Henio Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 6 Października 2012 Ja w tym robię pieczone ziemniaki . Zagotowane chwilę odlewam i dodaję trochę oleju rzepakowego i przyprawy : Papryka w proszku , sól pieprz ziołowy i wsypuję ziemniaki na tacę grillową niską i piekę do uzyskania miękkości i fajnej skórki.Podobnie robię z kurczakiem ( udka) , który kładę na wysoki grill . Udka są wcześniej ugotowane i podpiekam tylko do uzyskania skórki 15 min. Tak to cyrkluję by danie było gotowe jednocześnie . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-241976 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 1 Listopada 2012 Cisza w temacie zapadła :P oj tak być nie będzie :lol: Na początek prosta zapiekanka - mięso, ziemniaki, jaja, ser... :thumbsup: http://img515.imageshack.us/img515/271/prodi2012pa1.jpg http://img542.imageshack.us/img542/4541/prodi2012pa2.jpg http://img210.imageshack.us/img210/2980/prodi2012pa3.jpg A niedawno... wreszcie... wyczekiwana od wielu lat :grin: BABA ZIEMNIACZANA! Pracochłonna i czasu trzeba troszkę poświęcić, ale na prawdę warto 1. Przygotowanie mięs.. - golonka, skóry; gotowane 5 godzin - boczek; gotowany 1 godzinę Woda z udziałem kostek rosołowych, ziela angielskiego, liścia laurowego i 2 puszek pomidorów. http://img40.imageshack.us/img40/1966/prodi2012pa4.jpg 2. Wystudzone mięso oddzielić od kości, skóry drobno pokroić, mięso z golonki zostawić w sporych kawałkach, boczek w plastry. http://img694.imageshack.us/img694/570/prodi2012pa5.jpg 3. Wytopić 400g słoniny pokrojonej w kostkę. Skwarki oddzielić a na wytopionym tłuszczu podsmażyć na chrupko plastry boczku, odłożyć. Na tym samym tłuszczu podsmażyć na złoto kilka cebul, pod koniec dodać kilka ząbków czosnku (rozgniecione na papkę w moździeżu), majeranek i dosolić wegetą. 4. Ziemniaki zetrzeć na tarce (ważne! inaczej baba nie będzie miała odpowiedniej konsystencji - zetrzeć trzeba na 'oczkach', szarpaku - nie wiem jak się to nazywa :P). Zależnie od tego czy ziemniaki są wodniste trzeba odstawić je, aby oddały wodę.. można ją zlać lub umieścić pulpę na sicie do odcieknięcia. Jeżeli mocno pociemnieje nic nie szkodzi, nie będzie to miało wpływu na smak ani wygląd baby Gotową pulpę łączymy ze skwarkami, boczkiem i golonką. Doprawiamy wg uznania - polecam dużo pieprzu i trochę gałki muszkatołowej. http://img703.imageshack.us/img703/5871/prodi2012pa6.jpg http://img580.imageshack.us/img580/417/prodi2012pa7.jpg http://img84.imageshack.us/img84/8070/s0zmniejszaczplprodi201.jpg 5. Łączymy wszystko z jajkami (na pełny prodiż daję 4szt.) i przelewamy do prodiża. Na wierzchu można ułożyć plastry domowej kiełbasy http://img526.imageshack.us/img526/8070/s0zmniejszaczplprodi201.jpg 6. Pieczemy zależnie od ilości masy.. u mnie wyszło 2.5 godziny SMACZNEGO :grin: Pozdrawiam http://img211.imageshack.us/img211/8070/s0zmniejszaczplprodi201.jpg Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-247191 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 1 Listopada 2012 Cisza w temacie zapadła :P oj tak być nie będzieRobert !!! Co się z tobą działo ??? Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-247194 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 8 Listopada 2012 Artur, nie chciałem już zaśmiecać tego tematu, wiec napisałem u siebie szkoda prodiżowych smakowitości do prowadzenia rozmów małej wagi Małej wagi z pewnością to co się wyrabia u mnie w prodiżu nie przysporzy :lol: Kurczaczek rozczłonowany.. bardzo soczysty, skórka sssmakowita :thumbsup: http://img210.imageshack.us/img210/2191/s0zmniejszaczplkurczaki.jpg Smak dosyć intensywny, dlatego jako dodatek aromatyczne puree ziemniaczane z dodatkiem oliwy z oliwek zamiast masła (takiej dobrej, ostrej w smaku - bardzo świeżej i oliwkowej), zamiast śmietany tłuszcz spod kurczaka :thumbsup: i oliwa bazyliowa.. świetnie podpasowało. Już nie wspomnę o domowo wędzonym boczku zasmażonym z cebulką i przyprawami.. co tam do tego puree nie wpadło hehehe i jeszcze ajvar na zwieńczenie Pozdrawiam http://img27.imageshack.us/img27/2615/kurczakikaczka2.jpg Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-248382 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanBoczek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Nie odpuszczę łatwo tematu :P tamte udka kurczaka były fajne, ale niewielkim nakładem pracy i dodatkowo oszczędnością energii można zrobić lepsze :P http://img72.imageshack.us/img72/2969/kurczakudkazprodia.jpg Kurczak pieczony dużo krócej - w miarę miękki, ale nie tak bardzo i nie chcemy go za bardzo przypiekać marynata oczywoście dowolna... ta jest ze sporą ilością jałowca, tłuczonymi ziarnami gorczycy i musztardą rosyjską. Cały myk polega na tym, że pieczemy go dzień wcześniej Kiedy przez noc zestali się w chłodnym miejscu będzie idealny do smażenia w dosyć głębokim smalcu :thumbsup: http://img577.imageshack.us/img577/7884/kurczakudkazprodia1.jpg Skórka jest o niebo lepsza - mięsko delikatne, na równi z pieczonym w prodiżu only bardzo polecam spróbować :P oczywiście podajemy z puree i sosem pieczeniowym Pozdrawiam http://img829.imageshack.us/img829/1995/kurczakudkazprodia2.jpg Cytuj Boldly go where no Boczek has gone before w morde jeża! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-254754 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 7 Lipca 2013 Cisza w temacie zapadła :P oj tak być nie będzie :lol:Masz rację :thumbsup: :thumbsup: Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-291452 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasco Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 24 Września 2013 Co prawda nie mam prawdziwego prodiża, ale dostałem w prezencie zapewne znany Wam: Obrazek Nie jestem/nie byłem przekonany do tego typu produktów, ale powiem szczerze, że dania wykonane w tym czymś są soczyste i smaczne. W prodiżu jak dobrze pamiętam w pokrywce jest grzałka, a w tym lampa. Czy mogę Wasze przepisy zastosować u siebie, czy spalę ? W halogenie nie da się upiec pizzy ! Próbowałem wiele razy i spód zawsze nie będzie dopieczony, bo to grzeje od góry Cytuj http://chilihead.pl/index.php Zapraszamhttp://img51.imageshack.us/img51/3732/xsxx.jpg Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-303030 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 24 Września 2013 Nieprawda. Piza piecze się pięknie, tylko trzeba sobie kupić na Alledrogo kamień do pizzy, rozgrzać najpierw razem z kombiwarem czy prodiżem, i dopiero położyć pizzę. http://allegro.pl/oryginalny-kamien-do-pieczenia-pizzy-28-cm-i3565581952.htmlJest jeszcze jeden patent jeżeli ktoś nie ma kamienia. Najpierw podpiekamy spód na dużej patelni teflonowej, a po podpieczeniu, wkładamy do kombiwara. Mam halogena i próbowałem obu sposobów. Osobiście kamień wykonałem we własnym zakresie z dwóch cienkich cegieł szamotowych. Działają super. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-303041 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 24 Września 2013 tylko czy to w dalszym ciagu jest pizza? czy juz wyrob domowy a'la piza:-)czesto robie w domu taka a'la piza ale dla mnie to zapiekanka na ciescie drozdzowym ..do wloskiej pizzy daleko:-) ale smacznie nie powiem. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-303046 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 24 Września 2013 To w dalszym ciągu jak najbardziej oryginalna pizza, pieczona według wszelkich prawideł na rozgrzanym kamieniu.Osobiście uznaję tylko na cienkim cieście.Czegoś takiego natomiast nigdy nie nazwał bym pizzą, bo to właśnie jest już placek drożdżowy bez cukru, z rożnymi dodatkami i serem.https://www.google.pl/search?q=gruba+pizza+ameryka%C5%84ska&newwindow=1&client=firefox-a&hs=NU8&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ooNBUqWALIXTtAbPhYCYDQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=885&dpr=1#facrc=_&imgdii=_&imgrc=gIXZjXkM2vr7_M%3A%3B2zug36sOo85yJM%3Bhttp%253A%252F%252Fimage.yourdelivery.de%252Fpyszne.pl%252Fservice%252F1384%252Fcategories%252F20029%252FPizza-700-0.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fpyszne.pl%252Fpizza-station-pochyla-wroclaw%3B700%3B210 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-303047 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 24 Września 2013 ja zawsze moja a'la pizze robie na cienkim spodzie ,jak chce zjesc placek drozdzowy to wole na slodko:-)ale dla mnie pizza to musi byc pieczona w specjalnym piecu czego nie zastapi ani kamien a juz napewno nie domowy piekarnik ,ale to moje zdanie:-) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-303049 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osid Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 24 Września 2013 pizza to musi byc pieczona w specjalnym piecu czego nie zastapi ani kamien a juz napewno nie domowy piekarnik ,ale to moje zdanie:-)no to może tym ?? : "optima electra pizza express napoli" niby do 470*C się rozgrzewa i ma spód z kamienia, i cena przystępna, zważywszy że można jak zapewnia producent piec pieczywko jakieś i bułki Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-303052 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 24 Września 2013 ja zawsze moja a'la pizze robie na cienkim spodzie ,jak chce zjesc placek drozdzowy to wole na slodko:-)Mam dokładnie to samo zdanie. Odnośnie zaś pieca do pizzy to masz całkowitą rację. Mój syn w swojej restauracji ma kamienny piec do pizzy, więc prawdziwa pizza nie jest mi obca. Ten kamień jednak to namiastka, ale dająca naprawdę doskonałe wyniki, i idę o zakład że dla normalnego zjadacza, wyłączając koneserów oczywiście, jest nie do odróżnienia, jeżeli pizzę oczywiście przygotowuje ktoś kto właśnie czuje tą drobną różnicę pomiędzy pizzą, a nie słodkim plackiem drożdżowym z serem i dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-303053 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 24 Września 2013 dokladnie do tego samo ciasto na pizze to tez jest sztuka ,nie kazde cienkie i drozdzowe to juz pizza:-) po zatym ja mam takie zdanie ze niektore rzeczy smakuja inaczej w kraju pochodzenia a inaczej w "domu" np pyzy robione w PL to nie taka sama pyza co robiona w np Szwecji mimo ze nawet ta sama osoba robi,to poprostu nie te "klimaty"ale trzymajac sie tematu to moja tesciowa robi w prodizu doskonale zeberka w miodzie:-) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-303055 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 24 Września 2013 I tu się w większości zgadzam. Bo ciasto na pizzę to podstawa, a dodatki to tylko dodatki.Pizza, to po prostu odpowiednie ciasto. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-303056 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 24 Września 2013 To może podajcie jakieś przepisy na prawdziwe ciasto do pizzy :grin: Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-303061 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 24 Września 2013 To może podajcie jakieś przepisy na prawdziwe ciasto do pizzy :grin:Pytasz i masz.: http://pizza-rezepte.blogspot.de/2013/03/original-italienischer-pizzateig.html :wink: A tutaj filmik jak uformować naprawde cienkie ciasto na pizze.: :grin: Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-303064 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Po kilku latach przeprosiłem się z prodiżem, jest jeszcze na chodzie, ale cusik nierówno piecze, trzeba go "przepalić" kilka razy, może będzie lepiej Kuraka wczoraj posypałem solą i przyprawami, na noc wyniosłem na spiżarnianą podłogę, dziś kilka godz, przed pieczeniem przyniosłem do kuchni coby "złapał" trochę temp. pokojowej. Na dno prodiża (czy też na blachę do piekarnika czy też do rękawa do pieczenia zawsze pod mięso układam cebulę krojoną w plastry i ząbki czosnku) dolałem lekko osoloną wodę coby sosik się zrobił, lub po wystygnięciu i zdjęciu tłuszczu będzie swojska kostka rosołowa. Piekło się 2 godz. Jak za dawnych dziecięcych lat bywało, gdy mama kurczaka od dziadka z podwórka piekła Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-582197 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Moja mama rowniez uzywala prodisz do pieczenia drobiu i krolika i bylo to cos pysznego Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-582252 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Wojtku całkiem fajne urządzenie.Ja też posiadam w prezencie po rodzicach. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-582253 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Ja też posiadam w prezencie po rodzicach. To musisz się z prodiżem przeprosić tak jak ja i czas go używać Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-582254 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Biore sobie to do serca! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-582256 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Moja tesciowa tez piecze kurczaka w czyms takim , ja sie nie dotykam bo juz raz sie poparzylam:-) Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-582378 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 2 Stycznia 2018 U mojej mamy prodiż eksploatowany jest od kiedy tylko pamiętam, ja piekę w nim roladę boczkową i golonki, wychodzą lepiej niż w piekarniku... pewnie służy im prodiżowy mikroklimat Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-582458 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Moja nówka sztuka też została przeniesiona piętro niżej [piwnica]Zastąpiły go gęsiarki, gary rzymskie ,żeliwne,multicoocery i piekarnik Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/2/#findComment-582525 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.