quadro555 Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 14 Kwietnia 38 minut temu, Maxell napisał(a): Następna artystka: https://pysznosci.pl/domowa-wedlina-jest-o-niebo-smaczniejsza-niz-sklepowa-ten-przepis-zawroci-ci-w-glowie,7037438155377440a Tak z dziesięć lat temu, zanim pomyślałem o własnej wędzarni, znalazłem bardzo podobny przepis. Przemówił do mnie prostotą wykonania i te och ach w komentarzach. Pomyślałem, że zablysnę na święta więc wykonałem krok po kroku zgodnie z przepisem. Na szczęście kończyłem gotowanie bigosu więc się ,,szynka " nie zmarnowała 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20118-wysyp-technolog%C3%B3w-mi%C4%99sa-w-necie/page/2/#findComment-1007704 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 14 Kwietnia Spojrzałem na przepis, później na czasy i sposób gotowania i to już mi wystarczyło żeby zamknąć stronę Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20118-wysyp-technolog%C3%B3w-mi%C4%99sa-w-necie/page/2/#findComment-1007714 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor z Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 15 Kwietnia Żyjemy w czasie gdzie rzetelna sprawdzona informacja nie jest w cenie. Rzadko się wypowiadam na naszym forum, gdyż wszystko można znalezc jak się poszuka. Każdy z nas popełnił błędy i spaprał jakieś wyroby, ale się dokształcamy i staramy je wyeliminować. Dla współczesności to zbyt długo. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20118-wysyp-technolog%C3%B3w-mi%C4%99sa-w-necie/page/2/#findComment-1007894 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viktor61 Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 15 Kwietnia 23 godziny temu, Maxell napisał(a): Następna artystka: https://pysznosci.pl/domowa-wedlina-jest-o-niebo-smaczniejsza-niz-sklepowa-ten-przepis-zawroci-ci-w-glowie,7037438155377440a Dodatkowo nikt nie zwrócił uwagi, że na zdjęciu jest szynka po siatce i wędzeniu. Cóż, czytania ze zrozumieniem uczono w podstawówce. Pewnie wielu zapomniało. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20118-wysyp-technolog%C3%B3w-mi%C4%99sa-w-necie/page/2/#findComment-1007908 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 15 Kwietnia 59 minut temu, gregor z napisał(a): Rzadko się wypowiadam A było by miło czasami sie wymienić spostrzeżeniami i doświadczeniami Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20118-wysyp-technolog%C3%B3w-mi%C4%99sa-w-necie/page/2/#findComment-1007909 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soliera Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 17 Kwietnia Sól wchodzi w reakcję z cukrem ... Wytłumaczcie to mi, amebie technologicznej! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20118-wysyp-technolog%C3%B3w-mi%C4%99sa-w-necie/page/2/#findComment-1008211 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 17 Kwietnia Gościu w tym filmie ma skład "40% tłuste karkówka, boczek". No boczek jest tłusty ale karkówka Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20118-wysyp-technolog%C3%B3w-mi%C4%99sa-w-necie/page/2/#findComment-1008225 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 17 Kwietnia Nie obejrzałem całego. Peklosól z solą pół na pół i koniec mojej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20118-wysyp-technolog%C3%B3w-mi%C4%99sa-w-necie/page/2/#findComment-1008254 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soliera Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 17 Kwietnia Nie o to chodzi ... - sól z cukrem reaguje ... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20118-wysyp-technolog%C3%B3w-mi%C4%99sa-w-necie/page/2/#findComment-1008259 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yerba Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij #35 Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) 6 godzin temu, BazylWidzew napisał(a): No boczek jest tłusty ale karkówka No tak , bo karkówka jest tłusta , a ociekające podgardle chude 😁. Człowiek się uczy całe życie 😉 Edytowane 17 Kwietnia przez Yerba Cytuj Jestem jaki jestem . Niestety za stary by się zmienić Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/20118-wysyp-technolog%C3%B3w-mi%C4%99sa-w-necie/page/2/#findComment-1008290 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.