) to jakiś grill, mięsko ciepłe z wędzarni itd ;)

Dajcie znać Bracia i Siostry kto byłby zainteresowany :) Wujaszku? ;) Pozdrawiam

Boldly go where no Boczek has gone before  :cool: w morde jeża! 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-280006
Udostępnij na innych stronach

Pools, :grin: :grin: :grin: miło byłoby Cię znowu zobaczyć, oczywiście z rodzinką, jeżeli będziecie :)

jak na razie Jesteś pierwszym, który wyraża chęć.. ale to pewnie przez majowy weekend :P cóż 'święto' rodzinne :) zaproszenie jak najbardziej aktualnie, nieważne ile osób będzie :D

zamiast trzech antrykotów jak zwykle kupiłem tym razem Rostbef sokołowa dojrzewający 21 dni, innej firmy dojrzewający minimum 9 dni (70zł/kg sick) i ładny stejk z antrykotu sokołowa z kością, który nie dojrzewał w ogóle. Postaram się w niedzielę to ładnie podsumować notami 3 osobowego jury wygląd, smak i konsystencja.

http://img818.imageshack.us/img818/1007/eksperymentstejkikwieci.jpg

 

Mamy tu 2 antrykoty - sokołowa nie dojrzewający nic i Elkopol dojrzewający minimum 9 dni.. do tego rostbef Sokołowa dojrzewający minimum 21 dni..

Wszystkie zostało przygotowane na jednej patelni, jedną metodą (w masełku ;) ) - bardzo krwiste, wręcz surowe w środku, więc do oceny pozostaje tylko jakość mięsa..

 

http://img22.imageshack.us/img22/1007/eksperymentstejkikwieci.jpg

 

Jak wspomniałem wcześniej steki bardzo krwiste i w połowie smażenia dodane zostało masło w sporej ilości (później ze smakiem z patelni, zbrązowione posłużyło jako sos - dobrze pasuje do tak krwistego mięsa) - dlatego brak na stekach mocnego przysmażenia.. coś za coś :P

 

http://img825.imageshack.us/img825/1007/eksperymentstejkikwieci.jpg

 

obróbka mięsa zamknęła się w sumie w 3 min 40 sekund + odpoczynek przed krojeniem jakieś 4 minuty.

 

http://img823.imageshack.us/img823/1007/eksperymentstejkikwieci.jpg

 

Wnioski:

 

Antrykot dojrzewający minimum 9 dni by Elkopol

zdecydowanie najsmaczniejszy z trójki. smak i konsystencja były najlepsze - pomimo iż daleko mu było do antrykotu dojrzewającego 21 dni! cena to jakieś 70zł/kg, więc jeżeli mamy wybór zrezygnowałbym z niego na rzecz antrykotu sokołowa 21 dni.

Prezentował się bardzo ładnie, trochę za mało marmurkowy jak na mój gust.

 

Rostbef dojrzewający 21 dni by Sokołów

Opakowanie zawierało 2 steki - ładnie uformowane i z pewnością cieszące oko.

Smak wyborny, konsystencja jak na tak chude mięso też ok.. chociaż za mało tłuszczu skutkuje brakiem tego efektu rozpływania w ustach..

 

Antrykot świeży by Sokołów ("Club Steak" Select - Horeca.. ale wyprodukowano przez sokołów s.a.)

porażka. stek po włożeniu na gorącą patelnię zaczął się nieładnie wyginać, co utrudniało smażenie go - nie sposób uczynić z tego piękny, wzorcowy stek.

W smaku.. 'obleci' - wołowina ale bez ochów i achów. Konsystencja - ZELÓWKA.

 

Reasumując.. jak na razie z prób wynika, że najlepszym gotowym stekiem jest Antrykot dojrzewający 21dni Sokołowa. Będę testował jeszcze inne pozycje, choć nie często - to mięso dostaje u mnie 10/10 :)

 

dodatki mniej ważne, ale też umilają spożywanie :grin: Pozdrawiam

 

http://img585.imageshack.us/img585/1007/eksperymentstejkikwieci.jpg

Boldly go where no Boczek has gone before  :cool: w morde jeża! 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-280904
Udostępnij na innych stronach

dodatki mniej ważne, ale też umilają spożywanie :grin:

tak przed obiadem :!: :!: i jak tu linię trzymać :grin: :grin:

 

Będę testował jeszcze inne pozycje, choć nie często - to mięso dostaje u mnie 10/10 :)

no nie gadaj że sam to wszystko zjesz? jeżeli potrzebujesz testera daj znać :grin:

 

cena to jakieś 70zł/kg

drogie te smakołyki :wink: aż szkoda jeść :grin:

Zapraszam na mój blog na FB

 

http://bit.ly/Swojskie_Jadlo

 

17218319_1419130924810406_74944440254938

 

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-280914
Udostępnij na innych stronach

no nie gadaj że sam to wszystko zjesz? jeżeli potrzebujesz testera daj znać

:grin: porcja na 3 osoby hehe i tak najadłem się wołowinką po uszy :D

 

Urodzinki mamy... komentarz wydaje mi się zbędny! :cool:

Rolada z boczku pieczona ze skórą, kasza gryczana zasmażana na smalcu z kiełbasy dojrzewającej + sos z kiszonej kapusty. Pozdrawiam

 

http://img248.imageshack.us/img248/446/boczekrolowanypieczonyz.jpg

 

http://img850.imageshack.us/img850/446/boczekrolowanypieczonyz.jpg

 

http://img803.imageshack.us/img803/446/boczekrolowanypieczonyz.jpg

 

http://img19.imageshack.us/img19/446/boczekrolowanypieczonyz.jpg

 

http://img221.imageshack.us/img221/446/boczekrolowanypieczonyz.jpg

 

http://img841.imageshack.us/img841/446/boczekrolowanypieczonyz.jpg

 

http://img259.imageshack.us/img259/446/boczekrolowanypieczonyz.jpg

 

przepis na prastary tradycyjny tort serowy niebawem ;)

 

http://img708.imageshack.us/img708/9892/img2335ho.jpg

Boldly go where no Boczek has gone before  :cool: w morde jeża! 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/32/#findComment-281515
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.