karolszymczak Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #126 Opublikowano 3 Października 2012 Dziś na drobiowo z szynkowarki. W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romo Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #127 Opublikowano 5 Października 2012 Mam pytanie robił ktoś roladę z żołądków drobiowych z szynkowarki?.Może być smaczne i tanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #128 Opublikowano 9 Października 2012 Dziś wersja z pieprzem kolorowym W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feederman Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #129 Opublikowano 9 Października 2012 Karol, a czym mnie poczęstowałeś przy spotkaniu, że w jednej bańce takie apetyczne? Jeszcze nie próbował, lecz bardzo chce się. :thumbsup: Wszyscy ludzie różne! Jeden ja jednakowy...i ja BAŁT http://seatroutinpoland.e-fora.pl/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #130 Opublikowano 9 Października 2012 Feederman, to paprykarz własnej roboty i papryka konserwowa według przepisu Halusi W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feederman Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #131 Opublikowano 9 Października 2012 Спасибо! :lol: Wszyscy ludzie różne! Jeden ja jednakowy...i ja BAŁT http://seatroutinpoland.e-fora.pl/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacinto Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #132 Opublikowano 9 Października 2012 karolszymczak, dobrze ,że napisałeś co to ta mahoniówka, bo jeszcze ktoś by zrobił nalewkę z bejcy mahoniowej )) - czeski bimber by nie pomógł... mój najsmaczniejszy blog http://najsmaczniejszy.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #133 Opublikowano 11 Października 2012 Dziś tak tylko żeby na grochówkę troszeczkę było W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #134 Opublikowano 11 Października 2012 Ładnie przypaliłeś.Jak wczesny Zbój................ :grin: Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świadziu Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #135 Opublikowano 11 Października 2012 Karolu, troszeczkę podpiekłeś te żeberka wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gens Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #136 Opublikowano 11 Października 2012 poniósł Cie melanż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #137 Opublikowano 11 Października 2012 zostawiłem na noc w wędzarni :grin: ale na grochóweczkę jak znalazł W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbój Madej Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #138 Opublikowano 11 Października 2012 Jak wczesny Zbój................ :grin:Normalnie młody/niepokorny :lol: , nie uczy się na błędach Zbója :wink: :grin: :grin: Witajcie BiSwW Nic mnie tak nie cieszy jak masarskie rzemiosło etiam latrones suis legibus parent !! Wędzę więc jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #139 Opublikowano 11 Października 2012 A jak takie niezdrowo-zadymione lubi, to co zabronimy mu ? www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #140 Opublikowano 11 Października 2012 Zapomniałem dodać ..... :grin: www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 15 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #141 Opublikowano 15 Października 2012 Dziś znowu trochę papryki Halusiowej W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #142 Opublikowano 15 Października 2012 Dziś znowu trochę papryki HalusiowejPrzygotowania do zimy w toku :thumbsup: Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świadziu Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #143 Opublikowano 15 Października 2012 Karolu, widzę że nie odpoczywasz i ciągle coś robisz Ja jestem w trakcie robienia ostrej pasty rabarbarowej według przepisu jaki dostałem od Rogera wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 15 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #144 Opublikowano 15 Października 2012 świadziu, to wrzuć na forum przepis coś na zimę trzeba mieć zapasu :thumbsup: W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świadziu Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #145 Opublikowano 15 Października 2012 Karolu, poniżej podaję przepis za zgodą Rogera którą przed minutą otrzymałem aby go tu umieścić Pasta rabarbarowa 1 kg rabarbaru półtorej szkl posiekanej cebuli szklanka rodzynek półtorej szkl cukru 4-5 ząbków czosnku 2 łyśki imbiru (najlepiej posiekanego korzenia) łyżka zmielonych nasion gorczycy łyżka mielonego ziela angielskiego łyżka mielonej kolendry pół łyżeczki pokruszonej papryczki chili ćwierć łyżeczki mielonego cynamonu ćwierć łyżeczki mielonych gożdzikow 2 łyżki miodu 2 łyżki bialego wytrawnego wina półtorej szklanki octu winnego łyżka soli Rabarbar obrać i pokroic w kostke, rodzynki sparzyć osączyć w miseczce skropić winem do rondla wlożyć rabarbar i cebule, rozprażyć dodać wszystkie skladniki (oprócz octu i miodu) i gotowac na małym ogniu ok 30 min ciagle mieszając... po czym zmiksowac i dodac ocet i gotowac kolejne 30 min pod koniec gotowania dodać miód i odparowac gęstą pastę dodać do słoiczków i pasteryzowac ok 10 min Tak to wygląda teraz u mnie w kuchni: wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 15 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #146 Opublikowano 15 Października 2012 świadziu, no cóż jutro do dzieła żeby nie leniuchować dzięki za przepis :lol: W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świadziu Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #147 Opublikowano 15 Października 2012 Karolu, podziękowania należą się Robertowi Ja tylko skopiowałem i wkleiłem wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #148 Opublikowano 16 Października 2012 Odbyłem kiedyś kilka lekcji pod okiem naszej mistrzyni Halusi wiem że nie dorastam jej do pięt ale dziś trochę pokombinowałem i oto co wyszło przepis taki tam wymyślony ale smaczny.Dzięki Halusia że na kilku zlotach byłaś moim promotorem :lol: W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #149 Opublikowano 16 Października 2012 No ładnie :wink: a ten zimny leszek to dla uczennicy promotorze ? :grin: Zdolne dziewczę , sam byś tak nie zrobił :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij #150 Opublikowano 16 Października 2012 Dzięki Halusia że na kilku zlotach byłaś moim promotorem :lol: :blush: :wink: Karolku skoro Ty wymyślasz przepisy to jesteś mistrzem. Ale cieszę się że rośnie mała następczyni. :clap: Wasze ciasteczka wyglądają bardzo apetycznie... :thumbsup: Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi