Cała aktywność
Kanał aktualizowany automatycznie
- Z ostatniej godziny
-
Dołączył do społeczności: Ksdhomie
-
Arexx obserwuje zawartość Popsuta zalewa peklująca - wymiana na solankę o jakim stężeniu
-
Popsuta zalewa peklująca - wymiana na solankę o jakim stężeniu
Arexx odpowiedział(a) na tomekq temat w Peklowanie
Girls In Your Town - No Verify - Anonymous Sex Dating https://SecreLocal.com Womens In Your Town - Anonymous Sex Dating - No Selfie -
Nie zapomnij usunąć z nich wiazigę/strunę.
-
Tradycyjna masarnia – swojskie smaki, stare zwyczaje
Grzewlod odpowiedział(a) na SZCZEPAN temat w Polska tradycja masarska
Szczupak żerujący w ławicy sielawy😉😀. -
Nie , z łososia
- Dzisiaj
-
Dołączył do społeczności: ziel44
-
Smaki Agi i Grzewloda
quadro555 odpowiedział(a) na Grzewlod temat w Smaki Agi i Grzewloda Smaki Agi i Grzewłoda
Zjadłbym i taki 😁 -
Gravlax z jesiotra?
-
Tradycyjna masarnia – swojskie smaki, stare zwyczaje
SZCZEPAN odpowiedział(a) na SZCZEPAN temat w Polska tradycja masarska
-
Smaki Agi i Grzewloda
Grzewlod odpowiedział(a) na Grzewlod temat w Smaki Agi i Grzewloda Smaki Agi i Grzewłoda
-
Dołączył do społeczności: Ciampel
-
Smaki Agi i Grzewloda
Grzewlod odpowiedział(a) na Grzewlod temat w Smaki Agi i Grzewloda Smaki Agi i Grzewłoda
-
Za komuny widziałem szynki wędzone w pończochach. Czarne były na wierzchu, potem fachowcy zdejmowali pończochy i już czarne nie było.
-
Chyba że tak😉
-
Już masz zapakowany. 😁
-
Tradycyjna masarnia – swojskie smaki, stare zwyczaje
quadro555 odpowiedział(a) na SZCZEPAN temat w Polska tradycja masarska
-
Jaki jest sens wędzić w papierze?
-
Smaki Agi i Grzewloda
Grzewlod odpowiedział(a) na Grzewlod temat w Smaki Agi i Grzewloda Smaki Agi i Grzewłoda
-
Tradycyjna masarnia – swojskie smaki, stare zwyczaje
SZCZEPAN odpowiedział(a) na SZCZEPAN temat w Polska tradycja masarska
Mam problem z dodawaniem zdjęć, ciągle pojawia się komunikat, że plik jest za duży. -
Tradycyjna masarnia – swojskie smaki, stare zwyczaje
Grzewlod odpowiedział(a) na SZCZEPAN temat w Polska tradycja masarska
Niby po co, jak zaliczysz praktyki u Halusi podczas wypieku smacznych rogalików to będziesz samodzielnym mistrzem tak jak Karol. Zapisz się na zlot bo tylko na zlotach Mistrzyni Halinka prowadzi praktyki. -
Tradycyjna masarnia – swojskie smaki, stare zwyczaje
szrekPL odpowiedział(a) na SZCZEPAN temat w Polska tradycja masarska
Karol ma jakiś zespół? -
Tradycyjna masarnia – swojskie smaki, stare zwyczaje
SZCZEPAN odpowiedział(a) na SZCZEPAN temat w Polska tradycja masarska
-
Tradycyjna masarnia – swojskie smaki, stare zwyczaje
SZCZEPAN odpowiedział(a) na SZCZEPAN temat w Polska tradycja masarska
Salceson to już w tym roku ostatnia produkcja wyrobów podrobowych. Zostały jeszcze szynki i kiełbasy, ale można się pocieszać, że to już finisz i jesteśmy na końcówce pracy. -
Dołączył do społeczności: Malu3ki
-
Dołączył do społeczności: Konrad1973
- Wczoraj
-
Dołączył do społeczności: connex86
-
Ilość wędzonych kiełbas w wędzarni
Robert2008k odpowiedział(a) na Robert2008k temat w Kiełbasy grube
Nigdy tyle nie wkładałem ale znajomy "się podpiął" ze swoimi wyrobami i żeby nie wędzić na 2 razy to skoro się zmieściło to zaryzykowałem. Od razu pomyślałem, że brak koloru to chyba wina za dużego wsadu a "obrączka' na przekroju kiełbasy zrobiła się w wyniku "przewędzenia" dymem, wysuszyło kilka milimetrów w głąb kiełbasy. W miejscach gdzie nie ma koloru przekrój jest Ok a to chyba potwierdza, że nie temperatura był powodem nieudanego zadymiania. Zdjęcie moge podesłać dopiero za kilka dni bo to na ogródku robiłem. -
Jak możesz to zrób zdjęcia i kiełbasy i wędzarni.
