karolszymczak Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #326 Opublikowano 5 Lipca 2013 Ale piękna słoninka typowo do wędzenia jak w Rosji :thumbsup: Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-291222 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #327 Opublikowano 5 Lipca 2013 ANNAM ,piękna słoninka ,takiej juz nie kupisz , czy zdjęcie jest z australijskiej wsi , czy z polskiej ? Pozdrawiam Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-291227 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #328 Opublikowano 5 Lipca 2013 australijskiej wsi , czy z polskiej ?Z australijskiej.Osoba ,od ktorej mialam tomiesko, dla siebie tylko trzyma swinie. A nadmiar to takie osoby jak ja zabieraja :grin: Mam nadziej ,ze za pol roku znowu taka sama mi sie trafi. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-291229 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #329 Opublikowano 5 Lipca 2013 Aniu, już się doczekać nie mogę co z niej zrobisz!!!! :grin: tylko jak najwięcej pstrykaj :P blondynka czy brunetka.. co tam ważne, że słoninka świetna :thumbsup: "Brunetki, blondynki, ja wszystkie wieprzowinki.. uwęęędzić chcę! Z Australii, Kanady jak z Polski bez żenady.. foty ogląda się!" :lol: Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-291231 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #330 Opublikowano 6 Lipca 2013 ANNAM, To pewnie teraz tyrasz dzielnie bo wszak mięsko trzeba przerobić no nie a po mięsku nie poznać,ze to brunetka .pozdrawiam :lol: Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-291340 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #331 Opublikowano 9 Lipca 2013 KAszanka z brunetki.Nie robilam od razu zdjec, no ale szykowalam wczoraj do usmazenia z cebulka. Tak wyglada w srodku. JAK to Henio mowi ma duzo niespodzianek :grin: Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-291729 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baca Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #332 Opublikowano 10 Lipca 2013 ANNAM, Gratulacje moja do Twojej się nie umywa taka ładniunia :clap: :thumbsup: Cytuj Pozdrawiam Zbigniew Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-291740 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #333 Opublikowano 10 Lipca 2013 ANNAM, ula la jaka ładniutka Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-291741 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #334 Opublikowano 10 Lipca 2013 duzo niespodzianek :grin:Na mój smak, niespodzianka rzecz konieczna :thumbsup: :thumbsup: , tak jak w kaszance pobiedziskiej :grin: Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-291744 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #335 Opublikowano 10 Lipca 2013 :clap: :thumbsup: :clap: Aniu !!! No ... bardzo piękna kaszaneczka :thumbsup: Pozdrawiam ! :grin: Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-291745 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #336 Opublikowano 10 Lipca 2013 Aniu kaszanka superowa . :clap: :smile: Gorąco pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-291751 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #337 Opublikowano 10 Lipca 2013 Ojm dziekuje ,dziekuje :blush: :grin: Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-291757 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacan Wojciech Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #338 Opublikowano 10 Lipca 2013 ANNAM, :grin: :grin: kaszanka na wystawę .Pozdrawiam Cytuj Wojciech Pacan Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-291769 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #339 Opublikowano 16 Lipca 2013 Chcialam sie pochwalic, ze juz nastepna swinka dla mnie sie urodzila i rosnie :grin: Oto link do strony tych czarnych swinek : https://www.facebook.com/mistyspringspigs te na zdjeciu to z wczesniejszego miotu, Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-292693 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV22 Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #340 Opublikowano 16 Lipca 2013 Śliczne. Aż żal pomyśleć co je czeka..... :lol: Cytuj Życie jest jak gulasz. Nigdy nie wiesz na co trafisz. www.rc-trial.