pokemon15 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #826 Opublikowano 4 Lipca 2013 Robert, kiedy planujesz przyjechać do Napoleonowa? Może już we wtorek ??? no i chyba z przyczepką Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-291141 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #827 Opublikowano 4 Lipca 2013 einshel, :grin: ja to taki grzybiarz, że ocet i czosnek ze sobą do lasu biorę :devil: co znajdę to zagryzam :lol: :lol: :lol: Robert, kiedy planujesz przyjechać do Napoleonowa? Może już we wtorek ??? niestety .. w czwartek rano dopiero wyruszamy chciałem jakoś wcześniej się zjawić, ale nie dało rady z mamy urlopem poza tym nie wiem jakby się babcia 'sprawowała' zostawiona na cały tydzień :lol: już i tak będziemy uruchamiać jej lodówkę, żeby zapasy zupy miała gdzie trzymać mam nadzieję, że na nic czasu nie zabraknie :P atrakcje zlotowe to pikuś, najważniejsze żeby się z Wami jak najwięcej pobawić :grin: Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-291145 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #828 Opublikowano 4 Lipca 2013 Robert, z takimi przygotowaniami to Ty z pełną przyczepką nie tylko przyjedziesz ale i wrócisz do Warszawy, jak przybędziesz do Napoleonowa dopiero w czwartek. Planuj wszystko na wtorek aby przywitać godnie nowe miejsce :lol: Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-291158 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #829 Opublikowano 5 Lipca 2013 Robert, z takimi przygotowaniami to Ty z pełną przyczepką nie tylko przyjedziesz ale i wrócisz do Warszawy, jak przybędziesz do Napoleonowa dopiero w czwartek. Planuj wszystko na wtorek aby przywitać godnie nowe miejsce Napisałem post. Miałem go wysłać. Skasował się. :shock: Niech mnie cokolwiek strzeże od złego bo zaraz rozwalę i klawiaturę i całego kompa. w skrócie.. Kocham ja Was i chciałbym być z Wami już we wtorek! nie da się.. cóż. nie mniej Was przez to będę kochał.. a jak się swoimi wyrobami nie zbłaźnię.. to i Wy chyba mniej mnie kochać nie będziecie :lol: ot i tyle do powiedzenia miałem :P ogólnie.. bo drugiej godziny na pisanie posta nie będę poświęcał - sorry - wina nowoczesnej technologii :P jakbyśmy żyli 100 lat temu napisałbym 300 listów i wszystkie by doszły za 4 tygodnie :grin: p.s. chyba błąd zrobiłem, że nie dodałem skórek do mielonki,, w temp. pokojowej galaretka się nie zestaliła, ale wiem z doświadczenia, że w lodówce będzie taka jak trzeba tylko jak ze schłodzeniem mielonek na zlocie.. nie wiem. wybaczycie? Pozdrawiam kochani Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-291279 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #830 Opublikowano 5 Lipca 2013 a jak się swoimi wyrobami nie zbłaźnię.. to i Wy chyba mniej mnie kochać nie będziecie :lol: To się okaże Robercie :blush: :lol: tylko jak ze schłodzeniem mielonek na zlocie.. Może nie będzie co schładzać.. '' maleńki'' :grin: ale w razie czego będzie chłodnia... chyba :wink: :wink: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-291287 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #831 Opublikowano 15 Lipca 2013 ' maleńki'' :grin: :grin: :grin: Kolejne podejście do burgerów.. coraz lepiej jeszcze przydałoby się własne bułki piec.. tylko zamysłu i przepisu brak na takie, które byłyby idealne hmm może jakieś a'la biszkoptowe? Bardzo zadowolony byłem z samych kotletów.. rostbef wołowy podzielony na części z czystego ładnego mięska zmielonego na sitki 9mm i tłusto/ścięgnistych kawałków zmielonych na sitko 2,5mm.. wyrobione 10 minut na spoiwo i potem z grubiej mielona wołowina tylko do wymieszania na