paweljack Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #526 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Taki sympatyczny zestaw. Pozostałości ze Świąt. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-584544 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #527 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Dzisiejsze śniadanko powstało przy okazji pozyskiwania mięsa na parówki wp-drobiowe. Lubię takie "przy okazji", jest najsmaczniejsze, a do tego praktycznie za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-584550 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #528 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Panowie ale kusicie. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-584559 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #529 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Mnie nikt nie kusi ...... jutro będę miał na śniadanie galart wieprzowy ..... nogi wp się moczą w lekkiej solance . Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-584563 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #530 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Chmm....nigdy nie moczyłam wcześniej żadnego mięska w solance przeznaczonego na galaretę... Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-584567 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetes Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #531 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Właśnie. Po co moczyć nogi w solance skoro gotuje się w osolonej wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-584572 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #532 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ja nogi wp co prawda nie moczę w solance a w czystej zimnej wodzie, a moczę po to aby usunąć z nich między innymi krew, nóżki uprzednio już porąbane. Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-584574 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #533 Opublikowano 15 Stycznia 2018 nóżki uprzednio już porąbane. Zadaję sobie trochę trudu i nogi wp przecinam piłką ręczną ....... Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-584585 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #534 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Szkoda czasu... i tak po ugotowaniu wszystko trafia na sito Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-584590 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #535 Opublikowano 15 Stycznia 2018 i tak po ugotowaniu wszystko trafia na sito To zależy jak kto obiera kości ..... ja jeszcze muszę trochę je " wygładzić" językiem .... wolę nie ryzykować zakłucia się kością . Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-584633 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij #536 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Andrzej,faktycznie, takiego argumentu nawet nie próbuję podważyć aczkolwiek ja również "ćmotkam" kości ale jak do tej pory nie zakłułem się kością Cytuj Pozdrawiamy Wszystkie zadymiaczki i zadymiaczy 🙂 Jola i Mariusz Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-584677 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij #537 Opublikowano 16 Stycznia 2018 ale jak do tej pory nie zakłułem się kością Być może , że nigdy się nie zakujesz kością .... tego Tobie życzę .. ale w uszach mi dźwięczą słowa mojej synowej , kierowane do niespełna trzy letniej wnuczki ... Oliwko , należy być zawsze ostrożnym . :D Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-584703 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #538 Opublikowano 24 Lutego 2018 Dzisiaj miałem fantazję na kombinacje śniadaniowe I tak oto... ciachnąłem trochę cebulki, podsmażyłem na smalczyku wraz z wbitym jajcem od kury sąsiadki Trochę pieprzu i szczypta soli dosmaczyło mixa, a na wierzch keczup z cukinii (produkcji własnej) Do tego dorzuciłem podsmażoną kaszankę, okraszoną zajumanym sosem czosnkowym, który Pani Żona zrobiła do pizzy Jeszcze pajda chlebka pieczonego w garnku i qbassss kawuchy z mlekiem Jestem pełny Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-589920 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #539 Opublikowano 24 Lutego 2018 miałem fantazję a ja biedny męczę polędwiczki i moja Pani Żona też miała fantazję- trenuję wałek malarski - mam przerwę -Przed drugim wałkowaniem , Widać dzień fantazji ................. Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-589950 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #540 Opublikowano 24 Lutego 2018 męczę polędwiczki Z chęcią bym Ci ulżył w cierpieniach Niebawem może zajadę rzucić kontrolnie okiem na efekty Twoich jazd walcem po ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-589953 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #541 Opublikowano 24 Lutego 2018 Niebawem może od 8-11 marca nie ma mnie w domu Cytuj Muskie - to ryba 🙃 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-589956 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #542 Opublikowano 24 Lutego 2018 Dzisiaj miałem fantazję na kombinacje śniadaniowe I tak oto... ciachnąłem trochę cebulki, podsmażyłem na smalczyku wraz z wbitym jajcem od kury sąsiadki Trochę pieprzu i szczypta soli dosmaczyło mixa, a na wierzch keczup z cukinii (produkcji własnej) Do tego dorzuciłem podsmażoną kaszankę, okraszoną zajumanym sosem czosnkowym, który Pani Żona zrobiła do pizzy Jeszcze pajda chlebka pieczonego w garnku i qbassss kawuchy z mlekiem Jestem pełny Ale dałeś czadu.....żyjesz? Mnie by du....rozerwało na strzępy...... Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-589984 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #543 Opublikowano 24 Lutego 2018 Mnie by du....rozerwało To jeszcze nic Po garze bigosu (w sumie to była kapusta w mięsie z łopatki i golonki ), który ugotowała Pani Żona i pierogach z grzybami, kapustą i kaszą, takie śniadanko to jak błogosławieństwo Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-589987 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #544 Opublikowano 25 Lutego 2018 i pierogach z grzybami, kapustą i kaszą, Nooo.... trza było jeszcze... kilo bobu z fasolką szparagową i po bretońsku i kalafiora w bułe i kapuśniak i... zasmażka... :D Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-590063 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #545 Opublikowano 25 Lutego 2018 Po garze bigosu (w sumie to była kapusta w mięsie z łopatki i golonki ), który ugotowała Pani Żona i pierogach z grzybami, kapustą i kaszą, To ja już rozumiem, skąd te okresowe diety A ja myślałam, że jesteś odchudzany Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-590086 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba-69 Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #546 Opublikowano 25 Lutego 2018 A ja myślałam, że jesteś odchudzany Nic z tych rzeczy, choć lekarz coś tam wspominał, że niby wagę mam dobrą, ale trochę za niski jestem Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-590089 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzio Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij #547 Opublikowano 26 Lutego 2018 U mnie dziś na późne śniadanie były "smakołyki z Afryki" Do tego dodatek europejski.Można więc powiedzieć "po światowemu" było. Cytuj Ciepło pozdrawiam. dyzio __________________________________________ Hołduję rozkoszom stołu, dzbana i łoża. (kolejność przypadkowa) nie zapominaj o Panu "S" http://wedlinydomowe...go-forumowicza/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-590156 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #548 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) No właśnie ? Jajka na miękko jak ja to robię . Zalewam zimną wodą i garnek na kuchnię . Jak się zagotują wyłączam gaz i czekam minutkę . Wylewam wodę i sobie stygną gorące . Po 15tu min. gotowe.Można wtedy chłodzić albo podawać ciepłe. Smacznego. Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez Henio Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-594337 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #549 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Ja zawsze wkładam do wrządku i gotuje 5 minut nastepnie chłodze zimną woda. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-594342 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witt Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij #550 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 wkładam do wrządku i gotuje 5 minut I nie są spękane? Ja do zimnej wody, do zagotowania, 5 minut gotuję i są na twardo. Cytuj Przywileje kilku ludzi nie czynią ogólnego prawa.- Wincenty Kadłubek Dokarmianie forumowego prosiaczka za FREE Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6110-co-mamy-dzisiaj-na-%C5%9Bniadanie/page/22/#findComment-594344 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.