Grzewlod Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #626 Opublikowano 10 Grudnia 2022 może kiedyś uda połączyć się siły z Wami, prawda Reniu Fajnie by było niedawno Waldek mówi, że skończyły się kabanosy mi 2x nie trzeba powtarzać co robimy, ile półtusz zamawiać ? Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-802396 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #627 Opublikowano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Fajrant Wow Wyglądają rewelacyjnie Smak przywołuję w pamięci [Dodano: 10 gru 2022 - 11:49] może uda połączyć się siły z Wami, prawda Reniu .? Edytowane 10 Grudnia 2022 przez ReniaS Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-802412 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #628 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Bardzo ładne, że ten Brwinów jest tak daleko... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-802487 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 11 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #629 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Wyglądają rewelacyjnie Smak przywołuję w pamięci Podziękował , Reniu tym razem zrobiliśmy dwa różne smaki . Bardzo ładne, że ten Brwinów jest tak daleko.. Dzięki Wiesław, do Ciebie jest tyle samo km co do mnie , więc może z Waldkiem weźmiemy zabawki i podjedziemy do Ciebie jak naszykujesz jakąś "swojską" blondynkę do przerobu . Wykańczam zaskórniaki oraz trochę młodzieży doszło . Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-802648 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #630 Opublikowano 11 Grudnia 2022 zaskórniaki oraz trochę młodzieży doszło Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-802659 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #631 Opublikowano 12 Grudnia 2022 (edytowane) Bardzo ładne, że ten Brwinów jest tak daleko.. Dzięki Wiesław, do Ciebie jest tyle samo km co do mnie , więc może z Waldkiem weźmiemy zabawki i podjedziemy do Ciebie jak naszykujesz jakąś "swojską" blondynkę do przerobu . Blondynka urodziła się w sierpniu, teraz rośnie i będzie gotowa dopiero w kwietniu. Zaproszenie wyślę z wyprzedzeniem. Pozdrawiam Edytowane 12 Grudnia 2022 przez Zofintal Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-802802 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 13 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #632 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zaproszenie wyślę z wyprzedzeniem. Pozdrawiam Dziękujemy i zabawki na kwiecień szykujemy do zobaczenia pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-802884 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 18 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #633 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Małe co nieco na dzisiejsze spotkanie. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-803981 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #634 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Małe Raczej spore Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-804001 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #635 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Pewnie tak szybko znika, że wszyscy się pytają "czemu tak mało?", dlatego to małe co nieco Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-804138 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #636 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Małe co nieco na dzisiejsze spotkanie. To znamienici goście pewnie Cię odwiedzą skoro takie smakołyki naszykowałeś "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-804187 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 20 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #637 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Pewnie tak szybko znika, że wszyscy się pytają "czemu tak mało?", dlatego to małe co nieco . To znamienici goście Takie małe przyjacielskie spotkanie . Po okresie dojrzewania, który trwał siedem tygodni dojrzewająca kiełbasa Muskiego została odśnieżona i poddana degustacji . Utrata masy 43%. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-804338 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #638 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Ślinka cieknie na sam widok, lubię taką wędlinę. Może kiedyś dorosnę do tego aby odważyć się samemu zrobić. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-804497 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 21 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #639 Opublikowano 21 Grudnia 2022 (edytowane) aby odważyć się samemu zrobićZwykłą polską surową - bez problemu. Ta jest trochę bardziej pracochłonna ,ale też banalnie prosta . A smak ? to Grzegorz musi obiektywnie ocenić i za kilka dni rodzina Edytowane 21 Grudnia 2022 przez Muski Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-804502 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #640 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Grzegorz musi obiektywnie ocenić i za kilka dni rodzina Kiełbasa jest bardzo smaczna i delikatna (mało kwaśna). Zmierz pH i porównaj pomiary, następnym razem proponuję przedłużyć fermentację. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-804536 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #641 Opublikowano 22 Grudnia 2022 następnym razem proponuję przedłużyć fermentację. "przedłużyć", czyli co zrobić ??? Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-804541 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #642 Opublikowano 22 Grudnia 2022 (mało kwaśna) bardzo smaczna i delikatna Taka miała być z założenia, wytrawne wino serwowane oddzielnie dopełni kompozycji Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-804565 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 22 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij #643 Opublikowano 22 Grudnia 2022 (edytowane) "przedłużyć", czyli co zrobić ??? [/qśli uote] Taka miała być z założenia,Miałem na myśli przedłużyć fermentację o jeden dzień, ale jeśli takie było założenie Waldka to znaczy, że wykonanie było pod kontrolą . Akcja ryba prawie zakończona . , Koniec . Edytowane 23 Grudnia 2022 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-804677 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 22 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij #644 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Akcja ryba Gravlax piknie zazieleniony Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-804678 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 5 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #645 Opublikowano 5 Stycznia 2023 (edytowane) Rarytas Waldka . Edytowane 5 Stycznia 2023 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-807060 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij #646 Opublikowano 15 Stycznia 2023 (edytowane) Nowy cukierek Agi . Mały karczek utrata masy 40% Edytowane 15 Stycznia 2023 przez Grzewlod Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-808894 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij #647 Opublikowano 15 Stycznia 2023 I co ja, mały biedny robaczek mam na takie dictum powiedzieć ??? :clap: !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-808895 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij #648 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Wbił bym na cukierka Agi W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-808937 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zofintal Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij #649 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Karczek to prawdziwy ,,rarytas" Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-808944 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReniaS Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij #650 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Nowy cukierek Agi Mały karczek Grzesiu, u Was jak zwykle się dzieje .Zarówno karczek jak i tort wyglądają obłędnie . Pozdrowienia dla Agnieszki Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/18326-smaki-agi-i-grzewloda/page/26/#findComment-808952 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi