BazylWidzew Posted September 14 Report Share #1276 Posted September 14 16 minut temu, Muski napisał(a): Na moje oko to kabanosy nie są starsze niż 1 tydzień Też sądziłem że kabanosy nie są stare ale nie chciałem robić siary TYLKO WIDZEW RTS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szrekPL Posted September 14 Report Share #1277 Posted September 14 Kabanosy są odpowiednio stare żeby dołączyć do reszty staroci 😉😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted September 14 Author Report Share #1278 Posted September 14 49 minut temu, Muski napisał(a): Na moje oko to kabanosy nie są starsze niż 1 tydzień 😁 Ma się to oko . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted September 14 Author Report Share #1279 Posted September 14 52 minuty temu, szrekPL napisał(a): bym wykonał jeśli zdradzisz przepis Na szybko : Kl II a 60-70% Słonina karkowa lub boczek 30-40% Rozdrobnienie siatka fi 8. Peklosól 16-17g Pozostałe przyprawy znajdziesz gdzieś wcześniej w moim klubie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted September 14 Author Report Share #1280 Posted September 14 36 minut temu, BazylWidzew napisał(a): nie chciałem robić siary Czasem się przydaje😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted September 14 Author Report Share #1281 Posted September 14 Godzinę temu, BazylWidzew napisał(a): Jak zawsze super 55 minut temu, szrekPL napisał(a): Jak zawsze bardzo apetycznie i ładnie Dziękuję 🙂. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted September 28 Author Report Share #1282 Posted September 28 (edited) Dziś świeczka i coś do niej😋😋😋. Świeczka To coś do niej 😋. Edited September 28 by Grzewlod 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted Saturday at 10:43 AM Author Report Share #1283 Posted Saturday at 10:43 AM Przekąska😋. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szrekPL Posted Saturday at 11:01 AM Report Share #1284 Posted Saturday at 11:01 AM Czyli będzie ruda na salonach...😉😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muski Posted Saturday at 11:04 AM Report Share #1285 Posted Saturday at 11:04 AM 19 minut temu, Grzewlod napisał(a): Przekąska Na desce co by w jacuzzi nie zatonęła, ale może się zachlapać 😁 Muskie - to ryba 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BazylWidzew Posted Saturday at 11:10 AM Report Share #1286 Posted Saturday at 11:10 AM 25 minut temu, Grzewlod napisał(a): Przekąska Spore te Twoje przekąski TYLKO WIDZEW RTS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszB Posted Saturday at 05:39 PM Report Share #1287 Posted Saturday at 05:39 PM 6 godzin temu, Grzewlod napisał(a): Przekąska Jak to przekąska to strach pomyśleć co tam jeszcze więcej było 😉😁 Moja wędzarnia i pierwsze wyroby :-) https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=6185 Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy :-) Jola i Mariusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychuzab Posted Saturday at 07:56 PM Report Share #1288 Posted Saturday at 07:56 PM Grzesiu, po wpisach zakładam że masz dużą rodzinę i nie ma tam wegetarian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadro555 Posted Saturday at 08:13 PM Report Share #1289 Posted Saturday at 08:13 PM 9 godzin temu, Grzewlod napisał(a): Przekąska😋. Osiem groszy? Trochę drogo, ale wezmę.👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted Saturday at 09:47 PM Author Report Share #1290 Posted Saturday at 09:47 PM 10 godzin temu, szrekPL napisał(a): Czyli będzie ruda na salonach...😉😁 🥃👍 10 godzin temu, Muski napisał(a): Na desce co by w jacuzzi nie zatonęła, ale może się zachlapać 😁 😀 1 godzinę temu, krzychuzab napisał(a): Grzesiu, po wpisach zakładam że masz dużą rodzinę i nie ma tam wegetarian. Same drapieżnik 🦁. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted Saturday at 09:52 PM Author Report Share #1291 Posted Saturday at 09:52 PM 4 godziny temu, MariuszB napisał(a): Jak to przekąska to strach pomyśleć co tam jeszcze więcej było 😉😁 Krowa 🐮. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzewlod Posted Sunday at 03:40 PM Author Report Share #1292 Posted Sunday at 03:40 PM W dniu 5.10.2024 o 13:10, BazylWidzew napisał(a): Spore te Twoje przekąski Czy ja wiem jakoś szybko znikają😋. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts