Perszing37 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #551 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Generalnie to towar od naszego kolegi Qba69 który ma 1000ce pseudonimow..... I wie czemu.... ja nie wnikam tylko parówki jem Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-583906 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #552 Opublikowano 11 Stycznia 2018 No i widze, ze ziele w torbie tez dostales Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-583923 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #553 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Aniu, to nasza ekologiczna przyprawa, z grządek bez oprysków i sztucznych nawozów Kawałki warzyw i ziół suszone na świeżym powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-583929 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #554 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Ty sie Qba nie tlumacz co to za ziolo Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-583930 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #555 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Szkoda że to nie to które macie na myśli Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-583931 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #556 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Dzień bez postu to dzień stracony. Krakowskie precelki parzone-zaparzane-czy jak ktoś tam chce Całkiem fajne. Z ziarnami chia oraz czarnym sezamem. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-583969 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #557 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Krakowskie precelki parzone-zaparzane-czy jak ktoś tam chce Tomek, czyli ciasto parzone. ?? Podaj przepis proszę Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-584079 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #558 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Tak. Potem dam Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-584080 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #559 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Oj czy ja wiem ?ciasto parzone to takie na eclery a to raczej jak na zydoski bajgiel Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-584089 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #560 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Parzy się przed pieczeniem w wodzie z sodą i cukrem. Po 20s na stronę. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-584091 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #561 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Tomek, czyli ciasto parzone. ?? Podaj przepis proszę HAlusia,RAdek dawal przepis na takie obwazanki . HAnia robila. Popatrz u RAdka w temacie Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-584093 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #562 Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) no dokladnie , tak jak prezlelatwiejsze sa tureckie simit Edytowane 12 Stycznia 2018 przez electra Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-584094 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #563 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Jedne i drugie są łatwe. Nie przesadzajcie Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-584096 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #564 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Moze zle si ewyrazilam , szybsze w robcie Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-584097 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #565 Opublikowano 12 Stycznia 2018 No to na pewno. Ale melase trzeba mieć a nie każdy wie co to Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-584099 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #566 Opublikowano 12 Stycznia 2018 do simit to nie calkiem melasa to Pekmez skoncentrowany sok z winogron i ktory redukuje sie do gestego syropu co wyglada jak melasa Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-584101 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #567 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Melasa z winogron. Oryginalny produkt turecki. Mam made in Turkey Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka[Dodano: 12 sty 2018 - 21:12]Kolejny produkt Qbusia... Nawet on nie wie co to. Wciskal mi kit że to z drobiem. Ni uja patrząc na przekrój. Ale pycha. Pachnie swojsko. Nie przewędzona. Nie za tłusta. Niby robiona z łapy.... Ja wolę gramy ale jak ktoś ma doświadczenie to nawet z łopaty może walić opienki kocham. Pycha... Nieco mniej cukru i ideał Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-584103 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #568 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Ja nie mam ..ale u mnie w kazdym sklepie "skolko ugodno" Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-584108 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #569 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Wreszcie miałem czas jakieś normalne zdjęcia zrobić Lecę na darach dla powodzian.....ale jak smacznie. Kasztanka z cebulkami dwiema (białą i fioletową) i z najlepszą pod słońcem kapustą kiszoną mojej MAMULI:) Qba69 całkiem całkiem lekko niedosolona ale to in plus bo można doprawić. Przesolona to niewątpliwy MINUS:) ale się najadłem Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-584258 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #570 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Lecę na darach dla powodzian też bym poleciał - może popłynął - mam ponton 7 osobowy a wyroby Pawła vel Qby Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-584261 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #571 Opublikowano 21 Stycznia 2018 (edytowane) Sprawdzam coś Edytowane 21 Stycznia 2018 przez Perszing37 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-585662 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #572 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Sprawdzam coś noo jak sprawdzasz to znaczy kombinujesz Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-585692 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #573 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Tak. Ale miałem mega nie fajne przygody dziś. Jutro zobaczymy czy cokolwiek się udało Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-585754 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #574 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Oj przygody były.......ale od początku: przekładkę redukcyjną do kibelka wreszcie zrobiłem. Izolowana. Redukuję 3 poziomy do 2 albo do 1. Przy okazji pstrągi z piekarnika faszerowane pieczarkami i koperkiem. A potem zabawa z parówkami. Wyszły pyszne - przepis Sebastian Pustelnik. Chłopak mówił żebym nie robił w celofanie bo mnie szlag trafi.....miał rację ale nie miałem baranich.........nigdy więcej......i eksperymentalna kiełbasa z bardzo dziwnego przepisu - z rybki.......farsz bardzo fajny zwarty (bułka, mleko, śmietana 20%, masło, bułka tarta, ryba, gałka, sól). Jako, że miałem przeprawy z prądem to nie spróbowałem nawet.......wywaliłem korki w całej chacie i nie mogłem znaleźć klucza do skrzynki osiedlowej.......masakra....... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-585772 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #575 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wszystko pikne i ładne ,tylko nie pamiętam abym wspominał o wędzeniu rybnej kiełbasy Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/14090-perszing-piecze-w%C4%99dzi-gotuje-i-jak-zwykle-kombinuje/page/23/#findComment-585773 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.