wiesiek63 Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 7 Maja 2010 Poszukuję ciekawych i nowych przeisów na stół weselny i nie tylko. Mile widziane zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podlasiak Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 7 Maja 2010 Poszukuję ciekawych i nowych przeisów na stół weselny Ja także - co roku :grin: Cytuj Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andyandy Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 7 Maja 2010 wiesiek63, Jest zbiór przepisów do pobrania i tam znajdziesz wszystko co może zainteresować. na odległość trudno trafić w gusta więc apel o pomoc jest troszkę nie w tę stronę. Zapewne otrzymasz propozycje na PW. Jeżeli chcesz już pomocy, to napisz czym dysponujesz, co umiesz robić, ile osób itd. Ciekawe i nowe to zawsze są nekrologi. Wędliny od lat niezmiennie dobre i bez chemii tylko na tej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek63 Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 8 Maja 2010 Czy mógbyś mi podać link do pobrania tych przepisów. A jeśli chodzi o staż to jest kilkudziesięcioletni. Dysponuje dobrym sprzetem własną wędzarnią. A robię od kabanosów po różnego rodzaju wędzonki i podroby. Chodzimi o jakieś nietypowe wędzonki zdobiące stół weselny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darino Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 8 Maja 2010 Witaj wiesiek Chodzimi o jakieś nietypowe wędzonki zdobiące stół weselnyproponuję kumpiaka, kundziuka i salami litewskie :thumbsup: Cytuj http://images43.fotosik.pl/1180/cf5743008b743b6dm.png"Kiedy pracuję, to pracuję, a gdy mówię, że pracuję, to tylko mówię." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Bzyk Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 8 Maja 2010 A ja proponuje szynkę z noga i kaszankę pikantna prosto z kotła plus Księżycówkę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazurzak Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 9 Maja 2010 Proponuję dwa nagie miecze Zabawa będzie przednia ... i mięsa dostatek :grin: Cytuj Mazurzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek63 Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 10 Maja 2010 Tą szynkę brałem pod uwagę i tak zrobię, a może łopatkę ale czy nie będzie za ścięgnista . Wyroby dopiero pod koniec maja coś może razem jeszcze wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Bzyk Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 25 Czerwca 2010 oto moj stól http://img28.imageshack.us/img28/8598/dsc06 http://yfrog.com/0sdsc06005mmmmmmmmmmmmmm [ Dodano: Pią 25 Cze, 2010 17:41 ] uuu http://yfrog.com/6wdsc06007aaaaaaaaaaaaaaaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 25 Czerwca 2010 a może łopatkę ale czy nie będzie za ścięgnista Niektórzy twierdzą ,że najlepsza szynka to tylko z łopatki taka poprzerastana tłuszczykiem :thumbsup: Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 25 Czerwca 2010 oto moj stólotwiera się tylko ostatni link do zdjęć. Chętnie zobaczę inne. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anerka Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 25 Czerwca 2010 otwiera się tylko ostatni link do zdjęć. Chętnie zobaczę inne.No i szkoda, że nie można powiększyć. Cytuj Dużo nie znaczy dobrze ale dobrze dużo znaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Bzyk Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 25 Czerwca 2010 moze teraz sie uda http://yfrog.com/jxdsc06005mmmmmmmmmmmmmpj sorki ale nie mam wprawy ze wstawiania fotek....ps, jeszcze sie nauczę [ Dodano: Pią 25 Cze, 2010 22:56 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technics Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Malinowy Bzyk, wydaje mi się , że zdjęcia powinieneś wstawiać w większej rozdzielczości (rozmiarze)one i zoataądopasowane do strony głównej a po powiększeniu będą miały rozmiar rzeczywisty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij #15 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dla kuzyna na wesele przygotowałem wiejski stół. Latem to makabra, na szczęście klima działała. :grin: Na stół przygotowałem nogę, kabanosy, frankfurterki, polską, podwawelską, kaszankę, smalec, ogórki, swoje warki 3 i 4. - chleb upiekła znajoma - bimberek made in Wieśman -oscypki - Endrio Robota od wtorku rana, kiedy to kaban został ogłuszony, do piątku wieczora. Goście pochłonęli, prawie wszystko. :grin: Produkt Wieśmana, któremu dziękuję, ostał się, jego moc była zbyt duża dla zwykłych zjadaczy. :grin: Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij #16 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Wspaniały stół..założę się ,że wszystko zniknęło w bardzo szybkim tempie w ustach gości weselnych :grin: . Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestor Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij #17 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Wydaję mi się, że kiełbasa na tym stolę jest trochę za tłusta, ale w smaku może być dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszubka33 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij #18 Opublikowano 30 Czerwca 2010 :clap: :thumbsup: Cytuj Hanka_Kaszubka33 Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem.... GDYNIA MOJE MIASTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij #19 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Wydaję mi się, że kiełbasa na tym stolę jest trochę za tłusta Wiejski stół, kiełbasa tłusta, miejski - chuda. A pod książeczki to tłusta lepsza, moim zdaniem. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_ Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij #20 Opublikowano 1 Lipca 2010 Stół bardzo fajnie wygląda, mnie się podoba noga, i te długie nie okręcone kiełbasy :tongue: . Ale coś Ci mało tego wyszło jak na jednego kabana :wink: . jego moc była zbyt duża dla zwykłych zjadaczy.Jak nie rozrobił to nic dziwnego, z dobrej aparaturki to i spirytus wyleci, a taka moc to już chyba nawet dla niezwykłego zjadacza za duża . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madlinka Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij #21 Opublikowano 1 Lipca 2010 Bardzo apetyczny ten stół, na moim weselu też był stół z wyrobami, które robił mój tata z moim mężem, bimberek też oczywiście swojski, ach jakież to były pyszności, fotki niestety nie mam, w ogóle ostatnio jak mi padł twardy dysk, to straciłam wiele zdjęć Cytuj Lepiej żałować tego co się zrobiło, niż żałować że się czegoś nie zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij #22 Opublikowano 1 Lipca 2010 Apetyczny to może i był ale ubogi . Pozdrawiam Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij #23 Opublikowano 1 Lipca 2010 A pod książeczki to tłusta lepsza, moim zdaniem. Dla mnie to jest oczywista oczywistość, dłużej poczytać możnahttp://img267.imageshack.us/img267/1299/winko.gif Cytuj Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij #24 Opublikowano 1 Lipca 2010 pis67, Pracowałeś ostro. Dobrze, że nie musiałeś wykonać napisów na wędlinach. Gratulacje. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij #25 Opublikowano 1 Lipca 2010 Apetyczny to może i był ale ubogi . Pozdrawiam Nie ma to jak komuś dopiec. :devil: PIS jak mówią młodzi: Wielki Szacun. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.