Skocz do zawartości

[Część II] Wyjątkowy kurs: w dniach 14 - 16.02.2020 r. odbędzie się szkolenie podstawowe połączone ze szkoleniem z zakresu dziczyzny.


Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Nic nie wiem na ten temat. Nie otrzymałem w tej sprawie informacji od Andrzeja.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

:) Szkoda...mało czasu na dokooptowanie kogoś...termin "miłosny"...

Trochę to błąd w systemie, warto dopracować..raczej...

Może jednak dojadą i wpłacą na miejscu...

Ten kurs nie był wrzucony do systemu, gdyż został zaplanowany wyłącznie z myślą o osobach, które nie załapały się na szkolenie listopadowe. W systemie jest kurs marcowy.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

:) SiBaski to ja już na miejscu...

Wszystko zwyczajowo gotowe... :D

Czekamy... Jazda Ciężka w drodze...

[Dodano: 14 lut 2020 - 13:22]

:) Tomcio Kosownik już na wiejscu...

Zigo właśnie obterł parę z okularów, też na wiejscu... :D

 

 

:) SiBaski to ja już na miejscu... Wszystko zwyczajowo gotowe...

 

 

Owocnego kursowania ...... :thumbsup::D   

 

 

 Pozdrawiam znajomych i mniej znajomych :)

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .



Konserwanty zabijają powoli !!!

 

 

SiBaski to ja już na miejscu... Wszystko zwyczajowo gotowe...
:thumbsup: Dużo pracy przed wami....

Muskie - to ryba 🙃

Owocnej nauki :)

Rafał (ryszpak)

rakrzes@poczta.onet.pl

 

Z prawdą jest jak z d..pą. Każdy ma inną i każdy ma swoją...

 

Iure et gladio

Wszystkim uczestnikom, a w szczególności dwóm najważniejszym osobom Andrzejowi i Panu Dziadkowi najserdeczniejsze podziękowania za możliwość uczestniczenia w tak zacnym spotkaniu. :clap: :clap: :clap:

To już koniec?

A gdzie relacje ze szkolenia?

Czekamy na zdjęcia i opowiastki  :D

Pozdrawiam,

EAnna

 

 

Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne.

EAnna

"Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy."

Arystoteles

 

 

Czekamy na zdjęcia i opowiastki
Oj widziałem fotkę Grzegorza z aparatem - na pewno będzie fotorelacja  :thumbsup: 

Muskie - to ryba 🙃

Relacja myślę , że będzie jak tylko każdy wypocznie po ciężkim weekendzie. Trzeba odespać pracowite noce. 

 

Ja porozwoziłem ekipę z Poznania i waśnie dotarłem do siebie. 

 

Dziękuję za kolejny udany kurs prowadzącym. Dziadek i Bagno jak zwykle pełen profesjonalizm. Kuchnia pierwsza klasa - dziewczyny super gotują. 

 

Miło było poznać kolejnych forumowiczów na żywo i wspólnie popracować. No i wymiana doświadczeń kulinarno-procentowych była owocna. 

Czekamy na zdjęcia i opowiastki

 

Tego się opowiedzieć nie da - trzeba to przeżyć :D

 

Ja również Wszystkim serdecznie dziękuję za pracowity i miły kursowy weekend  a Andrzejowi i DZIADKOWI za ogrom cierpliwości w przekazywaniu wiedzy nam - kursantom .

Edytowane przez chudziak

"...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde

Wczoraj snem szczęśliwym,

I każde Jutro wizją nadziei."

Kalidasa V w n.e.


Oj działo się działo w ten weekend.
'' Kurs podstawowy oraz technologia i przerób dziczyzny '' pod czujnym okiem Naszych fachowców Bagno i Dziadka.
Dzięki profesjonajlej wiedzy Naszych Kolegów śmiem napisać, że jestem bogadsza w nowe doświadczenie w sztuce Domowego Masarstwa za co Im bardzo dziękuję.
Nie mniej jednak , jeśli jeszcze mi dane z wielką przyjemnością skorzystam z kolejnego ( trzeciego) kurstu.
Pragnę podziękować Wszystkim uczestnikom kursu za wspaniałą atmosferę i pracowitość oran nocne pogaduchy.
Szczególne podziękowanie nalezy się Pani Reginie za wspaniałą kuchnię.
Zrobiłam też kilka fotek tak wyryfkowo, myślę że Nasz kursowy Fotograw Grzesiu zda relację bardziej szczegółową.
Do przerobu mieliśmy dwie póltusze, 3 dziki oraz jelenia.
 
post-43626-0-04061600-1581873371_thumb.jpgpost-43626-0-66167900-1581873390_thumb.jpgpost-43626-0-43139800-1581873408_thumb.jpg
post-43626-0-20434100-1581873447_thumb.jpgpost-43626-0-24477300-1581873480_thumb.jpgpost-43626-0-78908400-1581873491_thumb.jpgpost-43626-0-78908400-1581873491_thumb.jpgpost-43626-0-24714200-1581873529_thumb.jpgpost-43626-0-17672400-1581873554_thumb.jpgpost-43626-0-06372700-1581873569_thumb.jpgpost-43626-0-88599800-1581873607_thumb.jpgpost-43626-0-29757200-1581873637_thumb.jpgpost-43626-0-61778900-1581873662_thumb.jpgpost-43626-0-90176400-1581873677_thumb.jpgpost-43626-0-27893000-1581873692_thumb.jpgpost-43626-0-11778900-1581873710_thumb.jpgpost-43626-0-68340700-1581873722_thumb.jpgpost-43626-0-40306800-1581873738_thumb.jpgpost-43626-0-48115900-1581873762_thumb.jpgpost-43626-0-45106000-1581873828_thumb.jpgpost-43626-0-60980900-1581873846_thumb.jpgpost-43626-0-97013300-1581873871_thumb.jpg
post-43626-0-92721500-1581873906_thumb.jpgpost-43626-0-24061700-1581873923_thumb.jpgpost-43626-0-81198600-1581873947_thumb.jpgpost-43626-0-04290800-1581873962_thumb.jpg
post-43626-0-16665200-1581873775_thumb.jpg
post-43626-0-41491200-1581873466_thumb.jpg
 
Ponad planowe parówki z jelenia.
post-43626-0-50420900-1581874106_thumb.jpg
 
Każdy z uczestników kursu otrzymał taką '' porcyjkę''  :)  :facepalm:
 
post-43626-0-79482700-1581874178_thumb.jpg
 
Oczywiści możliwość nabycia książki z autografem Naszych autorów Kolegi Bagno i Muski;ego.
 
post-43626-0-65798000-1581874350_thumb.jpgpost-43626-0-97718700-1581874380_thumb.jpgpost-43626-0-29851300-1581874399_thumb.jpg
 
Oraz Certyfikat ukończenia kursu.
 
post-43626-0-04459900-1581874475_thumb.jpg

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Bardzo dziękuje wszystkim uczestnikom oraz wykładowcą za udany kurs ,wątroba za dwa dni powinna się zregenerować :)         Wyrobów przywiozłem całą masę aż żal rozdawać :) Ważne kolejne trofeum już zawisło w moim przybytku :)

post-58057-0-88320300-1581889716_thumb.jpeg

Piękna fotorelacja!

/Do przerobu mieliśmy dwie póltusze, 3 dziki oraz jelenia.../- dużo tego - to musieliście się nieźle uwijać :)  :thumbsup:  :clap:

Brawo Dziewczynki - Chudziak i Halusia,  Gratulacje dla Wszystkich :thumbsup:  :clap:  :clap:  :clap: 

Dzięki wszystkim za atmosferę, gospodarzom za gościnę i wyborne jedzenie a Dziadkowi i Andrzejowi za poprowadzenie kursu. Mimo, że na nogach cały dzień to przyjechałem do domu wypoczęty. No właściwie zostałem przywieziony, dzięki Harry64.

Dobra, zmienię te fotkę :facepalm::laugh:

Edytowane przez janusz_p

dziękuję za udział w spotkaniu miałem  wędzić w sobotę ale jest tyle produktów że przekładam termin

Czy robiliscie konserwy z przepisu Dziadka z dodatkiem kwasu mlekowego? Jeżeli tak to podzielcie się przepisem, gdyż jako uczestnicy kursu w listopadzie ub. roku tylko degustowaliśmy zawartość konserw wykonanych przez Dziadka.

„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”

Jonathan Carroll

 

Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE

 

 

Brawo Dziewczynki - Chudziak i Halusia, Gratulacje dla Wszystkich

 

Dziękuję Reniu  :)

 

 

Dobra, zmienię te fotkę

 

:D  :D  chyba czas wielki  :facepalm: 

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Na kursie padło zapytanie o tłuszcze  oma i ceres.

Odpowiedź tutaj   http://eraumts.com.pl/?tluszcze-kuchenne,123

Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.

 

 

Halusia i Waldek fotorelacja już jest u Maxella jak tylko znajdzie chwilkę to opublikuje .

 

Grzesiu  :clap:  :thumbsup:

Pozdrawiam Halusia

"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"

http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.