Todek Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Skora na dol czy do gory..? Jak boczek, to skórą do dołu. Nie robiłeś nigdy kociołka? Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-460684 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Pod wiatą powiadasz... oberwałem za takie gotowanie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-460685 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Pod wiatą powiadasz... oberwałem za takie gotowanie Ahh tam.. Ja nie jestem zlosliwy.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-460688 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekzbrzegu Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #79 Opublikowano 5 Grudnia 2015 A nie lepiej ją wstepnie opracować w domy np w piekarniku , sparzyć a w kociołku nadać "sznyt". Tak głośno myślę Cytuj Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-460689 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #80 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Jak boczek, to skórą do dołu. Nie robiłeś nigdy kociołka? Pewno ze robilem, ale tak duzego kawalka w calosci jeszcze nie.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-460691 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #81 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Tier ale Ty to sadysta jesteś ... kurczaczki ... na pal jak Azję ... i na karuzelę ... hmmm Tapniete z GT-I9500 Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-460692 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #82 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Roger, Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-460696 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij #83 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Pewno ze robilem, ale tak duzego kawalka w calosci jeszcze nie.. Na spokojnie, długo i małym ogniem. Kociołek działa trochę jak szybkowar, jak się go uszczelni liśćmi kapusty. Mały ogień, żar i wyjdzie. Przecież można odkręcić, zajrzeć i sprawdzić co się dzieje z wsadem. Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-460709 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #84 Opublikowano 6 Marca 2016 Slonina na 3 - 4 palce, solona, podwedzana, czosnkiem naszpikowana, papryka otulona i rozmarynem przykryta jest gotowa do drogi na zlot w Zakopanem(Jak mi na lotnisku nie odbiora) Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-482770 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #85 Opublikowano 6 Marca 2016 Spakuj do glównego bagażu to nie odbiorą Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-482771 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #86 Opublikowano 6 Marca 2016 Wydrukuj jakąś niemiecką niby etykietę z zakładu i wtedy nie powinni ci odebrać.Bardzo ładnie to wygląda. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-482772 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #87 Opublikowano 6 Marca 2016 Bagaz mam tylko podreczny czyli mala walizeczka na kolkach oraz plecaczek..Wyczytalem, ze mozna brac wedliny/wedzonki do bagazu podrecznego gdy sa zapakowane prozniowo..Zobaczymy Kochani, jak to bedzie.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-482773 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #88 Opublikowano 7 Marca 2016 Zapakowane próżniowo + etykieta, przynajmniej tak robią wyjeżdżający do Anglii. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-482777 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #89 Opublikowano 7 Marca 2016 Z Irlandii do Polski przewoziłem w podręcznym bez opakowania w vacum,przeszedłem przez bramki bez problemu,chociaż zaglądali co to jest.Jak zapach zaleciał ,to wszyscy w pobliżu wzrok skierowali na torbę,pies który stał z pięć metrów dalej zrobił się bardzo niespokojny Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-482884 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #90 Opublikowano 8 Marca 2016 Chce tylko poinformowac, ze kazali mi z bagazu wyciagnac tylko lapka i aparat..Reszta bez najmniejszej ingerencji celnikow (recznej odprawy), przeszla spokojnie.. Nawet nie pytali co to jest.. Wiecej swiecili mi scannerem po doopie niz w bagazu.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-483221 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #91 Opublikowano 9 Marca 2016 Wiecej swiecili mi scannerem po doopie niz w bagazu.. ciekawe czego tam szukali..... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-483362 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #92 Opublikowano 21 Marca 2016 Co to za element i z czego..?Dlugosc jakies 70 - 80 cm.. Jak "kwakalo" nie mialo to pior.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-486516 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #93 Opublikowano 22 Marca 2016 Wyglada jakby warkocz z kotleta Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-486519 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #94 Opublikowano 22 Marca 2016 Pachwina Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-486527 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #95 Opublikowano 22 Marca 2016 Tak, to warkocz.. Sprobuje ukrecic z tego jakas kielbaske.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-486600 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #96 Opublikowano 22 Marca 2016 Z samego warkocza trudno bedzie, musialbys dodac jeszcze troche wolowiny albo trojki wieprzowej. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-486718 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #97 Opublikowano 22 Marca 2016 Wiesiek... Na 2 kg. warkocza, dokupilem poprzerastana szynke 2 kg. i 600 g. wolowinki gulaszowej..Reszta to improwizacja... Tak na marginesie, do jakiej klasy mozna wlasnie takie mieska zaliczyc.. Pani w ruskim sklepie tylko glaskala sie po brzuchu, mowiac ze to rarytas.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-486724 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #98 Opublikowano 22 Marca 2016 Ja do warkocza dodaję łopatkę i wychodzi bardzo dobra cienka kiełbasa. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-486736 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SIVON Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij #99 Opublikowano 22 Marca 2016 Grzesiu ja warkocz jak 2 biorę, z szynki pozyskasz i jedynke i dwójkę, błony wytnij. A wołowinę gulaszową to już sam oceń, u nas mieszanka z różnych części. Cytuj Człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie. Moje wyroby: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8179-sivona-wyroby-wlasne/ Pozdrawiam Sebastian tel. 508-365-569 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-486738 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregtom Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #100 Opublikowano 22 Marca 2016 Sivonku.. Dzieki za info.. Kielba, jak Koledzy zauwazyli bedzie raczej "cientka" chodz miesko wyglada tlusto..Pekluje wszystko razem w mieszance 50/50 sol morska z peklosola.. (20 g./kg)..Bedzie pieprz kolorowy i czosnek niedzwiedzi itp.. Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10044-ogr%C3%B3dkowe-wyroby-gregtom%C2%B4a/page/4/#findComment-486745 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.