Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 949
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

KOstek, cos wspanialego. :clap:  :clap:  :clap:  :clap:  Jednym okiem ogladalam,na pol zaspana :facepalm: , a tutaj od razu pobudka, takie cudne zobaczylam  :D  :thumbsup:  :thumbsup:

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525044
Udostępnij na innych stronach

Kiełbasa z ,,połcia,, podpiekana.

 

post-41979-0-13733800-1478269204_thumb.jpg

 

 

Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525119
Udostępnij na innych stronach

 

 

Kiełbasa z ,,połcia,, podpiekana.

 

 

:thumbsup::clap::)       . Przez jakie sitko mielisz .

 

 

 Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525125
Udostępnij na innych stronach

 

 

Przez jakie sitko mielisz .
Wszystko jak leci ,ale bez żył na 8 ,maszynka 22.

Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525156
Udostępnij na innych stronach

Kostek te twoje szyneczki, hmm ten tłuszczyk okalający to zacne mięsko, pychota. Ja takie robię jedynie gdy sam rozbieram półtusze.

Człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie.

 

Moje wyroby: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8179-sivona-wyroby-wlasne/

Pozdrawiam Sebastian tel. 508-365-569

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525158
Udostępnij na innych stronach

Schabowy,kapusta zasmażana,buraczki,klasyka.Porcja dla mojej żony,jak by co to ja jestem na diecie :P .

 

post-41979-0-67186800-1478445865_thumb.jpg

 

post-41979-0-36060400-1478445878_thumb.jpg

 

post-41979-0-18627000-1478445894_thumb.jpg

Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525354
Udostępnij na innych stronach

 

 

Porcja dla mojej żony

To Ona tylko jeden posiłek dziennie jada? :D  

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525357
Udostępnij na innych stronach

To Ona tylko jeden posiłek dziennie jada? :D

Jeden ,ale dużo :tongue:

Edytowane przez kostek61

Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525366
Udostępnij na innych stronach

 

 

Wszystko jak leci ,ale bez żył na 8 ,maszynka 22.

 

 

Dzięki . Ja też posiadam ręczną maszynkę 22 .:D

 

 

Pozdrawiam serdecznie

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525379
Udostępnij na innych stronach

 Kolorowo ,to lubie :D

 Ale nie uwierzę, ze Twoja żona sama zjada taka porcje. :mad:  ;)  :D

Edytowane przez chudziak

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525404
Udostępnij na innych stronach

  • 4 tygodnie później...

Dzisiejszy obiad.Pieczony napęd od kury z płaskim dziobem :)

 

post-41979-0-16170900-1480867737_thumb.jpg

 

post-41979-0-99220400-1480867749_thumb.jpg

 

post-41979-0-42949300-1480867760_thumb.jpg

 

 

Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-529540
Udostępnij na innych stronach

A  Ty wiesz Kostek, ze posilek powinien miescic sie na talerzu? :tongue:

 

 Ale kaczucha slicznie sie prezentuje :D

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-529566
Udostępnij na innych stronach

 

 

ze posilek powinien miescic sie na talerzu?
Jest jeszcze dużo miejsca :)

Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-529646
Udostępnij na innych stronach

wszystko wina talerza ..poprostu za maly  :tongue:

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-529647
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Dagestańska kiełbasa wołowo-słoninowa Sudżyk ,podsuszana w jelicie wołowym.Z nutą pieprzu,czosnku i kardamonu.

 

post-41979-0-79984200-1481735524_thumb.jpg

 

post-41979-0-07007000-1481735537_thumb.jpg

 

post-41979-0-95679300-1481735553_thumb.jpg

 

post-41979-0-60367000-1481735575_thumb.jpg

 

 

Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-531128
Udostępnij na innych stronach

 

 

Dagestańska kiełbasa wołowo-słoninowa Sudżyk ,podsuszana w jelicie wołowym.

@kostek61,

Znokautowałeś mnie.

Oniemiałam z wrażenia.

Jeżeli znajdziesz czas to podziel się przepisem proszę. 

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-531134
Udostępnij na innych stronach

Ale widok! Cudo Panie cudo, też chce takie :)

Człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie.

 

Moje wyroby: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8179-sivona-wyroby-wlasne/

Pozdrawiam Sebastian tel. 508-365-569

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-531138
Udostępnij na innych stronach

Kastek czy dodawales moze przyprawe sumak?

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-531140
Udostępnij na innych stronach

 Kostek, jakie to cudo. TAk jak EAnna, prosze o przepis  :clap:  :clap:  :clap:  :clap:

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-531193
Udostępnij na innych stronach

Jacku drogi..

Jestem troche zirytowany nazwa oraz Krajem z ktorego przepis pochodzi.

Sudzyk, Sucuk (czyt. Zucuk), jest kielbasa czosnkowa, surowa dojrzewajaca, wolowa, cieleca albo baranki itp.

Przeca ten kraj jest muzulmanski co wyklucza sloninke w wyrobie..

Osobiscie uwielbiam ta kielbase, a spod Twojej reki to besciak.

 

????

 

.

Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa ..
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-531203
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.