Grzewlod Opublikowano 2 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #451 Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) a żółtka na co zostałe zużyteTo tylko 6 żółtek + kilka jajek = jajcownica. Grzesiu, to takie "wash & go" na słodki poranekReniu niby tak , tylko bez płynu idzie się zapchać . Edytowane 2 Marca 2022 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-754690 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 6 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #452 Opublikowano 6 Marca 2022 Skoro o rybach to i mnie wzięło co prawda nie w puszcze ale też smacznie . Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-755719 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij #453 Opublikowano 6 Marca 2022 Czy to jest tradycyjna zupka rybna Grzegorzu ? Wygląda ogromnie smaczniście, też uwielbiam zupę rybną . Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-755734 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij #454 Opublikowano 6 Marca 2022 W miseczce na dole po lewej stronie to pieczarki?I czy dobrze widzę, że są ogórki kiszone?A i z jakiej ryby robiłeś? http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-755755 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij #455 Opublikowano 6 Marca 2022 jakiej ryby No Grzegorz robi rybną w klasie Mistrzowskiej - to zapewne jest tam dużo różności , ale może zdradzi sekreciki Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-755757 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 6 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #456 Opublikowano 6 Marca 2022 (edytowane) Czy to jest tradycyjna zupka rybna Grzegorzu Jarek tak do końca to nie dosmaczyłem do smaku który u mnie wszyscy lubimy. Na fotce w koszyczku widać przyprawy :ziele a. listek, pieprz, gorczyca, kolendra i ostra wisienka. Do zupy dodałem jeszcze : sól do smaku, pieprz cytrynowy, papryka słodka i słodka wędzona, trochę sosu sojowego i ostrygowego oraz sok z jednej cytryny. Nać pietruszki dodana na końcu. W miseczce na dole po lewej stronie to pieczarki? Czosnek który dodałem do cebuli podczas końcowej fazy smażenia. I czy dobrze widzę, że są ogórki kiszone? Dobrze widzisz kiszeniaki pocięte w słupki A i z jakiej ryby robiłeś? Filety z Miruny i Amura w przewadze Miruny. [Dodano: 06 mar 2022 - 18:26] jakiej rybyNo Grzegorz robi rybną w klasie Mistrzowskiej - to zapewne jest tam dużo różności , ale może zdradzi sekreciki Dodane przyprawy opisałem powyżej a na zdjęciach widać warzywa które zostały dodane do wywaru rybnego który zrobiłem wcześniej, jak się cofniemy kilka stron do tyłu to jest zamieszczona relację jak robię wywar. Edytowane 6 Marca 2022 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-755761 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij #457 Opublikowano 6 Marca 2022 Ślinka po brodzie cieknie !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-755768 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 6 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #458 Opublikowano 6 Marca 2022 Ślinka po brodzie cieknie !!! Dziękuje, smaczna wyszła . Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-755780 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #459 Opublikowano 7 Marca 2022 Małe co nie co. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-755942 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij #460 Opublikowano 7 Marca 2022 A co Ci tak ten ser zzieleniał Wstawiłeś gdzieś przepis? Co to za ser? Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-755963 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij #461 Opublikowano 7 Marca 2022 ten ser zzieleniał A nie jest to chałwa miętowa ? Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-755966 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij #462 Opublikowano 7 Marca 2022 A nie jest to chałwa miętowa ? A nie wiem, dlatego pytam Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-755969 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #463 Opublikowano 7 Marca 2022 A co Ci tak ten ser zzieleniał Wstawiłeś gdzieś przepis? Co to za ser? Zielony-pesto. Serów nie robię ale bardzo je lubię, powiem szczerze, że boję się zacząć robić ponieważ jak mi się spodoba to co wtedy? Doby nie da się już wydłużyć . Waldek kiedyś mi proponował, że na początek Korycina . Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-755981 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel75 Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij #464 Opublikowano 7 Marca 2022 Skąd ja to znam. Od dobrego roku nie zrobiłem żadnego bo czasu brakuje Waldek ma rację, Korycin albo "oscypek" - szybko można się zatracić Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacieM.RejPopieram: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/?p=401216 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-755982 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 12 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #465 Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) Troszkę smakyków na dzisiejsze popołudnie. Edytowane 13 Marca 2022 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-756867 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij #466 Opublikowano 13 Marca 2022 na dzisiejsze popołudnie Jak zawsze - były smaczne Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-756883 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 13 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #467 Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) Żeby nie wyjść z wprawy wespół zespół Muski&GrzewlodMaluszek na kabanosy.Zaczynamy wędzenieNa finiszuKoniec Edytowane 13 Marca 2022 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-756939 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij #468 Opublikowano 13 Marca 2022 Wespół w zespół! - zgrani i pracowici Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-756953 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 13 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #469 Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) Wespół w zespół! - zgrani i pracowici Podziękowania dla pracowitego zespołu "Ale Babek" Edytowane 13 Marca 2022 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-756966 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twonk Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij #470 Opublikowano 13 Marca 2022 Oj jadłbym . Mnie to takie równe nie wychodzą nigdy Lubię sobie wędzić 😁 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-756988 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 13 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij #471 Opublikowano 13 Marca 2022 Mnie to takie równe nie wychodzą nigdy Cały Grześ - nawet do GN a układał równiutko Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-756995 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #472 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Czwartkowe rozluźnienie zamrażalki skutkowało zupą rybną Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-760394 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #473 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 skutkowało zupą rybną Bogata rybna jak zawsze Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-760406 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij #474 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 skutkowało zupą rybną I wielka niespodzianka - dostaliśmy słuszną porcję tej zupy - posypana dodatkowo świeżą kolendrą - BAJKA - Dzięki Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-760525 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #475 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 posypana dodatkowo świeżą kolendrą - BAJKA - Dzięki Cieszę się, że smakowało cała przyjemność po mojej stronie Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/19/#findComment-760530 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi