Muski Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #776 Opublikowano 3 Czerwca 2018 i jucha się lała strumieniami ej tam zaraz strumieniami jednym strumykiem Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599335 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #777 Opublikowano 3 Czerwca 2018 i jucha się lała strumieniamiej tam zaraz strumieniami jednym strumykiem Ale @Perszing37 był wtedy mały Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599338 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #778 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Ano ano i po takim czymś przez 2 tygodnie nie byłem w stanie mięsa zjeść. Obecnie bym z chęcią uczestniczył w rozbiorze i produkcji wyrobów na świeżo......Ale móżdżku dalej nie ruszę.....co to to nie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599340 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #779 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Wiem, że są inne miejsca na tego typu posty. Ale ja wrzucę tutaj z nadzieją że ktoś zainteresowany zaglądnie.Do sprzedania mam w idealnym stanie nadziewarkę VICTOR 3L - czyli HENDI ale inny brand.Przesiadam się na 7L i stąd ta decyzja. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599435 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #780 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Jak świeże bułeczki z rana - HENDI jak dobra śmietana Będzie FUN Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599477 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #781 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Ładny sprzęt ,teraz to z kiełbą polecisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599480 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #782 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Jakbym już nie leciał troszkę Jestem już niestety znowu jeden krok za Tobą - ale nie będę uprzedzał faktów. Sam się pochwalisz u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599482 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 5 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #783 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Jestem już niestety znowu jeden krok za Tobą Hendi za chwilę będzie za mało i dogonisz Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599512 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #784 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Dzisiejszy odcinek specjalnie dla EANNY: "CAMEMBERT REAKTYWACJA". Ma już ponad 4 miechy i ledwo zipie. Indyczek w 3 odsłonach: z pieczarkami, z suszonymi pomidorami, z papryczkami jalapeno. Musztarda Dijon i dwa rodzaje dojrzewających : szynka i boczur. Zapiekane w piekarniku pod folią - ostatnie 5 min same grzałki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599576 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #785 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zapiekane Tomasz - takie fotki winny być zakazane - już mnie ssie. ..……… chyba to zgłoszę do Moderatora Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599579 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #786 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Mnie też ale poczekam do pory obiadowej Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599580 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #787 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Dzisiejszy odcinek specjalnie dla EANNY Dziękuję Czerpię przed śniadaniem masochistyczną przyjemność z przedstawionych widoków.O serze staram się jak najmniej myśleć A tak serio, ser w idealnym statium, aż zazdroszczę Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599581 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #788 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Się prawie skończył . Chyba nastawię kolejne. I może gorgonzolę bo bardzo dawno nie robiłem.A na razie tylko 70l mleka zamówione na sobotę. I przy okazji debiut kaszankowy bo nową nadziewarkę trzeba rozdziewiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599583 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #789 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Dzieki za pomysł na objadek! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599585 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #790 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599586 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #791 Opublikowano 7 Czerwca 2018 jak patrze na fotki tego serka to sie tak zastanawiam..czy on taki bardzo dobry i tak go "oszczedzasz" ..czy wrecz przeciwnie . u mnie sery tak dlugo nigdy nie leza..bo ja poprostu jestem od nich uzalezniona Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599594 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #792 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Ja mam dużo różnych wyrobów bo jestem od nich uzależniony jak widać . W tym serów. Więc sobie jem po trochę. A ten służy tylko do sosów, nadziewania itp. Do samodzielnego jedzenia jest już za ostry - borowikowy dość mocny aromat i ostrość bardzo dojrzałego pleśniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599598 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jojo Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #793 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Nie kłam Perszing. Ty jesteś z Wrocławia ale sercem Poznaniak. Jeden plasterek sera dzielisz na 3 i później na tak długo wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599599 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #794 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Nie kłam Perszing. Ty jesteś z Wrocławia ale sercem Poznaniak. Jeden plasterek sera dzielisz na 3 i później na tak długo wystarczy Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599600 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #795 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Skąd wiedziałeś JOJEK ? hehe a wiesz że Twoja słoninka dalej w próżni ? jak wczoraj macałem to chyba już masełko Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599601 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #796 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Do samodzielnego jedzenia jest już za ostry - Dla mnie by nie był Chleb pieczony przez górali, grubo masła surowego i taki serek.....Dlaczego ja się tak biczuję @Perszing37,Proszę nie pokazywać więcej tego sera Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599603 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #797 Opublikowano 7 Czerwca 2018 No tak - ale jako dodatek - i zestawienie idealne Już się prawie skończył czas na gorgonzolę Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599604 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #798 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Jadłem. Losowo trafiłem na wsad pieczarkowy. Super. Sorry sebarod ale ja uwielbiam stosować dojrzewająca do takich wynalazków. Świetnie pasują.Pieczarkowy INDOR super. Jutro poleci z JALAPENO. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599610 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij #799 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Kto jest za tym żeby za takie dręczenie takimi zdjęciami dać mu bana?. Piękny, przepiękny camembert. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599615 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #800 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Już kiedyś miała bana jak wytrzaskałem swój limit na wstawianie zdjęć. Ale vtec mi zwiększył i teraz śmigam jak oszalały heheheh ciekawe kiedy znowu się wyczerpie...... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/32/#findComment-599616 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.