Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Ranking

  1. szrekPL

    szrekPL

    **VIP Junior**


    • Punkty

      8

    • Postów

      2 612


  2. BazylWidzew

    BazylWidzew

    Użytkownicy


    • Punkty

      2

    • Postów

      3 956


  3. mamuśka

    mamuśka

    **VIP Junior**


    • Punkty

      1

    • Postów

      1 557


  4. Grzewlod

    Grzewlod

    ***SUPER VIP***


    • Punkty

      1

    • Postów

      4 282


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 20.12.2024 uwzględniając wszystkie działy

  1. Baleron w kątnicy wołowej (pierwszy) wg podpowiedzi kolegi Radka, nakłuwany góra, dół i trochę po bokach, ładnie przylega skórka ale popełniłem błąd w ociekaniu/suszeniu przed włożeniem w kątnice, powinienem trochę bardziej się przyłożyć dlatego są 2 małe plamki jasnego koloru. To mój pierwszy kontakt z kątnicą, nie zapowiadało się dobrze ze względu na specyficzny zapach który unosił się w kuchni ale się przełamałem i na pewno powtórzę uwzględniając popełnione niedociągnięcia.😊
    3 punkty
  2. 2 punkty
  3. Jałowcowa z szynką z dzika 😊
    2 punkty
  4. Pekluje się w miskach pod przykryciem 👍 Dziękuję Wam za pomoc 😉.
    1 punkt
  5. Kiełbasa krucha z galaretką
    1 punkt
  6. Rano w ciągu godziny nadziejesz kiełbasy i powiesisz w temperaturze pokojowej na około dwie godziny. Później do wygrzanej wędzarni. Osuszanie i dopiero dym.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.