Muski Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #351 Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) że pamiętałeś- są rzeczy błahe i tych nie musimy pamiętać - a przyjaciół poznaje się ........... Edytowane 9 Lutego 2017 przez Muski Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-539928 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal278 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #352 Opublikowano 9 Lutego 2017 No kiedyś ludzie nie mieli wiertła, maszyn a robili mega piękne rzeczy. Ważna jest pomysłowość. Zwiazujesz dwa bale szpagadem a trzeci od góry uzywasz jsko docisk i masz piękną pracę do wędlin dogrzewajacych- pomysł średniowieczny a może wcześniejszy z terenów Litwy. Cytuj Dobre, bo Polskie. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-539940 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszeko Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #353 Opublikowano 18 Lutego 2017 Witam nie ogarniam to co TU przedstawiłeś i napisałeś.Miałem wrażenie że lecisz na jakiś dopalaczach.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-541321 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #354 Opublikowano 19 Lutego 2017 .... Żałuj :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-541458 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal278 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #355 Opublikowano 20 Lutego 2017 Oj mała literowka była, piszę o prywitywnym wykonaniu prasy do wedlin dojrzewanych i tyle. Cytuj Dobre, bo Polskie. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-541533 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #356 Opublikowano 26 Lutego 2017 Jołjołjoł SiBy zbiegły zapiątek wykombinowałem dość sprytnie.Dwie wędzaryny zapełniłem... Słonizna, serki, kiełba gruboformatowa i wędzonki....Na początek piosenka o.... Słoniźnie... .... Sposób na: Słonina Wędzona Macicowa.......Do roboty... Termika z punktu widzenia kiełbasofila, mierzona wciąż, idealna...Prasówka, lussseiross, i terminologią rusznikarską się podpierając, mała lufka, yębłnięta gwałtownie Wielką premedytacją się wykazałem lecz zdobyłem Go czy też Ją...Kwiaaaaat....Biały Kwiat Najpierw przemrozić, można wielokroć lub nie... Następnie na min miesiąc w soli niech bytuje, warstwowo, również można nie...Później ważne, do gara, zalać wodą dorzucić 0,5 kg soli i zagotować... Gaz wyłączyć, na wierzch płaski talerz i zostawić na noc do przestygnięcia....Rano zebrać smalec z wierzchu...Ponownie na gaz podgrzać tak do 40/50*C...Wyłączyć, kawałki osuszyć możliwie ręcznikiem papierowym..Gorące rozłożyć na kratce, np z lodówki, piekarnika... lepiej/szybciej kolores łapie Położyć na kijach nad wędzonkami- nie przeszkadza, a i miejsca nie zatraca.......Wędzić, do uzyskania symfonii na ośmiolinii, lusseirossss Przepyszna na gorąco, prymitywnie, wprost z wędzaryny... błogostan i jeszcze po brodzie cieczy...Wystudzić powietrzem, można paprykować, pieprzyć w trakcie, przed lub po , naczostkować wyważenie W folię alu zawinąć mocno, błyszczącym do zewnątrz.Leeeżeć może...Do lodówki, na dół. Można natychmiast konsumować również, porcjami niewielkimi lub nie........Propozycja podania..... Kwiaaaat... Biały KwiaaatRównież może służyć jako środek płatniczy...szczególnie pożądany w środowiskach fit Lussseirosss.... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-542424 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #357 Opublikowano 26 Lutego 2017 Twoje PYSZOTKI miałem okazyjność degustowac w Rytych - - dodatki miewały Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-542431 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #358 Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Toć to klasyka lufka pod sało i cygareta :D .A wszystko nie skażone cywilizacją . Edytowane 26 Lutego 2017 przez Maciekzbrzegu Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-542432 