noc uformowane do lodówki, przed grillowaniem posmarowane lekko olejem.. http://img703.imageshack.us/img703/3577/fz56.jpg http://img822.imageshack.us/img822/7384/x0ld.jpg http://img856.imageshack.us/img856/6392/570u.jpg http://img10.imageshack.us/img10/8755/tro1.jpg Sosik majonezowy robiony oczywiście od żółtka z czosnkiem i curry.. bardzo kwaśny, słony i ostry - świetnie doprawił mięso i warzywa http://img823.imageshack.us/img823/6834/pf98.jpg z dodatków kto co lubił dla mnie koniecznie sos, cebula surowa i sałata lodowa mama wolała pełny pakiet hehe http://img842.imageshack.us/img842/9083/bvua.jpg większość miała burger bez dodatków - sos nakładany na każdy kęs, warzywa jako zakąska.. miły sposób jedzenia każdy ma swojego a dodatki z jednego półmiska hehe Pozdrawiam http://img194.imageshack.us/img194/3156/jy09.jpg Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-292529 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Krzysztof_ Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #832 Opublikowano 15 Lipca 2013 Kolejne podejście do burgerów.. coraz lepiej :clap: :clap: ale mi smaka narobiłeś :thumbsup: :thumbsup: taskiego burgera to bym sobie zjadł na śniadanko kolację i obiadek :grin: Cytuj Zapraszam na mój blog na FB http://bit.ly/Swojskie_Jadlo Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-292535 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCH Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #833 Opublikowano 15 Lipca 2013 piekłem bułki z takiego przepisu i wydają się dobre : Bułki hamburgerowe z sezamem10 dużych bułek * 500g mąki pszennej typ 450 wysokobiałkowej (co najmniej 12% białka)* 300 ml mleka* 10g świeżych drożdży* 50g miękkiego masła* 30g (2 łyżki) cukru* 1 łyżka miodu* 5g(1 łyżeczka) soli Na wierzch* mleko do posmarowania* sezam do posypania Do pieczenia: blacha wyłożona papierem do pieczenia Lekko ciepłe mleko wymieszać z drożdżami cukrem i miodem, odstawić na 15 minut.Mąkę przesiać do miski, dodać sól, wlać mleko z drożdżami, dodać masło i wyrabiać gładkie, elastyczne ciasto o dobrze rozwiniętym glutenie (rozciągane ciasto powinno tworzyć błonkę). Wyrabianie ręczne trwa ok. 30 minut, mikserem ok. 10-12 minut.Miskę przykryć folią i zostawić ciasto do wyrośnięcia na 1,5 do 2 godzin. W trakcie wyrastania złożyć dwukrotnie (wyjąć na blat, lekko rozciągnąć i złożyć jak list).Wyrośnięte ciasto podzielić na kawałki po ok. 90g każdy. Uformować okrągłe bułki, ułożyć na blasze, przykryć folią i zostawić do wyrośnięcia na 60 minut. Wyrośnięte bułki posmarować mlekiem i posypać sezamem. Piec 15-20 minut w temp. 180 stopni. [ Dodano: Pon 15 Lip, 2013 12:17 ]PanBoczek, czyli mięsa nie przyprawiasz ?? tylko sos ? Cytuj Da Bóg dzień ,da i radę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-292538 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #834 Opublikowano 15 Lipca 2013 bendetto, :grin: miło mi hehe chociaż po jednym cały dzień człowiek głodny nie jest :lol: strasznie syte.. 200g mięsa na jednego burgera :P DUCH, dziękuję bardzo!!! wypróbuję na pewno czyli mięsa nie przyprawiasz ?? tylko sos ?zgadza się sos jest słony, ser też.. nie ma sensu wołowiny dodatkowo solą katować hehe żeby żadnych wycieków sokowych nie było Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-292550 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biotit Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #835 Opublikowano 22 Lipca 2013 Peklosól 30g/kg Pieprz czarny 5g/kg Czosnek 50g/kg Majeranek 18g/kg czosnek ucieram z solą w moździerzu na pastę A gdzie sól??? Cytuj Festina Lente: Zgubne są kroki szybko