andrzej k Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #476 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Magdo gołąbki z kiszonej kapusty to niebo na talerzu. W gębie też . Znam ten smak . Ja do farszu dodaję mięso z głowy wieprzowej . Super smak . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/20/#findComment-532205 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #477 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Gołąbki z kiszonej kapusty jadłem tylko jeden raz w życiu - do dziś pamiętam ten smak http://s.rimg.info/ed2fd3a9ea9c7d464e5016c325b23719.gif Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/20/#findComment-532207 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #478 Opublikowano 19 Grudnia 2016 To pytanie laika bo nigdy nie jadlam ani nie robilam takich golabkow ...jak rozdziela sie liscie z takiej kapusty? u nas kapusta jest bardzo zwarta ,dlatego do golabkow daje kapuste wloska. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/20/#findComment-532211 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mani3k Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #479 Opublikowano 19 Grudnia 2016 (edytowane) Electro do kiszenia taką kapustę pozbawiamy głąba. Wówczas po ukiszeniu daje się dość łagodnie rozdzielać liście. Jeśli udało by się Tobie dostać kapustę z dość luźnym liśćmi wówczas spróbuj je ukisić same. Będziesz mogła zakosztować tego wspaniałego dania jakim są właśnie gołąbki w kiszonej kapustce. Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Grudnia 2016 przez mani3k Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/20/#findComment-532223 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #480 Opublikowano 19 Grudnia 2016 @mani3k, na probe kupie kiedy cala glowe juz kiszona bo taka maja sklepy ze specjalami z innych krajow i sprobuje , robilam w kiszonych lisciach winogron ..tez calkiem niezle Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/20/#findComment-532229 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij #481 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Kapuściany wątek przeniosłam do kiszenia kapusty Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/20/#findComment-532740 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.