andrzej k Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 31 Października 2016 No pięknie . . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-524631 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 31 Października 2016 Brawo Sylwek... pilny z Ciebie uczeń czego są efekty:) Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-524638 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 31 Października 2016 ociekacz na oscypki - pełna profeska Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-524648 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 31 Października 2016 Sylwek brawo , zdolny chłopak Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-524653 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 31 Października 2016 Udało się zrobić kilka Korycińskich serów i kilka ocypkow Oscypki - rzekł bym takie równe.... i ricotta wyszła ... teraz to już z górki.... z serami.... Wniosek nasuwa się sam - kto się pilnie uczył, ten się nauczył..... brawo Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-524658 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 31 Października 2016 Jeśli jeszcze wszystkich korycinów nie włożyłeś do solanki ,to spróbuj jeden sobie zostawić bez moczenia w soli -taki do jedzenia na bieżąco - w Zakopanym mówią na niego bundz na słodko ,choć wcale słodki w smaku nie jest...ale nam smakuje i często nie wrzucam do solanki . Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-524664 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 31 Października 2016 Sylwek - co tu gadać - smacznego - Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-524680 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack78 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 31 Października 2016 Piękne granaty na tym ociekaczu wiszą Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-524688 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 1 Listopada 2016 Proponuje też zostawić jednego oscypka niewędzonego i zrobić taka sałatkę :Oscypka ścierasz na tarce[najlepiej o grubych oczkach]Por -kroisz na cieniutkie półtalarkiJajka -ugotowane kroisz w kostkęCałość doprawiasz majonezem[opcjonalnie można dodać ogórka korniszona w kostkę ,ale to już nie będzie góralska sałatka z oscypka...] Twoje oscypki są duże więc proponuję zrobić z ćwiartki + 2 jajka +połówki pora -biała i zielona część +2-3 łyżek majonezu.Sałatka smakuje wszystkim ,którzy mieli okazję u mnie jej spróbować. Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-524727 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 2 Listopada 2016 :tongue: :clap: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-524822 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #36 Opublikowano 2 Listopada 2016 Sylwek... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-524823 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #37 Opublikowano 2 Listopada 2016 Kolejny, donośny dowód na to, że w zasadzie to wystarczy niewielka doza determinacji i Chęć 40L mleka ! :clap: Było na czym popłynąć Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-524848 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #38 Opublikowano 3 Listopada 2016 Sylwku...i słowo stało się ciałem.... wielkie Brawa.... niedługo i ja zacznę i może wspólnie coś sprasujemy Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-524942 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #39 Opublikowano 3 Listopada 2016 może wspólnie coś sprasujemy W dwójkę zawsze raźniej .......... prawie do wszystkiego Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-524953 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #40 Opublikowano 7 Listopada 2016 Oscypki podwedzone u wujka na wsi w takiej maluskiej wedzarni musze napisac ze naprawde wyszly super !!!!! Nastepne juz ociekaja w piwnicy !!!!! Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-525576 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #41 Opublikowano 7 Listopada 2016 Nastepne juz ociekaja w piwnicy !!!!! Jednak spotkania zlotowe czynią cuda . Idziesz ostro i dobrze . Bierz przybory na statek , turyści i załoga będą zadowoleni Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-525579 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #42 Opublikowano 7 Listopada 2016 Jednak spotkania zlotowe czynią cuda . Idziesz ostro i dobrze . Bierz przybory na statek , turyści i załoga będą zadowoleni Pozdrawiam Andrzej, przybory przyborami, ale chyba i krowe bedzie musial wziac Sla na prawde sliczne te serki zrobiles. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-525583 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #43 Opublikowano 7 Listopada 2016 Andrzej, przybory przyborami, ale chyba i krowe bedzie musial wziac No tak , o mlekociągu na dnie morza nie słyszałem . Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-525585 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #44 Opublikowano 8 Listopada 2016 Jednak spotkania zlotowe czynią cuda . Idziesz ostro i dobrze . Bierz przybory na statek , turyści i załoga będą zadowoleni Pozdrawiam Andrzej, przybory przyborami, ale chyba i krowe bedzie musial wziac Sla na prawde sliczne te serki zrobiles. Może z kokosa da się zrobić Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-525624 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #45 Opublikowano 19 Listopada 2016 Dzisiaj zaliczone pierwsze wedzenie w mojej wedzarni w Poniedzialek juz wracam na statek wiec udalo sie cos uwedzic przed wyjazdem pstrago poszly w pierwszy dym i fajnie to wyszlo musze powiedziec soataly same osci po degustacji A pierwszy ogien operowany dzisiaj przez synusia mojego za deflektor zostaly uzyte fajerki No i rybki Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-527108 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #46 Opublikowano 19 Listopada 2016 Osz kurde.... Sylwek jak na pierwsze wędzenie ryba wyszła Ci cudownie.. smacznego Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-527112 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #47 Opublikowano 19 Listopada 2016 A nawet nie zdazylem pomakowac :facepalm:dziekuje Halusiu !!!!!! Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-527114 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #48 Opublikowano 19 Listopada 2016 A nawet nie zdazylem pomakowac :facepalm: dziekuje Halusiu !!!!!! Wcale się nie dziwię Sylwku że rodzina wszystko skonsumowała.... pewnie jeszcze zdążysz uwędzić przed wyjazdem.Fotkę kradnę na naszą grupę FB . Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-527115 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszpak Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij #49 Opublikowano 19 Listopada 2016 :clap: Cytuj Rafał (ryszpak) rakrzes@poczta.onet.pl Z prawdą jest jak z d..pą. Każdy ma inną i każdy ma swoją... Iure et gladio Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-527116 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #50 Opublikowano 19 Listopada 2016 Halusiu juz nie dam rady nic wiecej uwedzic dopiero w kwietniu no ale testy przeszly pozytywnie i to mnie cieszy wiesz Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/13448-sla100-wyroby-i-kulinaria/page/2/#findComment-527117 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.