BazylWidzew Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #926 Opublikowano 16 Marca 2015 do świąt opanujesz wszystko i mazurkiem nas zaskoczysz Chyba Mazurami Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413210 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #927 Opublikowano 16 Marca 2015 Zdecydowanie idź w kierunku pieczywa - mięso zostaw na później.... Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413223 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #928 Opublikowano 17 Marca 2015 Dzisiaj bułki sobie upiekłem, połowa z kminkiem. IMG_4060.JPGIMG_4061.JPG Miały byc kajzerki a wyszły jakieś popierdółki i jeszcze kminek się nie trzyma Jaka popierdółka Bazyl? Bardzo eleganckie bułeczki A, że kminek się nie trzyma? - praktyka czyni mistrza i następnym razem będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413292 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #929 Opublikowano 17 Marca 2015 A Bazyl czym ty posmarowales bulki, ze sie nie trzyma kminek? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413326 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #930 Opublikowano 17 Marca 2015 A Bazyl czym ty posmarowales bulki, ze sie nie trzyma kminek? Aniu jajkiem smarowałem. Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413359 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einshell Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #931 Opublikowano 17 Marca 2015 jajkiem smarowałem. ... to dlatego... Trza było '' pendzelkiem '' smarować Cytuj Einshel ,, Jak 'se' człowiek sam nie zrobi , to mu nikt nie zrobi... '' Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413367 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #932 Opublikowano 17 Marca 2015 BazylWidzew, dnia 17 Marz 2015 - 12:24, napisał: jajkiem smarowałem. ... to dlatego... Trza było '' pendzelkiem '' smarować hiehiehiehiehie :laugh: :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413391 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #933 Opublikowano 17 Marca 2015 Dobra odczepcie się pendzelkiem nie smaróje, za duży Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413399 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwie Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #934 Opublikowano 17 Marca 2015 lewym czy prawym Cytuj Sent from my Nokia 1011 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413403 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #935 Opublikowano 18 Marca 2015 Wczoraj wstawione do peklowania Boczek 1307 g, karkówka 1000 g, szynka 909 g, polędwica 864 g. Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413644 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #936 Opublikowano 18 Marca 2015 A nie obawiasz się peklowania wszystkich elementów razem?? Gdzieś na forum wyczytałem że boczki peklujemy osobno no i polędwica będzie inaczej się peklowała niż karkówka lub szynka ..... czy zamierzasz je szybciej wyciągnąć? PS. bardzo ładny dodatek "wspomagający pracę" Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413659 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #937 Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) A nie obawiasz się peklowania wszystkich elementów razem?? Już nie raz robiłem, nie ma problemu. Wszystko bedzie się peklowac do 2 lub 3 kwietnia wtedy wędzenie bardzo ładny dodatek "wspomagający pracę" Ja nie wielbłąd jak pracuje to pije Edytowane 18 Marca 2015 przez BazylWidzew Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413670 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkoGdynia Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #938 Opublikowano 18 Marca 2015 Ja nie wielbłąd jak pracuje to pije http://emotikona.pl/emotikony/pic/0drinks.gif Święte słowa..... silnik też potrzebuje paliwa napędzać żeby pracował http://emotikona.pl/emotikony/pic/0drinks.gif Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413673 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #939 Opublikowano 18 Marca 2015 A nie obawiasz się peklowania wszystkich elementów razem?? Gdzieś na forum wyczytałem że boczki peklujemy osobno no i polędwica będzie inaczej się peklowała niż karkówka lub szynka ..... czy zamierzasz je szybciej wyciągnąć? PS. bardzo ładny dodatek "wspomagający pracę" Arko - zobacz ile butelek pustych, a płyn w mięsach - Bazyl ma nowatorską technikę peklowania mięsa w piwie Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413684 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #940 Opublikowano 18 Marca 2015 Dzisiaj na śniadanie Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413706 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_1 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #941 Opublikowano 18 Marca 2015 Ja nie wielbłąd jak pracuje to pije Bez płynów organizm się odwodni i po pracowniku Do peklowania też dolewasz? Jak zauważył KURP nowatorska metoda Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413718 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #942 Opublikowano 18 Marca 2015 Troche mięsa z kości wykroiłem Mięso 395 g i mięso tłuste 22 g, 32,5% Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413766 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulalka Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #943 Opublikowano 18 Marca 2015 od śniadania tyle zrobiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413791 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #944 Opublikowano 18 Marca 2015 Leona karkówka a'la parmeńska nastawiona Waga 2477 g. Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413848 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #945 Opublikowano 18 Marca 2015 Ja swoje pleśnią zaszczepiłem, dziś sprawdzałem i po 2 dniach pojawił się ładny biały nalot Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413858 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #946 Opublikowano 18 Marca 2015 Leona karkówka a'la parmeńska nastawiona IMG_4066.JPG Waga 2477 g.Bazyl a nie mogłoby być 2,5kg, albo 2,48kg? Jak tam lód z jeziora Ryńskiego znikł? Są warunki na zrzucanie łódki? Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413894 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #947 Opublikowano 19 Marca 2015 ziomek najsmaczniejszy ,,sok,, będzie pod karkówką Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413927 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #948 Opublikowano 19 Marca 2015 ziomek najsmaczniejszy ,,sok,, będzie pod karkówką Co do picia Jak tam lód z jeziora Ryńskiego znikł? Lodu to nie ma od 2 miesięcy Ja swoje pleśnią zaszczepiłem, dziś sprawdzałem i po 2 dniach pojawił się ładny biały nalot Przemak napisz coś więcej. Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413948 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #949 Opublikowano 19 Marca 2015 ona leży na kratce czy mi się wydaje Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413949 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij #950 Opublikowano 19 Marca 2015 ona leży na kratce czy mi się wydaje Tak na kratce. Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413954 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.