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #359 Opublikowano 26 Lutego 2017 Panowie, jest jazda ----------- Serki, kliniki spod Qby-69również wiele radości dają, a natrętne w obsłudze nie są...Wędzone na kratkach jak i słonizna, pięknie się rowkują, radość Konsumentom zapewniając w międzyzębiu... Przewrotne w swej formie nie są, po prostu leżą do uzyskania zadowalających efektów wizualnych Wieczorem posolić klinki z obu stron i położyć na 2/3/4 warswach ręcznika papierowego, im więcej tym lepiej wodę wciągnie.Na wierzch umaić na próbę można czosnkiem granulowanym, pieprzem etc.Taki może się okazać finalnie... Po wędzeniu, wygrzebać z kosza na śmieci opakowania po serkach, włożyć obiekty, zafoliować i do lodówy.Jak mi wytrzymały 2 miesiące to można i dłużej.Teraz wędziłem 2 takie co im termin minął 13 sty 2017, szkoda było mi wyrzucić, to zwędziłem... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-542437 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #360 Opublikowano 26 Lutego 2017 zieloniutki nie mam w głowie czy mocowałeś się z solankowanymi, jednak proponuję dokonać testów. Dzień w solance na półtorej litra kranówy sypnij 100 gramów soli i wymieszaj. Zalej tym klinki i wieczorem wyłóż na kratki. Z rańca wsadź do wędzaryny i jechaj z resztą wyrobów. Okolice 50 stopni i będzie gitarka Tylko delikutaśnie się obchodź, co by się nie rozpierzchły U mnie też po dwa miechy leżały i ani myślały o swemu spsowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-542503 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal278 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #361 Opublikowano 27 Lutego 2017 Z solanka jest taka zasada: na kg sera 10% solanka na 10godzin. Mniej sera, czas zmniejszasz. Do bialych serów trzeba uważać bo potrafią się rozpuścić. Cytuj Dobre, bo Polskie. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-542536 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #362 Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) proponuję dokonać testów QbQ, się zrobi, solennie zapewniam Michał, wiesz może z co się stanie jak taki biały ser by zaworować i podgrzać tak do 70*C w wodzie np? Będzie to miało wpływ na konsystencję? Jaki? Edytowane 28 Lutego 2017 przez ziezielony Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-542701 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #363 Opublikowano 28 Lutego 2017 Reminiscencyj ciąg dalszy... nadal zbiegły zapiątek...Może mały popis i szpanik jakim to się sprzętem czyni wędzonki ... i wędzonków Z czajniczka się proszę nie obśmiewać, gdyż wrzątkiem wszystko wyparzam nim zdecyduję się na jakikolwiek krok w dziedzinę wędzonkowokiełbasową...Igła zaś służy od zarania Macicy, zrobiona równocześnie z hahahaczykami, własnoręcznie, kunsztownie lub mniej wykonana ale praktyczna. Przy boczkach skórę przecinam wstępnie nożem bo mi się nigdy nie chce jej zaostrzyć, tej igły Igła pamięta jeszcze czasy kiedy cały mój warsztat zawierał się w wiaderku 5l po śledziach Brakuje jeszcze wazonu plastikowego cmentarnego do siatkowania ... batonów. oraz termometrów elektronicznych do mierzenia temperatury w ich wnętrzach, na oko wbijając w środek geometryczny....Solanka wg uznania peklosól 70-100 gr / litr wody, z przypraw już dawno się wyleczyłem Woda może być odstała z kranu albo sklepowa....peklowanie na mokroTo szyjemy.... Wstępny ociek, tak wisi ze 12 godz, później nad kuchenkę, etap osuszanie i podcieplanie- tak z godzinkę....na pergamin... i wędzonko, emocjonujący to proces.... sporo się potrafi dziać w trakcie... Wędzenie tak 5/7 godzin, temp 40/60*C, dym swobodnie smuży, niezbyt gęsty...Fajny posmak, zaskakujący i nieoczywisty, daje dodatek głupin z orzechów włoskich lub ususzonych wytłoczyn z czarnych porzeczek Etap parzenie, etap studzenie w zimnej wodzie (można na powietrzu) i w zwis... Na jakiś czas starczy, coś się jeszcze przykiełbasi.... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-542712 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij #364 Opublikowano 28 Lutego 2017 Na jakiś czas starczy KUSISZ Waść oj kusisz............ Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-542722 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #365 Opublikowano 20 Marca 2017 Jołjołjoł SiBy Na zwędzonki wariant inny popróbowałem...Peklowanie we worze domkniętym profikukiem. Tak na 9/10 dni, w lodówce, co drugi dzień zmacać i pozagiatać, obrócić...Wyeliminowałem również nastrzykiwanie solanką.Peklosól i nic więcej, żadnych komponentów przyprawienniczych- nic.Peklosól w dozach 20gr/kg; 23gr/kg oraz 25 gr/kg - program startowy więc na czuja trochęPrzed wędzeniem opłukać w zimnej wodzie, tak z minutę, osuszyć ręcznikiem papierowym/ścierką.Wniochy:- piękna robota, lussseirosss wybitny, czysto, szybko i smacznie- kolor peklowanego mięsa jakby bardziej intensywny, wyraźniejszy, bardziej nasycony- jakby inny kolor po wędzeniu ale to może zbyt silne yębłnięcie w trakcie procesu technologicznego- przekroje i smaki - standardowo - minimalne nakłady robocizny i materiałów, oszczędności można z animuszem przerzucić ....na inne, ważne, okołokiełbasowe wydatki - warto powielać, rekomenduję....Tak toto.. --------W Macicy trwają nadal zaawansowane prace kiełbasofilskie, Masturbatorium zwoi nowe wciąż rozwiązania, ideału poszukując, co go nie ma.W zasadzie to paskudnie ciepły dech wiosny nieuchronnie przybliża nas do zawieszenia, jakże żwawych, żywotnie zuchwałych konstruktów...Nic to SiBy, kwiecień i maj to z punktu widzenia Serdolnika wyśmienity czas na białą kipiel i skrzętne uwijanie się w skrzepie, skrupulatnie dozując bakterie i różne domieszki Będą loty Jeszcze pozwolę sobie na małą wrzutkę....zajawkę niejako Wszystko wykonywaliśmy w warunkach garażowo/piwnicznych, dysponując wspólnymi doświadczeniami, pokładami dobrego humoru, prymitywnymi narzędziami i metodami. Zachowana podstawowa higiena, restrykcje temperaturowe i Zdrowy RozsądekPolecam Wszystkim taki rodzaj spędzania czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-544850 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #366 Opublikowano 20 Marca 2017 Cóż dodać - piękny wykon A te NNN i KKKK jakoś mi znajome tzn. te rynce je trzymały a ślipia oglądały Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-544852 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #367 Opublikowano 20 Marca 2017 W zasadzie to paskudnie ciepły dech wiosny nieuchronnie przybliża nas No właśnie ...... jak to pięknie z pierwszym dniem wiosny się zbiegło . Wędzonki na medal Pozdrawiam serdecznie Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-544853 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby7074 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #368 Opublikowano 21 Marca 2017 Wędzonki a czemu służą te pętelki na boczkach i polędwicach? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-544935 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #369 Opublikowano 21 Marca 2017 a czemu służą te pętelki na boczkach i polędwicach? Na wi-fi nie będą przecież wisieć Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-544966 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #370 Opublikowano 21 Marca 2017 Na wi-fi nie Qurcze - w wędzarce mam zasięg może by tak coś pokombinować Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-544973 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #371 Opublikowano 21 Marca 2017 te pętelki na boczkach i polędwicach Gruby, jako zdeklarowany leń prymitywista u zarania swej choroby kiełbasofilskiej nabijałem boczki, słoniny i inne na haki... Haki poczerniały i robiły mi takie czarne tatuaże w tych przebiciach- mnie to najzwyczajniej wkypbiało To podejrzałem u SiBów te pętelki...Sztuka zawiera się w tym, żeby właściwe powiązać, na właściwe mięsa...Jak polędwica i szynka to wiadomo pętelka ale boczek i baleron pętelek ... a jak kiełbasa cienka to pętko a jak niecienka to pęto.... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-544980 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszeko Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #372 Opublikowano 21 Marca 2017 te pętelki na boczkach i polędwicach Gruby, jako zdeklarowany leń prymitywista u zarania swej choroby kiełbasofilskiej nabijałem boczki, słoniny i inne na haki... Haki poczerniały i robiły mi takie czarne tatuaże w tych przebiciach- mnie to najzwyczajniej wkypbiało To podejrzałem u SiBów te pętelki...Sztuka zawiera się w tym, żeby właściwe powiązać, na właściwe mięsa...Jak polędwica i szynka to wiadomo pętelka ale boczek i baleron pętelek ... a jak kiełbasa cienka to pętko a jak niecienka to pęto.... Acha nie nadązam za tobą Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-545001 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #373 Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Jołjołjoł SiByJakoś mijające zapiątki na niwie kiełbasofilskiej upływają...Święta blisko, dojrzewające czas zabatonić, konstrukta sknuć, pomiętosić farsz, takie tam... Oględnie, to trzeba przykiełbasić Zamysł oczywisty PPPPPPP z orzechami i bez plus coś jakieś padło na GGG oraz fragmentarycznie na FFFF (Filuternie Fikuśna Faszerowana Festkami) pestkowo-orzechową.Może ta z pestkami i/lub orzeszkami piniowymi odbytu nie strzępi ale jest fajną odmianką i podkreślnikiem niepodległości Macicy Tropem wcześniejszym rączo bieżąc, awangardowe konstrukta zczyniono, tom razom z wydziałką mielenia... Jakoś tak mi sie czasy poukładał, że robiłem wszystko jakby kilka dni, bo z czasem kiepawo było a towaru jednak sowicie zwieziono. Pani ziezieŻona wiadomo, opoką i wsporą monumentalną jak zazwyczaj się okazała. Wspaniale potrafi Zakupy w mięsowym, kategorylizacja odżyłkowująca, pekling....... mielonko, komponenta przyprawiennicze wg konstrukta, kontakt z lufą .....Pestki i orzeszki na smalcu, ze zboczkiem również autorskim Borowiki z prawdziwkami, posolone, wrzątkiem zalane- woda z onych świetnie uzupełnia kiełbę obojętnego rodzaju...Nadaje wykwintności... Potorebkowane i pomiseczkowane, gotowe do stosunku.... Jedziem z tym śledziem... przemyślnie, z premedytacją, dwugatunkowo, wielokierunkowo... .... Zgodnie z konstruktem, konsekwentnie..... Nie omieszkałem joooogurtowo zakleksić... czyli, żem se kleksł Farszunio jakże oble skulony, to tak przed Hendziorem, dla se ułatwienia... Co tu jebdolić, reszta to już łatwicha, do kotłowni na ferment (?)Tak ze dwa /trzy dni....Później pressing, różne są metody nacisku liczą się efekta.... Można również .....ale to jak się nie mieści... Zwis obsuszająco-dojrzewający, zamyka cykl kiełbasofilski w sensie technologii... i tak do redukcji 50%...co dni kilka... Lussseirosss SiBy Jak ogarnę całość, to jeszcze wrzucę fotki Wszystko wykonywaliśmy w warunkach garażowo/piwnicznych, dysponując wspólnymi doświadczeniami, pokładami dobrego humoru, prymitywnymi narzędziami i metodami. Zachowana podstawowa higiena, restrykcje temperaturowe i Zdrowy RozsądekPolecam Wszystkim taki rodzaj spędzania czasu... Edytowane 23 Marca 2017 przez ziezielony Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-545156 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #374 Opublikowano 23 Marca 2017 Maestria wykonania , pomysłów , rozwiązań Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-545157 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #375 Opublikowano 23 Marca 2017 Żwawe klangi na basiorze, w połączeniu z pomysłowym zastosowaniem gitarowych efektów, jak i samych sześciu strun, wprowadzają w równie nieszablonowe podejście do tematu czynionych przez Ciebie wykonów Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7850-w%C4%99dlinowanie-prymitywistyczne-czyli-mi%C5%82o-sp%C4%99dzamy-czas/page/15/#findComment-545161 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.