ANNAM Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Bilu, LAdnie wyrosniety. Co Ty chcesz od tego chlebka. Bilu pokazal zdjecie spodu, oto ma do siebie pretensje. Tak niedopieczony chleb szybko bedzie lapal wilgoc i smak sie zmieni. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-394934 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Będąc dzisiaj w piwnicy rzuciłem okiem na balot z grzybnią boczniaka i okazało się że po półrocznej wegetacji zaczął ponownie obradzać w piękne grzybki Edytowane 6 Stycznia 2015 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-395105 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Wiem , wiem Aniu... ale taki mały bochenek chlebka może został szybko został zjedzony . i nie był narażony na zmianę smaku Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-395177 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Wiem , wiem Aniu... ale taki mały bochenek chlebka może został szybko został zjedzony . i nie był narażony na zmianę smaku W rzeczy samej ,ale następnym razem upiekę go jednak na blaszce aby spód też był chrupiący. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-395223 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) upiekę go jednak na blaszce aby spód też był chrupiący. Jak chcesz się bawić w pieczenie chleba to zamiast blachy zafunduj sobie kamień efekt przy chlebie i pizzy o niebo lepszy wadą jest to że piekarnik rozgrzewa się dłużej, ale za to jest stabilny temperaturowo a przy okazji jak wyjmiesz chleb to jeszcze coś upieczesz lub odgrzejesz na szybko przy wyłączonym grzaniu Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Kruszynka Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-395365 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) zafunduj sobie kamień efekt przy chlebie i pizzy o niebo lepszy Czy może to być kawałek granitu polerowanego czy musi to być kamień szamotowy? Edytowane 7 Stycznia 2015 przez bilu72 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-395417 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
withereggie Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Kiedyś oglądałem Pascala na TVN i on właśnie zachwalal kamień który kupił u kamieniarza. Nie wiem jaki ale na pewno nie szamotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-395420 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gen Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) O pieczywie robionym na kamieniu, było w kilku miejscach na forum, teraz na szybko znalazłem to:https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/996-pieczywo-chleb-i-bulki-bonaira/?p=17574 Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Gen Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-395421 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Granit w skutek działania wysokich temp. pęka i się kruszy. Miałem taki. Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-395422 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Robiąc dzisiaj pierogi z farszem ziemniaczano-serowym zrobiłem kilka z dodatkiem oscypka i wyszły całkiem niezłe jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-396069 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 10 Stycznia 2015 bilu 72 piekny chebek :clap: , a co do pierogow to narobiles mi smaka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-396074 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dzisiaj mając trochę czasu pokusiłem się o zrobienie kilku wyrobów z piekarnika.Na pierwszy rzut poszedł boczek,następnie pasztet i na koniec chlebek. Jutro degustacja Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-401242 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 23 Lutego 2015 Sobotnie dymienie kabanosa ,szynkowej i kurczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-406729 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 24 Lutego 2015 Produkcja bardzo ładna ale żeś tego kurczaka na egzekucję wysłał .... za samą grdykę żeś go złapał ale produkcja jak najbardziej zacna! Z Dymnym pozdrowieniem..... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-406880 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 24 Lutego 2015 Kurczaka wędziłem po raz pierwszy,a jak smakuje nie mam pojęcia bo wędziłem go nie dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-407037 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gontek Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 25 Lutego 2015 Piękne wyroby, dostałem ślinotoku :) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-407304 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 27 Lutego 2015 Namiastka pieroga z grodu Kraka z ul.Długiej. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-407936 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 27 Lutego 2015 Bilu a przepisik podasz? Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-407938 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 27 Lutego 2015 Bilu a przepisik podasz? Jutro wieczorem wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-407960 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 27 Lutego 2015 Dziękuję Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-407962 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hektor Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 27 Lutego 2015 Jutro wieczorem wstawię. Będę czekał z niecierpliwością, bo ślinianki się rozhasały Cytuj Janusz"Życie bez zmywarki jest jak bmw bez dresu"www.klubvolvo.org.pl Nie zapomnij klepnąć Pana "S" https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-ka%C5%BCdego-nowego-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-407963 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 28 Lutego 2015 Jutro wieczorem wstawię.Będę czekał z niecierpliwością, bo ślinianki się rozhasały Przepis dołączony https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11190-pier%C3%B3g-szwedzki/ Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-408152 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hektor Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 1 Marca 2015 Przepis dołączony http://wedlinydomowe...ieróg-szwedzki/Dzięki Pytania w temacie. Cytuj Janusz"Życie bez zmywarki jest jak bmw bez dresu"www.klubvolvo.org.pl Nie zapomnij klepnąć Pana "S" https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-ka%C5%BCdego-nowego-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-408324 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 22 Maja 2015 Take tam dzisiejsze małe co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-426654 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 22 Maja 2015 Bilu,czy mieso na kabanowy jest w prosiaczkowej oslonce ? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10764-bilu-dymi/page/2/#findComment-426659 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.