roger Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 28 Listopada 2011 Wiesz Zbojaszku taki farsz watrobiany ląduje zawsze do kurczaka luzowanego i jak myślisz co jest w tym ptaku najlepsze ? Oczywiście ma smak drobiowej watrobki bo skąd ma mieć inny ale połączenie z rodzynkami i duża ilością natki jest zaskakująco dobre... Kiedyś tak na leniwca zapiekalem taki farsz w keksowce owiniety w rozbite piersi kuraka i tez było OK ... Jak lubisz watrobke to jestem spokojny o wrażenia smakowe Normalnie mieli się watrobke a posiekalem ja z czystego lenistwa bo nie chciało mi się myć maszynki :blush: Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-187784 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 6 Grudnia 2011 A może komuś się przyda takie roladowe ABC zawijania zrobiłem zdjęć parę "przy okazji" -1/2kg mielonego mięsa wieprzowego -3 cebule -mieszanka warzywna mrożona (zupa jakaś tam X z brukselką pietruszką kalafiorem i marchwią) -5-6 pieczarek -3 jajka (2 rozmieszane z przestudzonym farszem, 3-e do posmarowania przed pieczeniem) -dwie łyżki koncentratu pomidorowego -dwa płaty gotowego ciasta francuskiego (Lidl 2,60pln ) - przyprawy do smaku Mięso przesmażyć z warzywami - ja podsmażam oddzielnie mięso, oddzielnie cebulę z pieczarkami doadaję warzywa i mięso i doprawiam. http://img841.imageshack.us/img841/647/dsc0811cr.jpg Rozkładam równo na rozwinięte płaty ciasta http://img263.imageshack.us/img263/1283/dsc0816q.jpg Zawijam http://img94.imageshack.us/img94/6808/dsc0817e.jpg Sklejam od spodu i z boku http://img802.imageshack.us/img802/3459/dsc0818k.jpg Podwijam klejenie http://img43.imageshack.us/img43/3922/dsc0819dl.jpg Odwracam http://img823.imageshack.us/img823/3598/dsc0820f.jpg http://img249.imageshack.us/img249/13/dsc0821o.jpg Smaruję jajkiem http://img542.imageshack.us/img542/3301/dsc0822r.jpg Potem do nagrzanego piekarnika 180-200stC na 30-35 minut (do koloru) http://img811.imageshack.us/img811/8523/dsc0823b.jpg http://img193.imageshack.us/img193/8718/dsc0825v.jpg http://img525.imageshack.us/img525/4384/dsc0826t.jpg W weekend troszkę z nudów zrobiłem parę kilo kabanosów klasycznych i diabelskich :devil: http://img710.imageshack.us/img710/9342/dsc0807wq.jpg http://img542.imageshack.us/img542/1162/dsc0809.jpg ten farsz po lewej i te osadzające się z przodu to te "ogniste" z zacna porcją substancji palących trzewia ... Potem wędzenie 2,5h w 55st i podpiekanie w 90st prawie godzinkę teraz się podsuszają więc zdjęcie gotowych niebawem ... Przy okazji podczas nadziewania mały wypadek - tradycyjny dla "chińczyka" mianowicie "wybuch" dolnej silikonowej uszczelki ponieważ potrzeba jest matką wynalazku trzeba było coś "na szybko" pomajstrować i pomajstrowałem tak : - TYLKO nie śmiać się prosze http://img72.imageshack.us/img72/8691/dsc0813k.jpg http://img16.imageshack.us/img16/4844/dsc0814a.jpg http://img843.imageshack.us/img843/3662/dsc0815xu.jpg :grin: to działa ale docelowo dotoczę taką tuleję uszczelniającą z nierdzewki albo z mosiądzu bo o dorobieniu uszczelki można zapomnieć Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-189066 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Przy okazji podczas nadziewania mały wypadek - tradycyjny dla "chińczyka" mianowicie "wybuch" dolnej silikonowej uszczelki ponieważ potrzeba jest matką wynalazku trzeba było coś "na szybko" pomajstrować i pomajstrowałem tak : - TYLKO nie śmiać się proszeJa w swoim chińczyku na szybko użyłem takiej czerwonej gumy od słoika typu WEK, potem drobna przeróbka i na razie działa. ale ten pomysł :shock: :clap: Cytuj Sent from my Nokia 1011 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-189078 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świadziu Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Robert, te roladki to ja pojutrze zrobię :) Cytuj wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-189153 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zimno za oknem i nie wiadomo ile ta zima potrwa .... trzeba było uzupełnić piwniczne zapasy http://img15.imageshack.us/img15/9054/produkcja1.jpg http://img855.imageshack.us/img855/1541/produkcja2.jpg http://img29.imageshack.us/img29/7909/produkcja3.jpg 3 balony po 5l Łychy 60% - dodany do leżakowania pieczony dąb szypułkowy po 2gr na litr i po 40ml/litr esencji dębowej produkcji własnej (wanilia, dąb palony, rodzynki, migdały i parę innych patentów) ... teraz minimum 3 miesiące dojrzewania - ponieważ powierzchniowo ilość dębu mająca kontakt z destylatem jest zbliżona do beczki mimo szklanego balona trunek będzie się uszlachetniał stale ... im dłużej poleży tym lepiej ... Morelówka robiona sierpień/wrzesień potem mozolnie długo klarowana a teraz wzmocniona super spirytem (96 +++++ - mierzone w niecałych 20stC ) i do leżakowania .... http://img856.imageshack.us/img856/4905/tempwli.jpg http://img259.imageshack.us/img259/4974/procenty.jpg Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-197901 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Oj Roberto Roberto, psotniku ty jeden :grin: Patrząc na to piękne "tło" widzę ze wyszło tak jak miało wyjść :tongue: Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-197913 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klodek4 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 20 Stycznia 2012 roger, witaj, mógłbyś więcej napisać o esencji dębowej produkcji własnej, jak z tym kombinujesz!!! Cytuj dycha do dychy i strzelaja kielichy!!