Anuś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #176 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dlaczego a"la co z nią nie tak ? Bazylku.. bo jest na peklosoli a nie na samej soli ... Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/8/#findComment-418574 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #177 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Bazylku.. bo jest na peklosoli a nie na samej soli . Ja wcześniej robiłem na soli, w tym roku zrobiłem sól/peklosól po połowie. Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/8/#findComment-418575 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij #178 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dlatego Ania napisała że ala gdyż dodała nie samej soli tylko peklosoli też a to już nie biała tylko różowa Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/8/#findComment-418595 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #179 Opublikowano 4 Marca 2016 Dawno mnie tu nie było więc coś by trzeba pokazać, żeby nie było że nic nie robię Polędwica i boczek dojrzewające tym razem w pończoszkach Została jeszcze karkówka zmielona z dodatkiem chilli, owinięta w gazę i też zapakowana .. ale już wiem że jest do poprawki skorzystałam z konsultacji i muszę kilka rzeczy zmienić podczas przygotowywania mięsa. przekrój jej pokażę za jakiś czas. Czas trwania dojrzewania 7 dni. Kilka dni wcześniej kilka słoików mielonki zrobiłam. Tylko mięso, woda zimna.. a raczej lodowata i przyprawy. nie dodałam jak zawsze żadnej żelatyny ani agaru. Za kilka dni pasztet drobiowy w słoikach Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/8/#findComment-482114 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #180 Opublikowano 4 Marca 2016 Ładnie, bliźniaki nie obrażą się jak na zlot coś przywieziesz Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/8/#findComment-482115 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotunia Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #181 Opublikowano 4 Marca 2016 No Aniu! "Zaszalałaś!" Aż bym chętnie "po-uczestniczył" w degustacji Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/8/#findComment-482120 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #182 Opublikowano 4 Marca 2016 Ładnie, bliźniaki nie obrażą się jak na zlot coś przywieziesz Zdecydowanie i stanowczo popieram... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/8/#findComment-482128 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #183 Opublikowano 4 Marca 2016 Ładnie, bliźniaki nie obrażą się jak na zlot coś przywieziesz Zdecydowanie i stanowczo popieram... Pojemność bagażnika spora tych już teoretycznie nie ma w przyszłym tygodniu zaczynam robić następne .. z tego co pamiętam to nie ma już bliźniaków tylko chyba są trojaczki Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/8/#findComment-482131 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #184 Opublikowano 4 Marca 2016 z tego co pamiętam to nie ma już bliźniaków tylko chyba są trojaczki Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/8/#findComment-482134 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #185 Opublikowano 4 Marca 2016 Rośniemy w siłę... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/8/#findComment-482136 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #186 Opublikowano 4 Marca 2016 Anuś , to dałaś czadu Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9079-anu%C5%9B-w-kuchni-i-w-w%C4%99dzarni/page/8/#findComment-482149 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.