Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 860
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

i jucha się lała strumieniami
ej tam zaraz strumieniami  ;) jednym strumykiem  ;) 

Ale @Perszing37 był wtedy mały :D

Pozdrawiam,

EAnna

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Ano ano i po takim czymś przez 2 tygodnie nie byłem w stanie mięsa zjeść. Obecnie bym z chęcią uczestniczył w rozbiorze i produkcji wyrobów na świeżo......

Ale móżdżku dalej nie ruszę.....co to to nie :)

Wiem, że są inne miejsca na tego typu posty. Ale ja wrzucę tutaj z nadzieją że ktoś zainteresowany zaglądnie.

Do sprzedania mam w idealnym stanie nadziewarkę VICTOR 3L - czyli HENDI ale inny brand.

Przesiadam się na 7L i stąd ta decyzja. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.

post-67697-0-02961300-1528118755_thumb.jpg

Jakbym już nie leciał troszkę :) Jestem już niestety znowu jeden krok za Tobą - ale nie będę uprzedzał faktów. Sam się pochwalisz u siebie :)

Dzisiejszy odcinek specjalnie dla EANNY: "CAMEMBERT REAKTYWACJA". Ma już ponad 4 miechy i ledwo zipie. Indyczek w 3 odsłonach: z pieczarkami, z suszonymi pomidorami, z papryczkami jalapeno. Musztarda Dijon i dwa rodzaje dojrzewających : szynka i boczur. Zapiekane w piekarniku pod folią - ostatnie 5 min same grzałki.

post-67697-0-94875400-1528352083_thumb.jpgpost-67697-0-16571400-1528352093_thumb.jpgpost-67697-0-40893500-1528352100_thumb.jpgpost-67697-0-44857200-1528352107_thumb.jpgpost-67697-0-11867700-1528352118_thumb.jpgpost-67697-0-79974500-1528352123_thumb.jpgpost-67697-0-35042000-1528352129_thumb.jpgpost-67697-0-61868800-1528352138_thumb.jpg

Zapiekane
Tomasz - takie fotki winny być zakazane - już mnie ssie. :facepalm:  :facepalm:  :blush: ..……… chyba to zgłoszę do Moderatora  :D  ;)  :thumbsup:  :clap: 

Muskie - to ryba 🙃

Dzisiejszy odcinek specjalnie dla EANNY

Dziękuję  :tongue: 

Czerpię przed śniadaniem masochistyczną przyjemność z przedstawionych widoków.

O serze staram się jak najmniej myśleć  :facepalm:

A tak serio, ser w idealnym statium, aż zazdroszczę  :)

Pozdrawiam,

EAnna

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

Się prawie skończył :(. Chyba nastawię kolejne. I może gorgonzolę bo bardzo dawno nie robiłem.

A na razie tylko 70l mleka zamówione na sobotę. I przy okazji debiut kaszankowy bo nową nadziewarkę trzeba rozdziewiczyć :)

jak patrze na fotki tego serka to sie tak zastanawiam..czy on taki bardzo dobry i tak go "oszczedzasz" ..czy wrecz przeciwnie . u mnie sery tak dlugo nigdy nie leza..bo ja poprostu jestem od nich uzalezniona :D

Ja mam dużo różnych wyrobów bo jestem od nich uzależniony jak widać :) . W tym serów. Więc sobie jem po trochę. A ten służy tylko do sosów, nadziewania itp. Do samodzielnego jedzenia jest już za ostry - borowikowy dość mocny aromat i ostrość bardzo dojrzałego pleśniaka.

Nie kłam Perszing. Ty jesteś z Wrocławia ale sercem Poznaniak. Jeden plasterek sera dzielisz na 3 i później na tak długo wystarczy
:D  :thumbsup:  :thumbsup:  

Skąd wiedziałeś JOJEK ? :) hehe a wiesz że Twoja słoninka dalej w próżni ? jak wczoraj macałem to chyba już masełko :)

Do samodzielnego jedzenia jest już za ostry -

Dla mnie by nie był  :tongue: 

Chleb pieczony przez górali, grubo masła surowego i taki serek.....

Dlaczego ja się tak biczuję  :rolleyes:

@Perszing37,

Proszę nie pokazywać więcej tego sera  :thumbsup:  

Pozdrawiam,

EAnna

EAnna

Arystoteles

Jadłem. Losowo trafiłem na wsad pieczarkowy. Super. Sorry sebarod ale ja uwielbiam stosować dojrzewająca do takich wynalazków. Świetnie pasują.

Pieczarkowy INDOR super. Jutro poleci z JALAPENO.

Już kiedyś miała bana jak wytrzaskałem swój limit na wstawianie zdjęć. Ale vtec mi zwiększył i teraz śmigam jak oszalały heheheh :) ciekawe kiedy znowu się wyczerpie......