podjęte Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-293718 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #836 Opublikowano 25 Lipca 2013 Biotit, daję całość peklosoli oczywiście można wymieszać pół na pół 15g + 15g/kg ze zwykłą solą... wiem, że niektórzy tak wolą :P w tej recepturze nic to chyba nie zmieni, jeżeli mięsko poleży ten tydzień.. zakładam jednak, że peklosól trująca nie jest :P hehe nie mieszam z lenistwa Po 3 tygodniach fermentacji zabutelkowałem z dodatkiem cukru i 2 pastylek słodzika winko z babcinych słoiczków.. sam nie wiem czy to wyjdzie spróbowałem potem i okazało się, że słodkie było na butelkowaniu :shock: mam nadzieję, że nadmiar cukru nie porozsadza butelek i tu małe pytanie do Alltid jak to jest z tym gazowaniem? pamiętam, że pisałaś o odpowiednim gazowaniu, że nie można dać za dużo cukru.. u mnie na cydrze takiej wspaniałej piany jak u Ciebie nie było więc jakiś sekret w tym tkwi hehe co się stanie jeżeli jest za dużo cukru do fermentacji w butelce? (tzn. zakładając, że nie wybuchnie hehe) wyszło około 12 litrów gotowca jeżeli będzie dobre to trochę zlotowiczów się uraczy http://img51.imageshack.us/img51/4901/8ctw.jpg Kiełbaska sobie wisi i dojrzewa w lodówce trochę jej za dużo i nie podzieliłem na mniejsze kawałki.. więc ciut nierównomiernie 'schnie' ale myślę, że będzie dobra http://img443.imageshack.us/img443/8081/pn8c.jpg i mały test mielonki z wędzonego boczku.. aromat wędzenia zdecydowanie za mały myślałem, że będzie dużo intensywniejsza.. ilości soli też starałem się pilnować żeby było 19-20g/kg.. wyszła za słona, chociaż z chlebkiem smakuje wybornie galaretka w ogóle słona jak pierun :rolleyes: tłuszczyk na wierzchu w ogóle nie słony, mięso słone, galaretka bardzo słona.. hmm no cóż sami ocenicie Pozdrawiam http://img22.imageshack.us/img22/38/sfyo.jpg Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-294065 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #837 Opublikowano 25 Lipca 2013 wyszło około 12 litrów gotowca zlotowiczów się uraczy Myślę, że na zlocie będziemy dobrymi kolegami :lol: :lol: :lol: Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-294069 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #838 Opublikowano 25 Lipca 2013 wyszło około 12 litrów gotowca zlotowiczów się uraczy Myślę, że na zlocie będziemy dobrymi kolegami :lol: :lol: :lol: Panie Boczek proszę nie zapomnieć, że na zlocie też będą koleżanki, które chętnie uraczą się tymi ''specjałami'' .... :grin: :grin: Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-294070 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #839 Opublikowano 25 Lipca 2013 proszę nie zapomnieć, że na zlocie też będą koleżanki, które chętnie uraczą się tymi ''specjałami'' .... :grin: :mrgreen:Ależ oczywiście, że z koleżankami na zlocie mus jest zapoznać się :grin: :grin: :grin: Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-294073 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacinto Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #840 Opublikowano 25 Lipca 2013 PanieB ja też mam takie doświadczenia,że niestety dodatek wędzonego boczku do wyrobów szynkowarowych nie powoduje,że smakują wędzonym Ale kiełbaski wyglądają smakowicie i sama mieloneczka też.... Cytuj mój najsmaczniejszy blog http://najsmaczniejszy.com.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-294080 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #841 Opublikowano 25 Lipca 2013 Myślę, że na zlocie będziemy dobrymi kolegami nie mam wątpliwości :grin: Aniu, nie wierzę, że choć przez chwilę pomyślałaś, że mogę o drogich Paniach zapomnieć :grin: :grin: :grin: winka jabłkowego z cynamonem też wezmę smakuje jak szarlotka.. i 2 buteleczki szampana malinowego mam - specjalnie dla Pań właśnie oby tylko okazało się to wszystko w miarę pijalne :grin: jacinto, skoro i Ty masz takie doświadczenia to sprawa jasna nie ma sensu 'marnować' wędzonek na mielonki.. może dobrą alternatywą byłoby dolanie odpowiedniej ilości Liquid Smoke? nie wiem gdzie to kupić co prawda, widziałem u Pisa w temacie, dodawane było do metki cebulowej o ile pamięć mnie nie zawodzi aaaalbo.. aromat dębowy do alkoholu.. w sensie taka zaprawka.. zakupiłem sobie na urodziny troszkę :P Mama jedzie na urlop z koleżanką, więc gruszka i malina dla nich ja tylko odrobinkę popróbuję.. dla mnie esencja dębu francuskiego i Scotch Whiskey.. zobaczymy.. pachni to to obiecująco zawsze to jakaś alternatywa - jak miałbym płacić 80zł za butelkę whisky to wolałbym się czystej polskiej napić :lol: jakie macie doświadczenia z takimi zaprawkami? Pozdrawiam http://img821.imageshack.us/img821/4357/9tuo.jpg P.S. jak to jest z dawkowaniem tej esencji dębu... :rolleyes: 2-4ml a jak nie pasi to i 12ml na litr? czyli jeżeli dobrze rozumiem "po uważaniu" wlać? :lol: w zależności jaką się chce intensywność uzyskać... Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-294085 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #842 Opublikowano 25 Lipca 2013 na zlocie też będą koleżanki, które chętnie uraczą się tymi ''specjałami' Aniu, z doświadczenia zlotowego wiem, że specjałów do raczenia się na pewno nie zabraknie, podejrzewam nawet, że jeszcze zostanie do zawiezienia z powrotem do domu. :grin: Cytuj Sent from my Nokia 1011 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-294087 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacinto Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #843 Opublikowano 25 Lipca 2013 Ja mam liquid smoke - kupiłem to raz w kuchniach świataw W-wie. Ładnie to nawet pachnie,ale dodane do mielonki nie powoduje,że smakuje jak prawdziwa wędzonka. Jeśli chcesz spróbować to mogę Ci jedną z tych butelek przywieźć na Zlot. Ja kombinuje, bo póki co nie mam wędzarni,ale na razie nic dobrego nie wymysliłem... Cytuj mój najsmaczniejszy blog http://najsmaczniejszy.com.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-294089 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #844 Opublikowano 25 Lipca 2013 Może jakby do mielonki użyć wędzonego chudego mięsa, wędzonej słoniny, liquid smoke i jeszcze wędzonej soli to coś by się urodziło :lol: a może po prostu mielonce nie jest dane nosić znamion zadymiania :lol: Jeśli chcesz spróbować to mogę Ci jedną z tych butelek przywieźć na Zlot.bardzo dziękuję :grin: hmm może poeksperymentuję następnym razem z tą esencją dębu lub whiskey i dodam do mielonki.. wyjdzie szkocka mielonka :lol: 20ml to raptem 7-8zł, więc można poświęcić aromat ma na prawdę skoncentrowany.. Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-294090 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacinto Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #845 Opublikowano 25 Lipca 2013 Wyjdzie Ci mielonka dębowa :grin: . W sklepie widziałem kiedyś szynkę dębową... Cytuj mój najsmaczniejszy blog http://najsmaczniejszy.com.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-294101 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alltid Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #846 Opublikowano 25 Lipca 2013 i tu małe pytanie do Alltid jak to jest z tym gazowaniem? pamiętam, że pisałaś o odpowiednim gazowaniu, że nie można dać za dużo cukru.. u mnie na cydrze takiej wspaniałej piany jak u Ciebie nie było więc jakiś sekret w tym tkwi hehe co się stanie jeżeli jest za dużo cukru do fermentacji w butelce? (tzn. zakładając, że nie wybuchnie hehe)Mnie obliczał cukier do cydra kolega winiarz i ilość ml soku z kartonika zamiast cukru. Na 4 litry cydra ok.350 ml soku z kartonika. Wiem tyle, że za dużo cukru spowalnia lub zatrzymuje fermentację :idea: Cytuj Pozdrawiam,Alltid/Ela http://images35.fotosik.pl/1801/094ee4c6df2e9767m.gifhttps://alltidnalewki.wordpress.com Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-294106 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #847 Opublikowano 31 Lipca 2013 Wiem tyle, że za dużo cukru spowalnia lub zatrzymuje fermentacjęo ile dobrze pamiętam powyżej 21Blg, ciekaw jestem czy butelek nie rozsadzi :lol: winko przed dosłodzeniem i gazowaniem miało ciut goryczki.. więc wytrawne jak cydr byłoby niedobre :???: Miła wiadomość mama dostała 21 sierpnia delegację do Gliwic więc we środę mnie wysadzi w Napoleonowie i na wieczór sama dojedzie :grin: zawsze to jeden dzień więcej z Wami :grin: :grin: :grin: Z przetworami w tym roku jakoś krucho owoce drogie, mało wyględne.. 5kg czarnej porzeczki sortowałem i czyściłem 3 godziny :???: Za to może być ciekawa konfitura na karmelu Z wiśniami w syropie poszło dosyć gładko z pomocą BigMamy oczywiście! http://img822.imageshack.us/img822/9413/br0i.jpg http://img109.imageshack.us/img109/5966/txy7.jpg http://img441.imageshack.us/img441/4239/d7j4.jpg Nalewka z truskawek też już zlana zgłoszę chyba co nieco do konkursu duża konkurencja jest zazwyczaj? :wink: :grin: zaprawki smakowe.. nic specjalnego, te owocowe w ogóle dają średni efekt scotch whisky zostawiłem sobie na urodziny hehe jak nie będzie dobra to z colą pójdzie najwyżej.. albo jak Gregory Peck pijał.. z cytryną Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-294727 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #848 Opublikowano 31 Lipca 2013 więc we środę mnie wysadzi w NapoleonowieTak myślę i myślę :rolleyes: :rolleyes: coby lepiej BigMamuśka już we Wtorek w delegację jechała, Ciebie "wyrzuci" w Napoleonowie, a sama na Środę się dobrze wyśpi na miejscu i wieczorkiem dojedzie :grin: :grin: :grin: Na Wtorek w Zagrodzie zbiera się silna choć mała ekipa Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-294738 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #849 Opublikowano 31 Lipca 2013 Tak myślę i myślę coby lepiej BigMamuśka już we Wtorek w delegację jechała, Ciebie "wyrzuci" w Napoleonowie, a sama na Środę się dobrze wyśpi na miejscu i wieczorkiem dojedzieZbójaszku fajnie by było ale mama wraca z wakacji, 2 dni pracy potem 3ci dzień zamienili w delegację (całe szczęście, że w kierunku zlotu :lol: ) i się w tym roku nie uda być na wtorek.. ale w przyszłym będziemy cyrklować, żeby się udało musicie trochę pourabiać na miejscy BigMamę i zachęcić.. chociaż to się pewnie uczyni samo, mimo woli :grin: :grin: :grin: i tak niesamowicie się cieszę z tego dodatkowego dnia Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-294741 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarKan Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #850 Opublikowano 31 Lipca 2013 Takie zaprawki alkoholowe co mają w składzie? Coś naturalnego jest czy sama chemia? Kupiłem przez allegro parę na jutro jadą do mnie zastanawiam się czy nie spieprzę alkoholu ;/ Cytuj http://www.boxgarage.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6874-panboczek-smakuje/page/34/#findComment-294807 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.