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-197917 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Ponieważ ja lubię smaczek Danielsa więc bardziej burbona niż łychy to esencja ma mocną nutę waniliową na naturalnych laskach wanilii rozciętych na pół (około 8 sztuk na 2,5 litrowy słoik) i dąb jest zdecydowanie mocno pieczony (około 3h w 220-230st) wtedy słodkie waniliowe aromaty są najmocniejsze ... do esencji daję dębu minimum 20-30gr na litr i destylat 50-55%. Dodatkowo daję pieczone migdały i rodzynki oraz lekko palony karmel - żeby nie był spalony i gorzki .... Taka esencja stoi minimum pół roku ...Taka "łycha" na szybko to 40-60ml esencji na 0,7 czystej i doba w lodówce ... a słoiczek uzupełniam czystym alkoholem ... Ta na zdjęciach jest robiona troszkę inaczej bo na śrucie kukurydzianej ale to nie temat na tu i teraz Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-197919 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaj77 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Kurde roger, To jest dopiero szkoła jazdy J&D To mój ukochany trunek ale mi smaka zrobiłeś :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: PS Ostatnio w TV powtórka przebiegu produkcji była od beczek po produkt zabutelkowany :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-197923 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klodek4 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Dzięki!!!, trzeba będzie spróbować, fajowy zestaw!!!! Cytuj dycha do dychy i strzelaja kielichy!!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-197929 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boggi Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 20 Stycznia 2012 ale to nie temat na tu i teraz Mogę prosić więcej na PW ??? Z góry dziękuję Cytuj Powoli się wprawiam i zaczynam się rozpędzać Pan S jest moim przyjacielem i codziennie go odwiedzam. https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ http://boggi-okna.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-197939 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sverige2 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Roger, gratuluję super wyniku. Fotki mówią same za siebie. To jest najlepszy przykład,że dobrze działająca kolumnę można zbudować przy odrobiniechęci, i garści narzędzi, materiałów oraz wiary w końcowy sukces.Na pohybel "Polmosowi" pijmy zdrowo i ekologicznie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-198071 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Tu napiszę jeszcze prosty patent jak chcemy żeby mielone mięso ładnie się podczas smażenia rozdzielało i nie kawaliło dodajemy cukruRobert, możesz napisać coś więcej, o tym patencie. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-198090 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Andrzeju mielone mięso podczas smażenia (do spaghetti bolognese na przykład) ma tendencje do kawalenia się jak posypiesz je lekko cukrem rozpada się ładnie podczas mieszania ... i nie kawali ... Nie potrafię tego wyjaśnić fizyko chemicznie ale pokazał mi to kucharz z dużego Warszawskiego hotelu od tego czasu zawsze tak robię smażąc mielone mięso i to faktycznie działa Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-198091 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 13 Lutego 2012 No i znowu "popełniłem" kotleciki jajeczne http://img689.imageshack.us/img689/6158/dsc0920t.jpg http://img59.imageshack.us/img59/9567/dsc0923sb.jpg http://img818.imageshack.us/img818/80/dsc0922b.jpg http://img525.imageshack.us/img525/1151/dsc0925q.jpg http://img710.imageshack.us/img710/5471/dsc0929lk.jpg Do tego galaretka warzywna z gotowanymi żołądkami - też troszkę zapomniane http://img809.imageshack.us/img809/102/dsc0935rb.jpg http://img713.imageshack.us/img713/1659/dsc0941e.jpg http://img812.imageshack.us/img812/3613/dsc0948q.jpg I jedno-garnkowy kurczak duszony na kapuście po Czesku ( dokwaszana octem z cukrem, kminkiem i pomidorami) i kiełbachą (całą) ... i kawałkami słodkier kapusty ... do takich rzeczy wykorzystuję wolnowar ... http://img851.imageshack.us/img851/7628/dsc0930g.jpg http://img62.imageshack.us/img62/8386/dsc0931zt.jpg A to zestawik obiadowy do pracy http://img20.imageshack.us/img20/3373/dsc0933t.jpg Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-202279 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 13 Lutego 2012 Bardzo smakowicie to wygląda, ale narobiłeś mi smaka na takie kotleciki, nie jadłem takich od kilku lat :thumbsup: :thumbsup: , Na pewno zrobię je w tym tygodniu. Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-202288 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 13 Lutego 2012 Polecam Zbyszku bo to "ten PRL-owski smak" - hahaha powrót do szkoły i przedszkola 10 jajek ugotowanych na twardo, 2 - surowe jajka, bułka kajzerka namoczona w mleku lub wodzie i odciśnięta + 3-4 ziemniaki gotowane i "utłuczone" troszkę masła (1 łyżkę), sól, pieprz, ewentualnie inne przyprawy, posiekany szczypiorek lub pietruszka można też koperek (ja daję duży pęczek szczypiorku lub dymki - te marketowe to dwa ) bułka tarta i tłuszcz do smażenia Jajka utrzeć na warzywnym oczku tarki lub posiekać (lepsze są tarte) , bułkę rozdrobnić wymieszać z przyprawami, surowym jajkiem, masłem i zieleniną, gdyby było za rzadkie dosypać można trochę tartej bułki ( masa nie powinna być zbyt gęsta - luźniejsza niż mięsna do mielonych). Formować kotleciki, panierować w bułce tartej i smażyć na rumiano z obu stron. Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-202292 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbig3133 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 13 Lutego 2012 Dzięki za przypomnienie przepisu, robiłem je bardzo podobnie ale do gotowania ziemniaków dodawałem jeszcze białą część pora i razem je "gniotłem" :thumbsup: . Cytuj "Każda, nawet najdalsza podróż rozpoczyna się od pierwszego kroku."...http://supergify.pl/images/stories/Zawody/kucharze016.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-202298 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 17 Lutego 2012 Polecam Zbyszku bo to "ten PRL-owski smak" Jaki tam PRL-owski :grin: Ostatnio po całych wiekach zaszedłem na obiad do Baru Mlecznego a tam główna pozycja w menu to kotlety jajeczne :grin: I podobno miałem farta ze się załapałem taką się cieszą popularnością wśród konsumentów. Oj przypomniały się człowiekowi stare czasy, łezka w oku zakręciła :lol: Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-202917 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokemon15 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 17 Lutego 2012 Polecamroger !!! Zrobię na 100% jutro na obiadek !!! Dzieki za przepis Ja jak przez siedem lat swego czasu byłem wegetarianinem, robiłem różniaste mielone, z kapusty, soi, kalafiorów Pozdrawiam, wszystko wyglada apetycznie !!! Cytuj MIŁOŚĆ JEST PIĘKNYM KWIATEM KTÓRY KWITNIE POŚRÓD CHWASTÓW Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-202919 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeciniasty Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #71 Opublikowano 17 Lutego 2012 No i ja sie podpisuje.Pamietam smak lecz niestety jakos wogole wypadly z glowy wiec "komuno" wroc.Jutro na obiadzik je zaserwuje,ciekawe czy moja dziatwa zgadnie co je :grin: Cytuj PozdrawiamGDYNIA MOJE MIASTO Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-202927 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr S Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #72 Opublikowano 17 Lutego 2012 Nie jadłem takich z 20 lat na szkolnej stołówce ostatnie...ale warte zrobienia .. Cytuj http://emotikona.pl/emotikony/pic/0drinks.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/2flaga.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-202936 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tim Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #73 Opublikowano 17 Lutego 2012 Też takie robię tylko że dodaję gęsie jajko (jaj jest sezon)https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=123892#123892 Cytuj Moja wędzarnia https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=5785 i tematy https://wedlinydomowe.pl/forum/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=42078&sid=8a787e7658ac8944d85868546dfda7d4&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-202948 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirus Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #74 Opublikowano 17 Lutego 2012 Ja jak przez siedem lat swego czasu byłem wegetarianinem :shock: .......... :shock: ......... :shock: .......... :shock: ......... :shock: .......... :shock: .......... :shock: .......... :shock: Cytuj Pozdrawiam Wirus. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-202950 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klodek4 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij #75 Opublikowano 17 Lutego 2012 pokemon15, dziwota, nie!! ja też kilka lat temu nie jadłem mięsa ponad 6 lat a z rybami trzymałem ponad 3 lata, / bez żadnych ideologii/ a potem wrócił tak zwany zew mięsa, do tej pory nie umiem sobie wytłumaczyć tego, niemniej warto było, pozdrawiam!!! ps. aż trudno w to uwierzyć..... Cytuj dycha do dychy i strzelaja kielichy!!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5627-wyroby-roger-owe-r%C3%B3%C5%BCne-i-poprzeczne-i-pod%C5%82u%C5%BCne/page/3/#findComment-203032 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.