Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

38 minut temu, Maxell napisał(a):

Tak z dziesięć lat temu, zanim pomyślałem o własnej wędzarni, znalazłem bardzo podobny przepis. Przemówił do mnie prostotą wykonania i te och ach w komentarzach. Pomyślałem, że zablysnę na święta więc wykonałem krok po kroku zgodnie z przepisem. Na szczęście kończyłem gotowanie bigosu więc się ,,szynka " nie zmarnowała 🤣

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20118-wysyp-technolog%C3%B3w-mi%C4%99sa-w-necie/page/2/#findComment-1007704
Udostępnij na innych stronach

Spojrzałem na przepis, później na czasy i sposób gotowania i to już mi wystarczyło żeby zamknąć stronę :facepalm:

Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂

Jola i Mariusz

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20118-wysyp-technolog%C3%B3w-mi%C4%99sa-w-necie/page/2/#findComment-1007714
Udostępnij na innych stronach

Żyjemy w czasie gdzie rzetelna sprawdzona informacja nie jest w cenie. Rzadko się wypowiadam na naszym forum, gdyż wszystko można znalezc jak się poszuka. Każdy z nas popełnił błędy i spaprał jakieś wyroby, ale się dokształcamy i staramy je wyeliminować. Dla współczesności to zbyt długo.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20118-wysyp-technolog%C3%B3w-mi%C4%99sa-w-necie/page/2/#findComment-1007894
Udostępnij na innych stronach

23 godziny temu, Maxell napisał(a):

Dodatkowo nikt nie zwrócił uwagi, że na zdjęciu jest szynka po siatce i wędzeniu. Cóż, czytania ze zrozumieniem uczono w podstawówce. Pewnie wielu zapomniało.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20118-wysyp-technolog%C3%B3w-mi%C4%99sa-w-necie/page/2/#findComment-1007908
Udostępnij na innych stronach

59 minut temu, gregor z napisał(a):

Rzadko się wypowiadam

A było by miło czasami sie wymienić spostrzeżeniami i doświadczeniami :thumbsup:

Muskie - to ryba 🙃

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20118-wysyp-technolog%C3%B3w-mi%C4%99sa-w-necie/page/2/#findComment-1007909
Udostępnij na innych stronach

6 godzin temu, BazylWidzew napisał(a):

No boczek jest tłusty ale karkówka

No tak , bo karkówka jest tłusta , a ociekające podgardle chude 😁. Człowiek się uczy całe życie 😉

Edytowane przez Yerba

Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić :(
 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20118-wysyp-technolog%C3%B3w-mi%C4%99sa-w-necie/page/2/#findComment-1008290
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.