Skocz do zawartości

Magdaleny kucharzenie


Gość magdajack

Rekomendowane odpowiedzi

 

 

Magdo gołąbki z kiszonej kapusty to niebo na talerzu.

 

 

W gębie też :D . Znam ten smak .:D   Ja do farszu dodaję mięso z głowy wieprzowej . Super smak .

 

 

 Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/20/#findComment-532205
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Gołąbki z kiszonej kapusty  jadłem tylko :rolleyes:   jeden raz w życiu - do dziś pamiętam ten smak http://s.rimg.info/ed2fd3a9ea9c7d464e5016c325b23719.gif

Pozdrawiam Wirus.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/20/#findComment-532207
Udostępnij na innych stronach

To pytanie laika bo nigdy nie jadlam ani nie robilam takich golabkow ...jak rozdziela sie liscie z takiej kapusty? 

u nas kapusta jest bardzo zwarta ,dlatego do golabkow daje kapuste wloska.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/20/#findComment-532211
Udostępnij na innych stronach

Electro do kiszenia taką kapustę pozbawiamy głąba. Wówczas po ukiszeniu daje się dość łagodnie rozdzielać liście. Jeśli udało by się Tobie dostać kapustę z dość luźnym liśćmi wówczas spróbuj je ukisić same. Będziesz mogła zakosztować tego wspaniałego dania jakim są właśnie gołąbki w kiszonej kapustce.

 

Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez mani3k
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/20/#findComment-532223
Udostępnij na innych stronach

@mani3k, na probe kupie kiedy cala glowe juz kiszona bo taka maja sklepy ze specjalami z innych krajow i sprobuje , robilam w kiszonych lisciach winogron ..tez calkiem niezle :)

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/20/#findComment-532229
Udostępnij na innych stronach

Kapuściany wątek przeniosłam do  kiszenia kapusty

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10533-magdaleny-kucharzenie/page/20/#findComment-532740
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.