Ja stawiam na Krakowska i kabanosy
Na Krakowska nie mielil by klasy I wp. na wielkim sitku, ktorych wielkosci juz zdradzil. Przynajmniej tak mysle..
Kabanosy juz szybciej jak pisales Sla 100.. ☺
Napisano 11 lut 2017 - 01:08
Ja stawiam na Krakowska i kabanosy
Napisano 11 lut 2017 - 07:19
Ja stawiam na Krakowska
Dobrze stawiasz.Będzie krakowska parzona a z reszty co zostanie jakaś cienka .
Na Krakowska nie mielil by klasy I wp. na wielkim sitku,
Mielił mielił.Szarpak i nóż dwuskrzydłowy i po sprawie.
Napisano 11 lut 2017 - 08:43
Przy tak postawionym pytaniu i odpowiedzi, chyba wszyscy mają rację.
Napisano 11 lut 2017 - 15:58
Skoro jest 3 ka wieprzowa ,to powinna być żywiecka.
Pomyłka,żywiecka zawiera wołowinę.
Napisano 11 lut 2017 - 16:03
Temat już zamknięty ponieważ odpowiedź już padła.
Napisano 03 sie 2019 - 11:54
Co to jest.?.Specjalnie nie zamieszczam w odpowiednim temacie żeby tak łatwo nie było.
20190803_105911.jpg 78,99 KB
8 Ilość pobrań
Napisano 03 sie 2019 - 12:12
Coś wyjęte z zamrażarki, ozory?Co to jest.?.Specjalnie nie zamieszczam w odpowiednim temacie żeby tak łatwo nie było.
20190803_105911.jpg
Napisano 03 sie 2019 - 12:21
Co to jest
Ja również jak Efffa, typuję na zamrożone ozory.
Użytkownik witt edytował ten post 03 sie 2019 - 12:23
Napisano 03 sie 2019 - 12:28
Grasica ?
Napisano 03 sie 2019 - 12:56
Napisano 03 sie 2019 - 13:10
Coś wyjęte z zamrażarki, ozory?
Ozorów bym nie mroził w mandolinie, ale blisko.
Napisano 03 sie 2019 - 13:51
Czyli to już po obróbce jest już... Aha... No to obstawiam: salcefiks ozorkowy, białyCoś wyjęte z zamrażarki, ozory?
Ozorów bym nie mroził w mandolinie, ale blisko.
Napisano 03 sie 2019 - 14:00
Salcesony robię w naturalnych osłonkach.
Użytkownik arkadiusz edytował ten post 03 sie 2019 - 14:03
Napisano 03 sie 2019 - 14:05
Ozory w galarecie z szynkowaru.
Napisano 03 sie 2019 - 14:08
Też tak myślałam, ale nie zauważyłam niczego klarownego. Ta konsystencja masy wiążącej mnie zmyliła. Kiedy poznamy Arku odp? Electro, jak rogale? Masz w planie?Ozory w galarecie z szynkowaru.
Napisano 03 sie 2019 - 14:14
@Efffa, nie dam rady upiec ,chyba ze jutro ,nieplanowane obowiazki i weekend nie tak jak planowany ,ale pisze sie na takie zabawy
Napisano 03 sie 2019 - 14:16
Pewnie, jak znajdziesz czas@Efffa, nie dam rady upiec ,chyba ze jutro ,nieplanowane obowiazki i weekend nie tak jak planowany ,ale pisze sie na takie zabawy
Napisano 03 sie 2019 - 14:44
Ozory w galarecie z szynkowaru.
Blisko
Napisano 03 sie 2019 - 14:48
ozory prasowane w galarecie z praski do szynki ham
Napisano 03 sie 2019 - 15:04
ozory prasowane w galarecie z praski do szynki ham
Można uznać , ale poprawna nazwa to "blok ozorkowy"
Reszta zdjęć w dziale z wędlinami podrobowymi.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych