Skocz do zawartości

Ranking

  1. mamuśka

    mamuśka

    **VIP Junior**


    • Punkty

      3

    • Postów

      1 488


  2. quadro555

    quadro555

    Użytkownicy


    • Punkty

      2

    • Postów

      1 888


  3. SZCZEPAN

    SZCZEPAN

    Mistrz Masarski WB


    • Punkty

      1

    • Postów

      881


  4. tytan58

    tytan58

    Użytkownicy


    • Punkty

      1

    • Postów

      1 748


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 15.03.2025 uwzględniając wszystkie działy

  1. To dzisiejsza produkcja 😊 Powtarzalność mam i ta produkcja najlepsza. Udało mi się ustalić najlepszy sposób pieczenia w moim piekarniku. Jeszcze dobrze ciepłe chlebki, ale skibkę musiałam odciąć. No nie wytrzymałam.
    3 punkty
  2. Po uwędzeniu parzę w całości. Z reguły następnego dnia. Po wpadce z przerwą w dostawie prądu nie zostawiam cyrkulatora bez opieki 🤣
    1 punkt
  3. Jak ktoś potrafi czytać to sobie poradzi...😉
    1 punkt
  4. Do najważniejszych czynników decydujących o efektach wędzenia zalicza się gatunek użytego drewna, ilość i gęstość dymu, szybkość jego przepływu!!- przez wędzarnię.Pozdrawiam
    1 punkt
  5. Kiełbasa nie może się stykać ,ani nawet być za gęsto na kiju, bo się nie uwędzi równomiernie. Jak dobrze osuszysz, odpowiednio rozwiesisz ,zapewnisz swobodny przepływ dymu i przełożysz kije co najmniej raz w czasie wędzenia ,to na 100% dobrze uwędzisz.
    1 punkt
  6. Jak to mówią co za dużo to... Coś jest źle z przepływem dymu.
    1 punkt
  7. To też 👍. Również za bardzo "zbite". JakubP wieszaj parki równomiernie w taki sposób aby dym docierał wszędzie swobodnie. Ponadto przyłóż się do odkręcania żeby pętka były odkręcone na tą samą długość.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.