Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Dzisiaj bułki sobie upiekłem, połowa z kminkiem.

 

attachicon.gifIMG_4060.JPGattachicon.gifIMG_4061.JPG

 

Miały byc kajzerki a wyszły jakieś popierdółki i jeszcze kminek się nie trzyma :facepalm:

Jaka popierdółka Bazyl? :) Bardzo eleganckie bułeczki :)

A, że kminek się nie trzyma? ;)  - praktyka czyni mistrza i następnym razem będzie lepiej :thumbsup:

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413292
Udostępnij na innych stronach

A Bazyl czym ty posmarowales bulki, ze sie nie trzyma kminek?

Be you.

The world will adjust.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413326
Udostępnij na innych stronach

 

 

BazylWidzew, dnia 17 Marz 2015 - 12:24, napisał: jajkiem smarowałem. ... to dlatego... :facepalm: Trza było '' pendzelkiem '' smarować :laugh:;):D

 

hiehiehiehiehie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

:clap:

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413391
Udostępnij na innych stronach

Gość ArkoGdynia

A nie obawiasz się peklowania wszystkich elementów razem?? 

Gdzieś na forum wyczytałem że boczki peklujemy osobno no i polędwica będzie inaczej się peklowała niż karkówka lub szynka ..... czy zamierzasz je szybciej wyciągnąć?

 

PS. bardzo ładny dodatek "wspomagający pracę"  :thumbsup:

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413659
Udostępnij na innych stronach

A nie obawiasz się peklowania wszystkich elementów razem??

 

Już nie raz robiłem, nie ma problemu. Wszystko bedzie się peklowac do 2 lub 3 kwietnia wtedy wędzenie ;)

 

 

 

bardzo ładny dodatek "wspomagający pracę"

 

Ja nie wielbłąd jak pracuje to pije :D

Edytowane przez BazylWidzew

TYLKO WIDZEW RTS !!! :)

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413670
Udostępnij na innych stronach

Gość ArkoGdynia

 

 

Ja nie wielbłąd jak pracuje to pije

 

:clap: http://emotikona.pl/emotikony/pic/0drinks.gif Święte słowa..... silnik też potrzebuje paliwa napędzać żeby pracował http://emotikona.pl/emotikony/pic/0drinks.gif :clap:  

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413673
Udostępnij na innych stronach

A nie obawiasz się peklowania wszystkich elementów razem?? 

Gdzieś na forum wyczytałem że boczki peklujemy osobno no i polędwica będzie inaczej się peklowała niż karkówka lub szynka ..... czy zamierzasz je szybciej wyciągnąć?

 

PS. bardzo ładny dodatek "wspomagający pracę"  :thumbsup:

Arko - zobacz ile butelek pustych, a płyn w mięsach - Bazyl ma nowatorską technikę peklowania mięsa w piwie ;)

Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną.

 

Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz!

 

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413684
Udostępnij na innych stronach

Leona karkówka a'la parmeńska nastawiona :cool:

 

attachicon.gifIMG_4066.JPG

 

Waga 2477 g.

Bazyl a nie mogłoby być 2,5kg, albo 2,48kg?

 

Jak tam lód z jeziora Ryńskiego znikł? Są warunki na zrzucanie łódki?

Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną.

 

Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz!

 

 

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413894
Udostępnij na innych stronach

ziomek najsmaczniejszy ,,sok,, będzie pod karkówką :)

 

 

Co do picia :D

 

 

Jak tam lód z jeziora Ryńskiego znikł?

 

 

Lodu to nie ma od 2 miesięcy ;)

 

 

Ja swoje pleśnią zaszczepiłem, dziś sprawdzałem i po 2 dniach pojawił się ładny biały nalot :)

 

 

Przemak napisz coś więcej.

TYLKO WIDZEW RTS !!! :)

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6756-moje-wyroby-bazylwidzew/page/38/#findComment-413948
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.