andrzej k Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4826 Opublikowano 13 Listopada 2013 Witam wszystkich nowych w " zadymionym świecie" . :D Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-312724 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek13 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4827 Opublikowano 13 Listopada 2013 witam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-312890 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkawroc Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4828 Opublikowano 13 Listopada 2013 witamwitaj Cytuj dobre żarcie -to jest to!!! tel.608215213 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-312900 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leśnik Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4829 Opublikowano 14 Listopada 2013 Cześć.Z wędzeniem mam kontakt w zasadzie od dzieciństwa. Obecnie od dwóch lat mam nową wędzarnię kamienną. Na Wasze forum natrafiłem przy okazjiposzukiwania porad co do zakupu szynkowarów. Niedawno zakupiłem zamrażarkę więc moje przygody z domowymi wyrobami będą częstsze. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-313027 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniu Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4830 Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Witam serdecznie. Przygodę z zadymianiem zacząłem w lutym tego roku: były to rybki, które wędzę nadal. Wczoraj pierwsza próba wędliny i przyznam, że to trochę inna bajka. Mam nadzieję, że dzięki forum udoskonalę swoje umiejętności i będzie OK. Jeszcze raz witam Wszystkich Edytowane 17 Listopada 2013 przez EAnna Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-313678 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4831 Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam serdecznie Wszystkich Nowicjuszy Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-313699 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4832 Opublikowano 17 Listopada 2013 Miło powitać nowe osoby wykonujące własne wędliny i inne produkty spożywcze we własnym zakresie. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-313700 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
espo_bc Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4833 Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam wszystkich zadymiaczy. Ja zaczynam dopiero moją przygodę i mam nadzieję, że z waszą pomocą wszystko okaże się łatwiejsze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-313705 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaGra Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4834 Opublikowano 17 Listopada 2013 Miejscowość Bournemouth A gdzie to jest ? Może zaznacz na naszej mapie. Cytuj Nigdy nie walcz o przyjaźń.... O prawdziwą nie musisz, o fałszywą nie warto VanCana Jak wspaniale jest nic nie robić , a potem -odpocząć. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-313706 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodek2 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4835 Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam i pozdrawiam wszystkich , a szczególnie uczestników szkolenia w Łazach z którego właśnie wróciłem .Było super ,mimo że bawię się w wędliny już 4 lata , to dowiedziałem się wielu ciekawostek i przydatnych "tricków" .Szczerze polecam.Pozdrawiam raz jeszcze całą Wędzarniczą Brać. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-313713 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coval43 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4836 Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam wszystkich.Jestem tu nowy i z gory dziekuje za pomoc ktorej na pewno bede potrzebowal.Wlasnie jutro odbedzie sie trzecie moje wedzenie kielbasy w troszke polowych warunkach ale mam nadzieje ze bardziej udane od ostatniego wiec pelni nadzieji zaczynamy z zona nabijac jelita.Postaram sie pochwalic rezultatem(jesli bedzie czym) Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-313716 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4837 Opublikowano 17 Listopada 2013 Serdeczne witanko wszystkim nowo przybyłym :D Coś daaaawno "młodych" nie witałem Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-313765 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uurszula Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4838 Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam serdecznie wszystkich zadymiaczy, jestem nowa na forum, ale z Waszych porad korzystam oddobrych kilku lat, ostatnie wędzenie odbyło się wczoraj - bardzo udane.Pozdrawiam wszystkich życząc samychudanych produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-313767 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickirl78 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4839 Opublikowano 17 Listopada 2013 Witaj uurszula.Miłego krzystania z forum Cytuj Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują.Albert Einstein https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8621-moje-pierwsze-wyroby-mickirl78/?do=findComment&comment=305788 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-313771 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4840 Opublikowano 17 Listopada 2013 wędzenie odbyło się wczoraj - bardzo udane Witaj,a gdzie ono,bo nie widzę Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-313778 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMarcin Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4841 Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam wszystkich forumowiczów! Przyznam się, że forum znam już długo a myśl o wędzeniu musiała chyba dorosnąć we mnie. Dzięki wszystkim za stworzenie takiej FAJNEJ stronki. Mam nadzieję, że kiedyś będę mógł sam udzielać rad które tutaj znalazłem:) - bez nich w życiu nic bym nie uwędził... Jestem już po pierwszym wędzeniu i jak się ogarnę to wkleję fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-314224 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloW71 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4842 Opublikowano 21 Listopada 2013 Witam Wszystkich. Zainteresowałem się domowym wyrobem i wędzeniem ok. 2 lat temu. Od początku korzystałem z wiedzy użytkowników tego forum ( bez logowania )Bez niej pewnie bym nie wystartował . Na razie mam prymitywna wędzarnię, która doskonale sie sprawdza . Pewnie niebawem przyjdzie czas na solidniejszą konstrukcję. Na razie staram się zdobyć jak najwięcej wiedzy na ten temat od doświadczonych forumowiczów. Moje wyroby również są co raz smaczniejsze . Ale do doskonalości jeszcze długaaaa... droga. Pozdrawiam Wszystkich i dziękuję za wiedzę którą udostępniacie . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-315015 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4843 Opublikowano 21 Listopada 2013 Witamy kolejnego Wielkopolanina . Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-315049 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4844 Opublikowano 21 Listopada 2013 Pozdrawiam Wszystkich i dziękuję za wiedzę którą udostępniacie . Ja również witam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-315051 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek73 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4845 Opublikowano 21 Listopada 2013 Witam Wszystkich serdecznie, cieszę się że mogę z Wami zacząć przygode z wędzeniem i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-315088 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4846 Opublikowano 21 Listopada 2013 Witam Wszystkich serdecznie, My również witamy. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-315090 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielC Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4847 Opublikowano 22 Listopada 2013 Witam wszystkich zadymiarzy mam na imię Daniel i piszę do was z gór Świętokrzyskich ,,, jako tak zwany świeżak cieszę się że mogę do was dołączyć i korzystać z cennych rad zapisanych na tym forum. Przygodę z wędzeniem zacząłem dwa lata temu ale jako obserwator, słuchacz i konsument . Tydzień temu postanowiłem spróbować swych sił i zbudowałem swoją pierwsza wędzarnie o wymiarach (100x80x h140) z czego jestem bardzo zadowolony i poszły pierwsze soki. W załączniku chciałbym pochwalić sie moim dziełem i jeszcze raz wszystkich serdecznie powitać... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-315203 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4848 Opublikowano 22 Listopada 2013 No i gitara. Witaj. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-315206 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimati Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4849 Opublikowano 24 Listopada 2013 witam wszystkich ,świetna strona dużo mi pomogła w budowie wędzarni, oraz wyrobie wędlin i wędzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-315621 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #4850 Opublikowano 24 Listopada 2013 gdzieś @bulimati, witaj na forum.Pochwal się swoimi dokonaniami, wstaw fotki i jakieś oryginalne receptury jak na nie trafisz Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/15567-przywitanie/page/194/#findComment-315630 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.