Radek. Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #701 Opublikowano 19 Września 2013 lepsze 100% jak te pod Gubałówką . Przypadły mi do gustu . :thumbsup: :clap: :grin: :grin: :grin: Miód na moje serce :grin: Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-302206 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #702 Opublikowano 21 Września 2013 I gotowe :grin: Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-302580 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #703 Opublikowano 21 Września 2013 :clap: Pieknie! Jak wiosenne smardze w lesie! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-302590 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maad Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #704 Opublikowano 21 Września 2013 a ja tak pacze i pacze ... wątek Radka, zdjęcie jak Andrzeja K .... za dużo wypiłem? Cytuj Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.przysłowie chińskieKiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.Thomas Jefferson ...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona Zapraszam na moją stronę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-302594 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #705 Opublikowano 21 Września 2013 Jak wiosenne smardze w lesie! :grin: :grin: :grin: a ja tak pacze i pacze ... wątek Radka, zdjęcie jak Andrzeja K .... za dużo wypiłem? Aaa, bo ja "zerżnąłem" fotkę z tematu AndrzejaK :grin: :wink: Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-302625 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #706 Opublikowano 24 Września 2013 Jeszcze trochę i parzenie :grin: . Dzisiaj z przygodami, bo grzałka odmówiła posłuszeństwa. W dwadzieścia minut wymieniłem na inną i zadymiam :wink: . Rozebrałem termostat i grzałka znowu dobra. W sumie głupstwo było, ale teraz będzie jako zapasowa :grin: Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-303031 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij #707 Opublikowano 24 Września 2013 Ładny boczuś, u mnie ostatnio sama jakaś taka cienizna się trafia... Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-303032 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #708 Opublikowano 24 Września 2013 Ładny boczuś, u mnie ostatnio sama jakaś taka cienizna się trafia... A u mnie nie uświadczy słoniny, chociaż na dwa palce... Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-303045 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #709 Opublikowano 18 Października 2013 Moja bacówka Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-307427 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #710 Opublikowano 18 Października 2013 Widoki miałbyś lepsze gdyby Ci go te smreki i górki nie zasłaniały . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-307562 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #711 Opublikowano 19 Października 2013 Widoki miałbyś lepsze gdyby Ci go te smreki i górki nie zasłaniały . Heniu I gotowe Ale nie można jeszcze jeść, tylko jutro. Ja powiem Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-307684 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #712 Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) Radku, coś specjalnie dla Ciebie - http://www.autoscout24.ch/de/d/audi-coupe-cabriolet-1996-occasion?index=0&make=5&model=1614&nav=7&vehid=1845540&vehtyp=10 Cena jest we frankach szwajcarskich więc po taniości będzie .... Ale pamiętaj, jakby co ja jeżdżę pierwszy http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif Edytowane 19 Października 2013 przez tusiaczek Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-307685 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #713 Opublikowano 19 Października 2013 Radku, coś specjalnie dla Ciebie - http://www.autoscout...45540&vehtyp=10 Cena jest we frankach szwajcarskich więc po taniości będzie .... Ale pamiętaj, jakby co ja jeżdżę pierwszy 0dance3.gif Ahahahh . Nie wyrobie się koło Kobylarczyka . Chyba, że razem z jego płotem :laugh: Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-307687 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #714 Opublikowano 19 Października 2013 Ale powiedz sam, takiego cabrio ratraka to na całym Podhalu nikt by nie miał..... ja bym się zastanowił bo cena mega atrakcyjna.... Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-307688 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #715 Opublikowano 19 Października 2013 Ale powiedz sam, takiego cabrio ratraka to na całym Podhalu nikt by nie miał..... ja bym się zastanowił bo cena mega atrakcyjna.... Ja bym z niego nie wysiadał Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-307690 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #716 Opublikowano 27 Października 2013 Dzisiaj zrobiłem mielonkę i szynkową z praski Jedną mielonkę lekko spłaszczyłem w prasce do sera. Zawsze trochę inaczej wygląda Już można jeść Ja już jadłem. No nie powiem Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-309211 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #717 Opublikowano 27 Października 2013 Widzę ,że tłuszczyku nie żałowałeś do tej mielonki.I bardzo dobrze bo chuda mielonka to nie mielonka. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-309220 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świadziu Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #718 Opublikowano 27 Października 2013 Radku,bardzo ładne te mielonki Czy ty mrozisz wyroby z praski ? Cytuj wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-309236 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #719 Opublikowano 27 Października 2013 Widzę ,że tłuszczyku nie żałowałeś do tej mielonki.I bardzo dobrze bo chuda mielonka to nie mielonka. No wlasnie Tłuściutka rozpływa się w ustach Czy ty mrozisz wyroby z praski ? Dzięki Grzesiu Tak, mrożę. Te już sie mrożą Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-309238 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij #720 Opublikowano 27 Października 2013 Grzesiu nie ma problemu z mrożeniem wyrobów z szynkowarki Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-309246 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #721 Opublikowano 4 Listopada 2013 Z przypraw tylko pieprz, 1g/kg. Mięso rozdrobnione na szarpaku i tak będę robił . Przyprawy to już sprawa indywidualna. Robiłem z kminkiem, majerankiem, czosnkiem, kolendrą itd. Wszystkie są bardzo smaczne . 7 h wędzone w około 55*C i 7 h parzone w niecałych 80*C.Tu przypomnę że... https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8686-licytacja-drewnianej-praski-do-sera-i-nie-tylko-sera/?do=findComment&comment=308522 Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-310765 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #722 Opublikowano 4 Listopada 2013 Radku a możesz napisać jak robiłeś mielonkę w osłonce? Mam trochę osłonek i dzisiaj troszkę czasu więc w sumie ...... Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-310766 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #723 Opublikowano 4 Listopada 2013 ja chetnie tez bym sie dowiedziala cos o tych mieloneczkach Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-310768 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #724 Opublikowano 4 Listopada 2013 Radku a możesz napisać jak robiłeś mielonkę w osłonce? Mam trochę osłonek i dzisiaj troszkę czasu więc w sumie ...... Uwaga, nadaję : Mielonka w osłonkach poliamidowych (nie miałem termokurczliwych), potem prasowana. 1. 1 kg I z szynki2. 1 kg boczku3. 0,3 kg golonki Peklosól 18g/kgpieprz 1g/kgcukier 1g/kggorczyca 1g/kg (tłuczona w moździerzu, ale raczej grubo) Peklujemy 24 h na sucho każde mięso osobnoRozdrabniamy na fi 6mmGolonkę kutrujemy ( ja nie mam, więc musiałem na fi 2 mm)Do golonki dodajemy 50 do 60%wody wagi golonki i przyprawy. Mieszamy.Mieszamy szynkę i boczek. Muszą puścić klej.Nabijamy batonyParzymy w 75*C ( 10 minut, na każdy cm średnicy osłonki) I już Smacznego Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-310770 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #725 Opublikowano 4 Listopada 2013 A nie dodawałeś mąki ziemniaczanej? Pytam bo chyba tylko jedna ma galaretkę..... Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/29/#findComment-310771 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.