Dawidk1 Opublikowano Czwartek o 19:30 Autor Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano Czwartek o 19:30 13 minut temu, szrekPL napisał(a): W zupełności wystarczy jak widać na załączonym obrazku, zmień mąkę na Caputo na alledrogo są w 5kg pakach w dobrej cenie i powodzenia w dalszym rozwoju... Zakupię bo byłem z niej zadowolony. A teraz lepsze doświadczenie i umiejętności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22903-wyroby-dawida/page/4/#findComment-1042075 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano Czwartek o 19:33 Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano Czwartek o 19:33 18 minut temu, Dawidk1 napisał(a): Hydracja 55 Mąka 150g, woda 82g, sól 4g, drożdże 0.31g tłuszcz 4g. W jaki sposób przy tak małej hydracji i ilości drożdzy otrzymałeś efekt ciasta jak ciabatta która wymaga hydracji powyżej 80% w zwyż?Opisałeś proces ale czy czasami nie ma błędu w ilościach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22903-wyroby-dawida/page/4/#findComment-1042078 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidk1 Opublikowano Czwartek o 22:08 Autor Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano Czwartek o 22:08 (edytowane) Proszę foto pwewmetrów ciasta Nie powinno być żle Edytowane Czwartek o 22:10 przez Dawidk1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22903-wyroby-dawida/page/4/#findComment-1042096 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilu72 Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Udostępnij #79 Opublikowano 21 godzin temu 16 godzin temu, Dawidk1 napisał(a): Proszę foto pwewmetrów ciasta Nie powinno być żle Czyli skorzystałeś z kalkulatora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22903-wyroby-dawida/page/4/#findComment-1042237 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidk1 Opublikowano 19 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij #80 Opublikowano 19 godzin temu 2 godziny temu, bilu72 napisał(a): Czyli skorzystałeś z kalkulatora. Tak z kalkulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22903-wyroby-dawida/page/4/#findComment-1042275 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij #81 Opublikowano 19 godzin temu Bardzo ładne wędzonki, a pizzę to ja zawsze chętnie, a twoja wygląda bardzo smacznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22903-wyroby-dawida/page/4/#findComment-1042276 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidk1 Opublikowano 16 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij #82 Opublikowano 16 godzin temu Bardzo dziękuję za zmianę postu. 2 godziny temu, Woytas napisał(a): Bardzo ładne wędzonki, a pizzę to ja zawsze chętnie, a twoja wygląda bardzo smacznie. Jeszcze w pizzy dużo mi brakuje. Ale na ten moment zadowolony z efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22903-wyroby-dawida/page/4/#findComment-1042327 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzewlod Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij #83 Opublikowano 16 godzin temu 2 minuty temu, Dawidk1 napisał(a): Jeszcze w pizzy dużo mi brakuje. Ale na ten moment zadowolony z efektów. Najważniejsze, że poznałeś teorię ktorą zacząłeś przekładać na praktykę. Teraz zacznij wyciągać wnioski co można poprawić i jak żeby produkt był dla Ciebie wyjątkowy. Pamiętaj, że dobrą praktyką "lepszego" jest poczęstowanie różnych osób produktem celem otrzymania opini degustatorów. Wiele różnych opinii zmusza nas do analizy a następnie "udoskonalenia produktu". Kibicuję w dalszym Twoim rozwoju trzymając kciuki👍. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22903-wyroby-dawida/page/4/#findComment-1042334 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij #84 Opublikowano 16 godzin temu @Dawidk1 podaj jeszcze proszę temperatury i czas. Mam zamiar kupić piecyk do pizzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22903-wyroby-dawida/page/4/#findComment-1042338 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Udostępnij #85 Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) ... Edytowane 15 godzin temu przez szrekPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22903-wyroby-dawida/page/4/#findComment-1042339 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadro555 Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij #86 Opublikowano 15 godzin temu 3 minuty temu, szrekPL napisał(a): A mnie tylko kołki na głowie ciosa....ech...😉😁 WTF ? Mów po polsku. To nie Puławy 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22903-wyroby-dawida/page/4/#findComment-1042341 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szrekPL Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij #87 Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) ... Edytowane 15 godzin temu przez szrekPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22903-wyroby-dawida/page/4/#findComment-1042342 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidk1 Opublikowano 7 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij #88 Opublikowano 7 godzin temu 8 godzin temu, quadro555 napisał(a): @Dawidk1 podaj jeszcze proszę temperatury i czas. Mam zamiar kupić piecyk do pizzy. Temperatura coś około 25c za dużo nie powinno się 24c przekraczać temperatury ciasta. A czasy blok około 4 godzin w 20c kulki około 3 godzin w 20c i potem 13 godzin kulki w lodówce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/22903-wyroby-dawida/page/4/#findComment-1042368 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.