arkadiusz Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #351 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) To samo yyczy powielania receptur z 16-i i "podpisywania" się pod nimi .Niektórzy niestety tego nie rozumieją i każdą uwagę tego typu uważają za atak tego "starego betonu" na ich osobę. A odpisywanie przez kolegę Pawła w kosztu .Co na to administracja.? Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez arkadiusz Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439471 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #352 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Pawoł.. Koledze Kaczkanowi, chcialem tylko pomoc jak wedzic w malych wedzarkach i nie rozumie dlaczego wywaliles tez moj post..??Poza tym wszystkiego naj naj przy Twoim swiecie. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439472 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #353 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Pawoł.. Koledze Kaczkanowi, chcialem tylko pomoc jak wedzic w malych wedzarkach i nie rozumie dlaczego wywaliles tez moj post..??Poza tym wszystkiego naj naj przy Twoim swiecie. Dziękuję za życzenia, poradę dla kolegi napisz jeszcze raz. A odpisywanie przez kolegę Pawła w kosztu .Co na to administracja.?Też bardzo jestem ciekaw. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439474 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #354 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Porada dla kolegi raz jeszcze ... NIE KUPUJ TEGO G....A ... Tapniete z GT-I9500 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439476 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #355 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Do administracji Tworzenie w kącikach kuchennych tematów o takim tytule to chyba nieporozumienie ...Zmieniłem specjalnie dla Ciebie, żebyś wiedział jak się odnaleźć. Porada dla kolegi raz jeszcze ...NIE KUPUJ TEGO G....A ...Dokładnie, kup lepiej od użytkownika @roger DG z "elektronicznym zapłonem", bo chyba z braku sprzedaży biorą się ostatnie frustracje. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439477 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #356 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) Zmienił to Pan nie dla mnie tylko dla regulaminu tej strony ktorego mam wrażenie nigdy Pan nie przeczytałeś ..."Stary beton" się odnajdzie zawsze spokojna Pana główka ... Frustracji nie przeżywam wręcz przeciwnie ...A wszystkim którzy czytają i powielają "pańskie" przepisy sugeruję zapoznanie się z 16-ą wtedy ocenią jakie one Pańskie Tapniete z GT-I9500 Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez roger Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439480 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #357 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) Zmienił to Pan nie dla mnie tylko dla regulaminu tej strony ktorego mam wrażenie nigdy Pan nie przeczytałeś ...@roger widzę, że na moderatora idziesz. Tu jeszcze masz jeden tytuł do zmiany: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8750-sprz%C4%99t/ Skoro ktoś lubi tytułować się "stary beton", to widocznie coś w tym jest. Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez paweljack Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439483 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #358 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Nie mam takich ambicji Szanowny Panie ... Skoro "ktoś" wypisuje jak swoje dzieło innych i nie widzi w tym problemu to coś w tym jest chyba ... a to coś to "parcie na szkło" ... ale takie płytkie dla "niewiedzących" ... Milej zabawy z usuwaniem EOT... przynajmniej na razie ... Tapniete z GT-I9500 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439485 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #359 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Milej zabawy z usuwaniemEeee, no niech wszyscy się pośmieją z głupot, które wypisujesz. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439489 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #360 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Tu jeszcze masz jeden tytuł do zmiany Dziękuję za zwrócenie uwagi.Już zmieniłem tylko przestań przepisywać te przepisy i podawać jako swoje bo nie przystoi.Łatwiej wkleić skan tylko komu wtedy będą klaskać. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439620 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #361 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 tylko przestań przepisywać te przepisy i podawać jako swoje bo nie przystoi.Łatwiej wkleić skan tylko komu wtedy będą klaskać. Nie bardzo rozumiem tego toku myślenia, tzn. że Ty możesz robić wg PW a ja nie? W której, podanej przeze mnie recepturze na podstawie PW jest napisane, że jest moja? Nie bądź żałosny. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439666 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davido31 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #362 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja nie wiem po co te spinki? Po pierwsze to Paweł napisał, że przepis wg. 16stki.Po drugie dzięki zamieszczonemu przepisowi ja mogłem z niego skorzystać i zrobić coś dobrego. Po trzecie ktoś nowy tak jak ja może znaleźć ten przepis bez przekopywania całego forum. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Sierpnia 2015 przez davido31 Cytuj Jeśli chcesz uniknąć krytyki: - Nic nie mów - Nic nie rób - Bądź nikim (Arystoteles)Moja wędzarniaDymogenerator- Budowa i wymiary Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439670 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #363 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Ja nie wiem po co te spinki? Tu jest odpowiedź, jeśli jeszcze nie czytałeś: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11927-skutki-upału/?p=438296 Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439673 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davido31 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #364 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Czytałem. Do tego samego wniosku doszedłem. Nie komentowałem bo zaś dostałbym ostrzeżenie z doopy za niby agresywne komentarze czy cuś. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Jeśli chcesz uniknąć krytyki: - Nic nie mów - Nic nie rób - Bądź nikim (Arystoteles)Moja wędzarniaDymogenerator- Budowa i wymiary Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439676 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #365 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Czepiałeś się kiedyś mojej kiełbasy psiej mazurskiej że tylko taką robie, ale ja ku.wa jej nie wstawiam na forum jako przepis. Może kiedyś wstawię ale sam muszę ją kilka razy zrobic żeby była dobra receptura i dam na forum wypróbowany przepis.Nie pamiętam, czy ja się czepiałem czy było odwrotnie, natomiast parę razy wstawiłeś, więc tego... w ogóle mam wrażenie jakbyś co dwa tygodnie wstawiał. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/?p=382007 https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/?p=360774 Zastanawiam się po co w ogóle to forum, niech może Maxell powstawia wszystkie przepisy na Stronie Głównej a my będziemy tylko spisywać i w zaciszu dowmowym robić kiełbasy, sery, masła, nalewki. Nikt się nie będzie chwalił, nikogo nie będzie bolalo, że inny robi więcej itd. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439730 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #366 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zastanawiam się po co w ogóle to forum, niech może Maxell powstawia wszystkie przepisy na Stronie Głównej a my będziemy tylko spisywać i w zaciszu dowmowym robić kiełbasy, sery, masła, nalewki. Nikt się nie będzie chwalił, nikogo nie będzie bolalo, że inny robi więcej itd. OK widzę że dalej nie widzisz na czym polega problem .... no to lecimy "Twój" pierwszy z brzegu przepis : https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9734-kie%C5%82basa-bia%C5%82a-surowa-by-paweljack/ To Twój kącik kuchenny ; "Receptury" ; "Kiełbasa biała surowa by pawljack" "Receptura na 10 kg Wieprzowina I kl. (1 kg szynka, 1 kg łopatka)Wieprzowina II kl. ( czego tu nie ma ) 7 kgWołowina II kl. 1 kg Przyprawy: sól - 22 g/kgpieprz - 1 g/kgczosnek - 0,7 g /kgmajeranek - 1 g/kg" A teraz źródło czyli 16-a 07-10-1958r. strona 242: Zatem czyja to jest receptura Twoja autorska bo wszelkie znaki "forumowe" na to wskazują czy też stara "branżówka" ? Tu tkwi problem to nie są Twoje receptury tylko co najwyżej Twoje wykonanie a w dobrym tonie jest podawanie "żródła" żeby nikt nie miał wątpliwości co jest "czyje". Tylko tyle i aż tyle. A konia z rzędem temu kto tam znajdzie wyrób Bazyla "psia mazurska" którą przywołujesz dla porównania Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439743 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #367 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Tu tkwi problem to nie są Twoje receptury tylko co najwyżej Twoje wykonanie a w dobrym tonie jest podawanie "żródła" żeby nikt nie miał wątpliwości co jest "czyje".Jakoś dziwnym trafem nie wkleiłes linku do Strony Głównej, który podaję pod zdjeciem. To że masz problemy z pisaniem to już wszyscy wiedzą, z czytaniem jak widać też. Chcesz coś udowadniać, to bądź rzetelny. A jeśli robisz to tylko po to, żeby się czepiać wystawiasz sam o sobie zdanie.W dobrym tonie będzie jeśli za wczasu się od*cenzura*isz. Jesteś zwykłym hejterem. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez paweljack Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439746 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #368 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 No jak to są przepisy to ja jestem papież. Tam jest podany skład i przyprawy, WSZYSTKO W TEMACIE!Z ciekawości, jakbyś to nazwał? Sklasyfikowane mięso, ilości poszczególnych klas, ilość peklosoli, czas peklowania, ilość wody, ilości przypraw, czas wędzenia i pieczenia? Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439762 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #369 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie bardzo rozumiem tego toku myślenia, tzn. że Ty możesz robić wg PW a ja nie? No to ja teraz nie rozumiem.Jeśli ktoś prosi mnie o przepis mój autorski to go mu napiszę ,ale jeśli jest to przepis z 16-stki to wklejam skan i się pod nim nie podpisuję.Co to według Ciebie oznacza "receptura na podstawie 16-stki." .Tym wpisem tworzysz wrażenie jakby przepis był Twojego autorstwa a jego podstawą był przepis z 16-stki.Oznacza to ni mniej ni więcej, że stworzyłeś przepis na podstawie innego przepisu.Co innego by było gdybyś wziął to co przepisałeś w cudzysłów i użył kursywy.Można by było wtedy przypuszczać, że zrobiłeś kiełbasę nie na podstawie a z tego przepisu.Niewielka różnica a jednak jednoznacznie określa skąd został zaczerpnięty przepis.A tak w ogóle to dziwi mnie Twój zapał do przepisywania tych receptur. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez arkadiusz Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439810 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #370 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Nie bardzo rozumiem tego toku myślenia, tzn. że Ty możesz robić wg PW a ja nie? No to ja teraz nie rozumiem.Jeśli ktoś prosi mnie o przepis mój autorski to go mu napiszę ,ale jeśli jest to przepis z 16-stki to wysyłam mu skan i się pod nim nie podpisuję.Co to według Ciebie oznacza "receptura na podstawie 16-stki." .Tym wpisem tworzysz wrażenie jakby przepis był Twojego autorstwa a jego podstawą był przepis z 16-stki.Oznacza to ni mniej ni więcej, że stworzyłeś przepis na podstawie innego przepisu.Co innego by było gdybyś wziął to co przepisałeś w cudzysłów i użył kursywy.Można by było wtedy przypuszczać, że zrobiłeś kiełbasę nie na podstawie a z tego przepisu.Niewielka różnica a jednak jednoznacznie określa skąd został zaczerpnięty przepis.A tak w ogóle to dziwi mnie Twój zapał do przepisywania tych receptur.Tak Cię boli bardzo nasza spółdzielnia, czy tak tylko sobie hejtujesz, jak inni? Dobra niech se trochę pokasuje, bo w tym jest najlepszy Jak widzisz, cały czas te głupawe wpisy są. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439816 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #371 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Tak Cię boli bardzo nasza spółdzielnia Prekursorem ruchu spółdzielczego na tym forum jest nasza Grodziska Spółdzielnia Miś.Wszystkie inne to już niestety klony oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa.Zazdrościć klonom?.Chyba żartujesz. .A tak na poważnie.Mnie nie chodzi o Waszą spółdzielnię tylko o pewnego rodzaju przyzwoitość z Twojej strony.Nie podpisujemy się pod czymś czego sami nie stworzyliśmy.Jak tego nie rozumiesz to bardzo mi przykro. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez arkadiusz Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439821 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #372 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Wątlejszą formą Spółdzielni jest Klub...np Macica Jakby kiełbasa wiedziała, jak jest skomplikowaną to by nie była sobą....Kiełbasie wystarczy być dobrą Postaw Panom po secie i galarecie... niekoniecznie z szesnastki.... Lusseirosss.... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439826 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #373 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Wątlejszą formą Spółdzielni jest Klub...np Macica Świetny pomysł a setę mogę Tobie postawić. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439827 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #374 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Nie podpisujemy się pod czymś czego sami nie stworzyliśmy.Jak tego nie rozumiesz to bardzo mi przykro. Już dzisiaj jednemu panu odpisywałem, widocznie nie chce Ci się czytać. Nigdzie nie podaję przepisów jako swoje.Natomiast zwracasz mi uwagę a sam podpisujesz się pod nie swoimi przepisami, nie potrzeba dużo szukać, wystarczy zerknąć w salcesony: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8741-w%C4%99dliny-podrobowe/ Nie sądzę abyś był wynalazcą nazwy brunszwicki, włoski czy inne. Może się mylę ale wydaje się, że musiałeś je skądś zaczerpnąć. Nie widzę źródła. Tyle. Nie podpisujemy się pod czymś czego sami nie stworzyliśmy. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439838 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdajack Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij #375 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 angielskie słowo "BY" oznacza "przez", czyli przez paweljack. oznacza to interpretację. Tyle w temacie chciałam wtrącić Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8828-kafejka-u-paweljacka/page/15/#findComment-439843 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.