pis67 Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3526 Opublikowano 6 Maja 2016 Salcesonik wczoraj skręciłem surowiec z jednej świnki: łeb bez podgardla, nerki, serce,ozór, skórki, kątnica, żołądek, pęcherz - 3,5kg wyszło.... łososia na zimno- ciepło wędziłem.... też... Salceson oto taki.... No i na spotkanie klasowe na jutro trochę płynu spakowałem... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-495317 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #3527 Opublikowano 6 Maja 2016 No i na spotkanie klasowe na jutro trochę płynu spakowałem... Piotr jak zawsze przygotowany Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-495319 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3528 Opublikowano 16 Maja 2016 Dziś kiełbaska cienka czerwona chuda w dymie, potem parzona.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-496789 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3529 Opublikowano 18 Maja 2016 Dziś boczki pieczone... zostały dwa z dwunastu... i boczki rolowane - chłodzą się po parzeniu.. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-497138 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3530 Opublikowano 21 Maja 2016 Dziś zadymka - zdjęcie jest, ale chyba znów limit mi się szybko skończył..... i nie mogę wkleić...... Za mało reklam oglądam........ Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-497445 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #3531 Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) Dziś zadymka - zdjęcie jest, Twoje ? Teraz będę podejrzliwy Edytowane 21 Maja 2016 przez Gonzo Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-497450 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3532 Opublikowano 21 Maja 2016 Twoje ? Teraz będę podejrzliwy Moje.... Boczki w przekroju... i dzisiejsza zadyma... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-497479 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3533 Opublikowano 22 Maja 2016 Dziś pils w szkło poszedł... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-497595 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij #3534 Opublikowano 23 Maja 2016 Dziś pils w szkło poszedł... :thumbsup: :clap: Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-497607 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3535 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ale długo nic, trzeba coś wstawić, co by Bazylek mnie nie opr. ... to z przed chwili - krakowska się piecze.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-501787 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij #3536 Opublikowano 13 Czerwca 2016 krakowska się piecze.... Ja mam zapeklowane mięso na krakowską parzoną . Po jutrze będzie Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-501795 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzly Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij #3537 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ale długo nic, trzeba coś wstawić, co by Bazylek mnie nie opr. ... to z przed chwili - krakowska się piecze.... PiS Bracie Najukochańszy! Jak ja bym chciał mieć,choć ułamek Inteligencji Fotograficznej! .. Cytuj "Opinia zwykłego człowieka, to brednie gorsze od milczenia." (grizzly) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-501802 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij #3538 Opublikowano 13 Czerwca 2016 OK Bracie grizzly ........biore aparat i jade tylko podaj gdzie i na kiedy >>>>>>>>>>>>. i po problemie Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-501819 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3539 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Wczoraj oglądając mecz przygotowałem trochę metki i kabanosów ... Dziś zadyma - metka uwędzona ... A kabanosy zaraz podpiekę... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-502033 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij #3540 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dziś zadyma - metka uwędzona Sam metki pamiętam.... w/g mnie najlepsza metka pod słońcem Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-502037 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3541 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Metkę sprawdzę - a kabanosy będą teraz dochodziły... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-502102 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij #3542 Opublikowano 14 Czerwca 2016 a kabanosy będą teraz dochodziły... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-502104 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3543 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Trochę sera pociągnąłem - masa kwasiła się dwie doby.... Jutro dym.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-503328 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij #3544 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Trochę sera pociągnąłem - masa kwasiła się dwie doby.... Jutro dym.... Elegancko Ja ciągnę jutro przed meczem - dziś masa poszła do ukwaszenia z 34litrów W środę dym Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-503331 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3545 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Oscypki zadymione, korbaczy trochę też, ale za mocno.....Wydajność z 50 l mleka:- oscypki 5,5kg-korbacze 0,7kg - trochę masy poszło,,,,,, dla kotów...-ricotta - 1,7kg Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-503462 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3546 Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Wakacje - popływaliśmy trochę po Jezioraku ..... to nie Zawisza, ale od czegoś trzeba zacząć.... Mało wyrobów latem robię - kiełbaski z mięsem daniela - szału nie ma... No i wczoraj trzy warki poszły w szkło- American Amber Ale - Pszeniczne - Dunkel Weizen Część zapewne doczeka zlotu jesiennego...... do oceny.... Edytowane 11 Lipca 2016 przez pis67 Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-506292 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sla100 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij #3547 Opublikowano 12 Lipca 2016 Część zapewne doczeka zlotu jesiennego...... do oceny.... Cytuj „Najpierw spojrzyj, z kim pijesz i jesz, a dopiero potem, co jesz i pijesz” Pozdrawiam Sylwester Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-506319 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij #3548 Opublikowano 12 Lipca 2016 to nie Zawisza, ale od czegoś trzeba zacząć.... To jak widać na któryś rejs może się skusisz.... ale przechył macie równie zacny co na Zawiszy... łapaliśmy prawą burtą już wodę w pewnych momentach Część zapewne doczeka zlotu jesiennego...... do oceny.... Nic tylko czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-506320 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ela K. Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij #3549 Opublikowano 12 Lipca 2016 Część zapewne doczeka zlotu jesiennego...... do oceny.... :cool: :cool: Cytuj Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu Antoine de Saint-Exupery - Mały Książę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-506326 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #3550 Opublikowano 26 Lipca 2016 W piątek był ubity świniaczek, tucznik 125kg żywej wagi - działam - mam wszystko co potrzeba do wyrobów....- wczoraj kaszankę sprawiłem - ponad 13kg wydało... Boczek peklowany na sucho - dziś wędzony i pieczony - na focie nie wszystko.... napadła mnie jedna i zabrała jeden ciepły... Dziś pasztetowa, mięska w niedzielę sparzyłem, w poniedziałek zmieliłem, a dziś na kuterek poszło... i już po wstępnym wychłodzeniu, jutro podwędzę lekko... Wczoraj zerwałem owoc, był jeden, drzewko trzyletnie, myślałem, że to wierzba ... to jednak nie.... Jutro kiełbaski - 22 kg mięska pekluje się od niedzieli.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/3750-wyroby-pis67-co/page/142/#findComment-508069 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.