eli55 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #826 Opublikowano 3 Listopada 2016 Wszystkie piekne wyroby , ale ta szynkowa jest przepiekna :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525015 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #827 Opublikowano 3 Listopada 2016 KOstek, cos wspanialego. Jednym okiem ogladalam,na pol zaspana , a tutaj od razu pobudka, takie cudne zobaczylam Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525044 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #828 Opublikowano 3 Listopada 2016 Piekne ..a jakie pweno smakowite.. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525048 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #829 Opublikowano 4 Listopada 2016 Kiełbasa z ,,połcia,, podpiekana. Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525119 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #830 Opublikowano 4 Listopada 2016 Kiełbasa z ,,połcia,, podpiekana. . Przez jakie sitko mielisz . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525125 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #831 Opublikowano 4 Listopada 2016 Kostek , szyneczki jak malowane Takie też miałem wrażenie - Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525126 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #832 Opublikowano 4 Listopada 2016 Przez jakie sitko mielisz . Wszystko jak leci ,ale bez żył na 8 ,maszynka 22. Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525156 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIVON Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #833 Opublikowano 4 Listopada 2016 Kostek te twoje szyneczki, hmm ten tłuszczyk okalający to zacne mięsko, pychota. Ja takie robię jedynie gdy sam rozbieram półtusze. Cytuj Człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie. Moje wyroby: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8179-sivona-wyroby-wlasne/ Pozdrawiam Sebastian tel. 508-365-569 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525158 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #834 Opublikowano 6 Listopada 2016 Schabowy,kapusta zasmażana,buraczki,klasyka.Porcja dla mojej żony,jak by co to ja jestem na diecie :P . Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525354 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #835 Opublikowano 6 Listopada 2016 Porcja dla mojej żony To Ona tylko jeden posiłek dziennie jada? Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525357 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #836 Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) To Ona tylko jeden posiłek dziennie jada? Jeden ,ale dużo Edytowane 6 Listopada 2016 przez kostek61 Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525366 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #837 Opublikowano 6 Listopada 2016 Wszystko jak leci ,ale bez żył na 8 ,maszynka 22. Dzięki . Ja też posiadam ręczną maszynkę 22 . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525379 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #838 Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Kolorowo ,to lubie Ale nie uwierzę, ze Twoja żona sama zjada taka porcje. Edytowane 6 Listopada 2016 przez chudziak Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-525404 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #839 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Dzisiejszy obiad.Pieczony napęd od kury z płaskim dziobem Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-529540 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #840 Opublikowano 4 Grudnia 2016 napęd od kury z płaskim dziobem Pęcina krokodyla ??? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-529543 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #841 Opublikowano 4 Grudnia 2016 A Ty wiesz Kostek, ze posilek powinien miescic sie na talerzu? Ale kaczucha slicznie sie prezentuje Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-529566 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #842 Opublikowano 5 Grudnia 2016 ze posilek powinien miescic sie na talerzu? Jest jeszcze dużo miejsca Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-529646 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #843 Opublikowano 5 Grudnia 2016 wszystko wina talerza ..poprostu za maly Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-529647 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #844 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dagestańska kiełbasa wołowo-słoninowa Sudżyk ,podsuszana w jelicie wołowym.Z nutą pieprzu,czosnku i kardamonu. Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-531128 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #845 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Kostek , cóż tu dużo mówić . :clap: Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-531130 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #846 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dagestańska kiełbasa wołowo-słoninowa Sudżyk ,podsuszana w jelicie wołowym. @kostek61,Znokautowałeś mnie.Oniemiałam z wrażenia.Jeżeli znajdziesz czas to podziel się przepisem proszę. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-531134 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIVON Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #847 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Ale widok! Cudo Panie cudo, też chce takie Cytuj Człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie. Moje wyroby: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8179-sivona-wyroby-wlasne/ Pozdrawiam Sebastian tel. 508-365-569 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-531138 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #848 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Kastek czy dodawales moze przyprawe sumak? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-531140 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #849 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Kostek, jakie to cudo. TAk jak EAnna, prosze o przepis Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-531193 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #850 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Jacku drogi..Jestem troche zirytowany nazwa oraz Krajem z ktorego przepis pochodzi.Sudzyk, Sucuk (czyt. Zucuk), jest kielbasa czosnkowa, surowa dojrzewajaca, wolowa, cieleca albo baranki itp.Przeca ten kraj jest muzulmanski co wyklucza sloninke w wyrobie..Osobiscie uwielbiam ta kielbase, a spod Twojej reki to besciak. ???? . Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/34/#findComment-531203 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.