Grzewlod Posted January 24 Author Report Share #1026 Posted January 24 20 godzin temu, ReniaS napisał(a): poznam nazwę tych smakowitosci Tych nazwę już znasz, następne będą może z dziczyzny a jak się uda kupić mięso to może z jakiegoś "egzotycznego zwierza". Pomysłów jest wiele w każdym razie eksperymentujemy dalej😋. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted January 25 Author Report Share #1027 Posted January 25 W dniu 28.10.2023 o 16:47, Grzewlod napisał(a): C.D.N za 21 dni Po peklowaniu i fermentacji : C.D.N Link to comment Share on other sites More sharing options...
szrekPL Posted January 25 Report Share #1028 Posted January 25 1 godzinę temu, Grzewlod napisał(a): Po peklowaniu i fermentacji siedziałbym na taborecie i się przyglądał 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted January 25 Report Share #1029 Posted January 25 34 minuty temu, szrekPL napisał(a): siedziałbym na taborecie i się przyglądał Na szynki z przodu czy jelenia z tyłu ? Chyba byś się pokrył pleśnią 😉 Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szrekPL Posted January 25 Report Share #1030 Posted January 25 Oj ja wiem że to dla niektórych nie atrakcja albo się opatrzyło ale ja świeży mnie to jeszcze kręci 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted January 25 Author Report Share #1031 Posted January 25 (edited) 2 godziny temu, szrekPL napisał(a): siedziałbym na taborecie i się przyglądał 😁 Długo by trwało Twoje siedzenie biorąc pod uwagę czas dojrzewania tych dwóch szyneczek😉. 1 godzinę temu, Muski napisał(a): Chyba byś się pokrył pleśnią 😉 Na tą chwilę nie jest źle 🙂. Godzinę temu, szrekPL napisał(a): Oj ja wiem że to dla niektórych nie atrakcja albo się opatrzyło Jak już zaczniesz robobić dojrzewki to nigdy się nie opatrzą nie przejedzą itd., są jak "narkotyk" 😉. Niedawno z Waldkiem robiliśmy przymiarkę do dużej chłodni z systemem NF, którą można zaadoptować międzyinnymi do wyrobu serów . Edited January 25 by Grzewlod Link to comment Share on other sites More sharing options...
szrekPL Posted January 26 Report Share #1032 Posted January 26 6 godzin temu, Grzewlod napisał(a): 😉 Jak już zaczniesz robobić dojrzewki to nigdy się nie opatrzą nie przejedzą itd., są jak "narkotyk" 😉. Niedawno z Waldkiem robiliśmy przymiarkę do dużej chłodni z systemem NF, którą można zaadoptować międzyinnymi do wyrobu serów . O matulu.... Gdzie ja trafiłem.... 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted January 26 Report Share #1033 Posted January 26 Godzinę temu, szrekPL napisał(a): O matulu.... Gdzie ja trafiłem.... 😁 A jak zaczniesz jeździć na zloty .......... Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted January 26 Author Report Share #1034 Posted January 26 7 minut temu, Muski napisał(a): A jak zaczniesz jeździć na zloty .......... Dopiero wtedy zaczyna się prawdziwa przygoda👍. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted January 26 Author Report Share #1035 Posted January 26 (edited) 18 godzin temu, Muski napisał(a): czy jelenia z tyłu Do towarzystwa dowiesiłem nogę . Edited January 26 by Grzewlod 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted January 26 Report Share #1036 Posted January 26 Godzinę temu, Grzewlod napisał(a): Do towarzystwa O sarenka na pokładzie 1 Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosownik Posted January 26 Report Share #1037 Posted January 26 Bardzo ładnie zapakowana 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted January 26 Author Report Share #1038 Posted January 26 (edited) Godzinę temu, kosownik napisał(a): Bardzo ładnie zapakowana 🙂 Dziękuję łatwo nie było włożyć ją w kątnicę żeby nie pękła, jakoś poszło😅. Szukałem na naszym rynku takich "galantych" kątnic jak używają Włosi, że kulatello samo wpada. Niestety żaden ze sprzedawców nie ma tak dużych w ofercie. Edited January 26 by Grzewlod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted January 26 Author Report Share #1039 Posted January 26 (edited) Taki tam słodki wyrób Agi😋. Edited January 26 by Grzewlod 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReniaS Posted January 26 Report Share #1040 Posted January 26 2 godziny temu, Grzewlod napisał(a): słodki wyrób Agi Śliczności Aga to ma talent Link to comment Share on other sites More sharing options...
@halusia@ Posted January 27 Report Share #1041 Posted January 27 10 godzin temu, Grzewlod napisał(a): Taki tam słodki wyrób Agi😋. Piękny, widać że Agnieszka wkłada całe serce w to co robi.🥰😋 Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAnna Posted January 27 Report Share #1042 Posted January 27 15 godzin temu, Grzewlod napisał(a): Taki tam słodki wyrób Agi Czyżby jakiś ślub/rocznica ślubu/rocznica zaręczyn ? Taki tort nie nie jest żaden "taki tam" Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted January 27 Author Report Share #1043 Posted January 27 16 godzin temu, ReniaS napisał(a): Śliczności Aga to ma talent 9 godzin temu, @halusia@ napisał(a): Piękny, widać że Agnieszka wkłada całe serce w to co robi.🥰😋 3 godziny temu, EAnna napisał(a): Taki tort nie nie jest żaden "taki tam" W imieniu Agi dziękuję bardzo🙂. 3 godziny temu, EAnna napisał(a): Czyżby jakiś ślub/rocznica ślubu/rocznica zaręczyn ? Tym razem było lecie starszej Pani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted January 28 Author Report Share #1044 Posted January 28 (edited) W trakcie prac, dojdzie wisienka i ma być Szwarcwaldzki🙂. Edited January 29 by Grzewlod 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
electra Posted January 29 Report Share #1045 Posted January 29 Bardzo elegancki tort , taki nieprzekombinowany.👍 https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted February 3 Author Report Share #1046 Posted February 3 W dniu 29.01.2024 o 07:47, electra napisał(a): Bardzo elegancki tort , taki nieprzekombinowany.👍 Bardzo dziękuję 🙂, dziś powstał podobny z kolekcji Szwarcwaldzkiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudziak Posted February 3 Report Share #1047 Posted February 3 Wygląda niezwykle smakowicie 😋 "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szrekPL Posted February 3 Report Share #1048 Posted February 3 Bardzo ładny, mistrzostwo w różnych dziedzinach ☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted February 4 Report Share #1049 Posted February 4 8 godzin temu, szrekPL napisał(a): mistrzostwo w różnych dziedzinach E To nie Grzesia to AGI 😁 Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szrekPL Posted February 4 Report Share #1050 Posted February 4 Godzinę temu, Muski napisał(a): E To nie Grzesia to AGI 😁 Tak wiem, dlatego w" różnych" rzeczywiście mało precyzyjnie albo skrót myślowy który znam tylko ja 🙄chodziło mi generalnie o to że pięknie się uzupełniają jedno mięso drugie słodkości... Dobra nie brnę dalej, jeśli uraziłem lub cokolwiek wybaczcie nie chciałem 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts