Skocz do zawartości

Ranking

  1. Zofintal

    Zofintal

    ***SPONSOR JUBILEUSZU***


    • Punkty

      3

    • Postów

      470


  2. MariuszB

    MariuszB

    Użytkownicy


    • Punkty

      2

    • Postów

      7 079


  3. Todek

    Todek

    **VIP**


    • Punkty

      2

    • Postów

      2 660


  4. bilu72

    bilu72

    **VIP**


    • Punkty

      2

    • Postów

      3 216


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 14.02.2025 uwzględniając wszystkie działy

  1. Świeży surowiec na kaszankę i pasztet. Skład Głowizna Tłuszczu miękki (Pachwina) Podgardle ze skórą Wątroba Płuca Skóry Krew (Świeża) Kasza jęczmienia 3 kg Kasza gryczana prażona 1 kg Przyprawy- Sól,pieprz, pieprz ziołowy, ziele angielskie mielone,majeranek. Wszystkie przyprawy dodane bez ważenia do uzyskania odpowiedniego dla mnie smaku.
    2 punkty
  2. OK. nie ma problemu, od czasu do czasu zamieszczę relację z produkcji "czegoś tam" , a nad własnym kącikiem również pomyślę. 🙂
    2 punkty
  3. Brawo , ale czasami nie autorski a zrobiony pod swój smak inspiruje innych. Qrcze też się dołączam do tej prośby
    1 punkt
  4. Mariusz nie daj się prosić. Bardzo chętnie bym popatrzyła na Twój kącik.
    1 punkt
  5. 1 punkt
  6. Mariusz skąd ten niepokój o serwer myślę, że nie powinieneś się martwić. Publikacja produkt wielokrotnie wykonywanego nigdy nie wyjdzie tak samo. Na tej podstawie każdy może wyciągnąć wnioski dla siebie po to jest forum. Chętnie poczekam, aż może kiedyś założysz swój kącik kuchenny żeby mógł się czegoś nauczyć.
    1 punkt
  7. Konserwa tyrolska wg. przepisu jacekw21 Bomba smaku
    1 punkt
  8. Waldku ja nigdy nie ważę, ale odszukałem paragon i jest 3,5 kg podgardla oraz 1,3 kg skórek
    1 punkt
  9. 3 l wchodzi do zmywarki (dla mnie najważniejszy +). Miałem 5l, teraz mam 3l, dokładam farsz, nie mam z tym problemu. Trzymam ją na regale, trzeba ją zdjąć a przy 3l to kawałek maszyny już jest. Jakbym robił na raz 30 kg kiełbasy też bym kupił 3 l. Nie spieszy mi się.
    1 punkt
  10. Przepis jest na Forum. Maxell kiedyś wrzucił taki zbiór receptur na konserwy wojskowe. Znalazłem.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.