Radek. Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #851 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dzisiaj Hania zadysponowała na sztangę około 15 kg pasztetu . Ja miałem bardzo odpowiedzialną funkcję operatora ALFY Pierwsza partia pasztetów już w piekarniku Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-321821 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #852 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Gotowe Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-321867 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #853 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wnusia mówi, że są ok . Trzeba dziecku naszykować pakę, bo czym oni tam w mieście dziecko karmią . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-322597 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #854 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wnusia mówi, że są ok . Trzeba dziecku naszykować pakę, bo czym oni tam w mieście dziecko karmią Radku .. wnusia śliczna trzeba się liczyć ze zdaniem wnuczki dobrze że ma takiego Dziadka, to może jeść dobre rzeczy Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-322599 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #855 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Radku .. wnusia śliczna trzeba się liczyć ze zdaniem wnuczki dobrze że ma takiego Dziadka, to może jeść dobre rzeczy Dziadek wziął sobie do serca i z ochotą będzie "kręcił" kiełbaski Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-322600 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #856 Opublikowano 24 Grudnia 2013 RAdku dbaj o wnusie, w koncu z "naszego klanu wedzarskiego" jest PrzeslicznaAle radosc w domu musi byc bo nie tylko dzieci ,ale i wnusia na Swieta zjechala. Niech rosnie w zdrowiu Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-322655 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #857 Opublikowano 25 Grudnia 2013 RAdku dbaj o wnusie, w koncu z "naszego klanu wedzarskiego" jest Przesliczna Ale radosc w domu musi byc bo nie tylko dzieci ,ale i wnusia na Swieta zjechala. Niech rosnie w zdrowiu Aniu Baardzo dziękujemy. Dbamy o Jagódkę i o jej rodziców też . Jest prawie cały czas uśmiechnięta i pogodna. Dzisiaj też wcina dziadkowe kabanosy Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-322691 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Dor Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #858 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Radek a dziwisz się - pokaż mi kogoś kto by nie wcinał takich pyszności Sądzę, ze i wegetarianina by skusiły Cytuj Pozdrawiam cieplutko Całość mojej wypowiedzi jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem i moją opinią - chcesz zgadzaj się, nie chcesz nie zgadzaj się. Ja życzę jak najlepiej Czerpiesz ze strony "garściami" to wspomóż forum finansami ___ LINK DO POMOCY KPP Poczytaj o panu S i jak możesz to klepnij go w d..... codziennie 2 razy ___LINK DO STRONY KPS Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-322692 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #859 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Po przedświątecznym zaganianiu przegladam powiadomienia i co widzę? "Radek robi...", "Radek robi..." "Radek robi"...I cóż się okazuje? Dbamy o Jagódkę i o jej rodziców też To dla Jagódki dziadek dwoi się i troi Śliczna dziewuszka, widać geny Frydulskich. Wyrośnie na modelkę tak jak jej babcia i mama.Pozdrawiam Radku świątecznie również Hanię i Gabrysię. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-322749 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #860 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Patrzyłem na wieści w TV i widziałem co halny narozrabiał . Mam nadzieję , że Ciebie oszczędził . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-322753 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #861 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Radek a dziwisz się - pokaż mi kogoś kto by nie wcinał takich pyszności Sądzę, ze i wegetarianina by skusiły :D To dla Jagódki dziadek dwoi się i troi Śliczna dziewuszka, widać geny Frydulskich. Wyrośnie na modelkę tak jak jej babcia i mama. Pozdrawiam Radku świątecznie również Hanię i Gabrysię. Serdecznie pozdrawiamy Heniu, Bukowinę oszczędziło, ale kilka razy dmuchnęło fest... Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-322822 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #862 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dzisiaj polędwiczki Zanurzone na chwilę w kąpieli paprykowo - czosnkowej. Podpiekane w wędzarni Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-325966 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #863 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dzisiaj polędwiczki Zanurzone na chwilę w kąpieli paprykowo - czosnkowej. Podpiekane w wędzarni Ależ smacznie wyglądają... aż ślinka cieknie Szkoda że u mnie w Borniaku teraz nie mogę uzyskać temperatury do podpiekania Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-326006 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #864 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dzisiaj polędwiczki Zanurzone na chwilę w kąpieli paprykowo - czosnkowej. Widać, że kąpiel nie tylko człowiekowi służy .. super wyrób Można już jeść? Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-326012 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #865 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Podpiekane w wędzarni Podpiekane, ale chyba krótko i w niskiej temperaturze, bo wyglądają na takie jak lubię. * *- Niestety nie używam znaku "klakierów" dla pochwał - ten znak to znaczy. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-326016 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #866 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ależ smacznie wyglądają... aż ślinka cieknie Można już jeść? Można Podpiekane, ale chyba krótko i w niskiej temperaturze, bo wyglądają na takie jak lubię. * *- Niestety nie używam znaku "klakierów" dla pochwał - ten znak to znaczy. Dziękuję . Rzeczywiście podpiekane dosyć krótko A tu polędwice parzone . Były jeszcze szynki, boczek i balerony, ale fotek nie robiłem . Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-326093 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #867 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Były jeszcze szynki, boczek i balerony, Witaj Radku Myślę że na magazyn nie robisz , do Zlotu będą kolejne wyroby . Pozdrawiam gorąco Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-326105 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #868 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Witaj Radku Myślę że na magazyn nie robisz , do Zlotu będą kolejne wyroby . A gdzie tam Andrzejku . Za tydzień Bartek przyjeżdża i buszuje mi w kiełbasach. Córeczka jęczy o polędwicę. Ale dla mnie, to sama przyjemność Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-326152 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #869 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Dzisiaj zrobiłem trochę kabanosów Jeszcze ze dwie godzinki Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-326894 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #870 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Dzisiaj zrobiłem trochę kabanosów Co tutaj dużo pisać... polędwiczki jak malowane, kabanosy, to przez monitor pachną, zaraz chyba schrupie pętko Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-326895 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anuś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #871 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Co tutaj dużo pisaćRadku jak zawsze .... http://emoty.blox.pl/resource/23_129_8.gif Cytuj Zapominamy, ze życie jest kruche i delikatne i nie trwa wiecznie. Zachowujemy się wszyscy, jakbyśmy byli nieśmiertelni. Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Eric-Emmanuel Schmitt Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-326902 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roma Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #872 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Radku-czy mógłbyś podać czas i temperaturę podpiekania? wyjątkowo apetycznie wyglądają Twoje wyroby a ja jestem dopiero na etapie przyuczania i każda podpowiedź jest na wagę dobrego wyrobu Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-326922 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #873 Opublikowano 15 Stycznia 2014 zaraz chyba schrupie pętko Pokemonku, jeszcze nie można jeść. Dopiero aż powiem Radku jak zawsze .... 23_129_8.gif Aniu, dziękuję Radku-czy mógłbyś podać czas i temperaturę podpiekania? Roma, kabanosy podpiekam w temp. około. 90*C. Czas mogę podać orientacyjnie, bo każda wędzarnia ma jakiś określony czas, żeby dojść do odpowiedniej temp. U mnie podpiekanie trwa godzinę, z tym że efektywnego podpiekania jest około 35 minut .Tak to wygląda po podpiekaniu. Jeszcze sobie trochę odpoczną w wędzarni Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-326927 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roma Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #874 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Radku- nieprecyzyjnie zadałam pytanie. Interesuje mnie orientacyjny czas i temperatura podpiekanych polędwic. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-326931 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek. Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #875 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Radku- nieprecyzyjnie zadałam pytanie. Interesuje mnie orientacyjny czas i temperatura podpiekanych polędwic. Polędwiczki podpiekam około 20 minut.Temp. też około 90*C Cytuj Szukasz nowych wrażeń? Skróć trzonek od grabi o połowę. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7419-moja-nowa-wedzarnia/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4394-radek-robi/page/35/#findComment-326933 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.