Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Ranking

  1. Radek.

    Radek.

    **VIP-Organizator**


    • Punkty

      5

    • Postów

      3 380


  2. Grzewlod

    Grzewlod

    ***SUPER VIP***


    • Punkty

      3

    • Postów

      4 282


  3. szrekPL

    szrekPL

    **VIP Junior**


    • Punkty

      3

    • Postów

      2 612


  4. Maxell

    Maxell

    Moderatorzy


    • Punkty

      1

    • Postów

      46 155


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 24.10.2024 uwzględniając wszystkie działy

  1. Paprykarz Szczeciński by kolega Arkadiusz Wg nas bardziej rybny niż moja poprzednia próba i bardziej zwarta konsystencja (oczywiście smarowny jak najbardziej) , bardzo smaczny zostaje z nami, dziękuję za przepis Paprykarz szczeciński 1.Filet z mintaja 1kg -surowy mielony na sitku 5mm 2.Ryż - 200g gotowany długoziarnisty 3.Dwie puszki szprotek podwędzanych w oleju. 4.Cebula - 2 szt duże, zeszklone na oleju Przyprawy 1.Koncentrat pomidorowy - 4 puszki 30g 2. Sól - 10g 3. Chili - do smaku 4.Papryka słodka - do smaku
    2 punkty
  2. Polędwica w folii celulozowej i bez. Taka polędwica z prawie okrągłym przekrojem, ma swoich wielbicieli w najmłodszym pokoleniu
    2 punkty
  3. W recepturach na konserwy rybne jest przepis na "Sałatkę rybną z ryb karpiowatych". Robiłem kilka razy. I powiem tak, zrobię jeszcze nie raz. Maxell próbował, i wydał pozytywną opinię.
    1 punkt
  4. Stare dobre czasy. Dziś liczy się współczynnki przełożenia (przyrost). Żeby uzyskać wysoki współczynik trzeba stosować wysokobiałkowe granulaty, na przenicy, kukurydzy czy łubinie dzisiejsza produkcja przy wysokich kosztach staje się nisko opłacalna żeby nie powiedzieć nieopłacalna. Niestety jak w większość produkcji liczy się ekonomia.
    1 punkt
  5. Kabanosy inaczej w towarzystwie sera😋.
    1 punkt
  6. Dziś z Waldkiem zawakowaliśmy Polską, utrata masy 47%. Kiełbasy dojrzewające w obróbce zimnego dymu podczad trwającego procesu. Na wnioski przyjdzie czas kiedy kiełbasy z prowadzonego projektu utracą założone spadki masy.
    1 punkt
  7. Jak to po łykendzie przyszło popróbować co to tam wyszło w tych moich praskach. Goloneczka(dziękuję kolegom Radek i Grzewlod za podpowiedź odnośnie czasu parzenia golonki, różnica kolosalna ) i szynka prasowana ☺️(przepraszam za nieprofesjonalne cięcie)
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.