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-292698 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #341 Opublikowano 16 Lipca 2013 RaV22, one sa po to hodowane, ale wiem ze nie sa stresowane, ze maja wolnosc . Trzeba patrzec z tej strpny, bo inaczej bedziemy tylko trawe jesc. A to mieso ,ktore sie kupuje w sklepie, na pewno nie ma tak dobrych warunkow ja te. Zapomnialam dodac, ze jest to gospodarstwo nalezace do naszego kolegi z angielskiej naszej strony Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-292700 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij #342 Opublikowano 16 Lipca 2013 Aniu, super kaszaneczka! z niespodziankami najlepsza :P fajnie, że masz świnki od kolegi z forum, angielskie a jednak nasza ojczyste :grin: one sa po to hodowane, ale wiem ze nie sa stresowane, ze maja wolnosc . Trzeba patrzec z tej strpny, bo inaczej bedziemy tylko trawe jesc. A to mieso ,ktore sie kupuje w sklepie, na pewno nie ma tak dobrych warunkow ja te. :clap: :clap: :clap: masz 100% racji.. jak już jeść mięso to trzeba dbać o zwierzęta.. żeby miały godziwe warunki życia i najmożliwiej lekką śmierć.. wszak śmierć rodzi życie i tak się to wszystko w naturze odbywa trzeba szacunku zarówno do życia jak i śmierci Pozdrawiam Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-292710 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #343 Opublikowano 2 Września 2013 Dawno juz nie wkleilam nic , to dzisiaj odrobine zrobilam zdjec, moze jakosciowo nie najlepsze, no ale cos na nich jeszcze widac. Pizzowe rulony, tak to sie chyba nazywa ciasto nic ciekawego, kazdy ma swoje , sparwdzone. A ja robie male ruloniki( podobnie jak Halusia robi na slodko) a oto droga od poczatku do konca: Ciasto rozwalkowane bradzo cienko i posmarowane sosem z ziolami Nastepnie odrobine sera, aby sie wszytko trzymalo NAstepnie ukladam wszystko co mi pasuje, aby bylo w rulonikach( zwykle trzymam porzadek, czyli za kolejnoscia :wink: ) Nastepnie zwijam rulon, jako ze ciasto jest bardzo cienko rozwalkowane( ono jest tutaj aby wszystko razem sie trzymalo, my nie lubimy grubo ciasta, ale mozna spokoniej zronic grubszy placek i latwiej sie bedzie zwijal) Tne na porcje; i do pieczenia, po upieceniu Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-298708 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria.s Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #344 Opublikowano 2 Września 2013 Cześć Annam ! Bardzo ładnie kolorowo to jedzonko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-298714 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #345 Opublikowano 2 Września 2013 ciasto nic ciekawego, kazdy ma swoje , sparwdzoneMogłabyś przesłać dokładny przepis na swoje cisto :question: :grin: Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-298739 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biotit Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #346 Opublikowano 2 Września 2013 Ja robię dokładnie tak samo, ale na wierzch kładę po kawałku sera twardego, albo mozzarellę. Cytuj Festina Lente: Zgubne są kroki szybko podjęte Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-298740 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renesi Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #347 Opublikowano 2 Września 2013 Ja robię dokładnie tak samo, ale na wierzch kładę po kawałku sera twardego, albo mozzarellę. I jeszcze wkładam do foremek do muffin Annam jak zwykle cudnie to przedstawiłaś Pozdrawiam serdecznie Cytuj Świat jest na tyle duży, żeby zaspokoić potrzeby wszystkich. Ale zawsze będzie za mały, by zaspokoić chciwą jednostkę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-298756 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #348 Opublikowano 2 Września 2013 maria.s, Zuzia lubi kolorowo, a to z mysla o niej specjalnie zrobione. jagra, prawde powiem, klamac nie bede. Daje make, wode, olej sol drozdze odrobine cukru, a jakie ilosci, juz dawno zapomnialam, na pamiec robie z reki. Zwykle tez sprobowac musze czy aby soli nie jest malo. Biotit, ja nie daje nawet do pizzy duzo sera, a przynajmniej staram sie , bo dla mie ser nie moze wziac smaku calosci. renesi, dziekuje :grin: Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-298841 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiniula Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #349 Opublikowano 2 Września 2013 Nie wpadłabym na to, żeby zrobić takie ruloniki, genialne! Muszę wypróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-298851 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #350 Opublikowano 2 Września 2013 Pizzowe rulony, tak to sie chyba nazywa Aniu... bardzo smakowicie wyglądaja te Pizzowe rulony.. :thumbsup: kolorowe .. generalanie dzieci tak lubią bo jedzą '' oczami'' :thumbsup: Ja cos w tym stylu wstawiłam na forum.. ale z nadzieniem mięsa mielonego , pieczone w tortownicy . :wink: Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7143-annam-w-kuchni-robi/page/14/#findComment-298852 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.