kostek61 Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #876 Opublikowano 13 Lutego 2017 Nie wierzę , że taką ilość zjadłeś na jedno posiedzenie To nie jest duzo ( ponoc ) tylko Kostek ma male talerze A trochę sobie podjadłem,nie sam oczywiście Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-540596 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #877 Opublikowano 17 Marca 2017 Salceson biały, podsuszone ,,banalna,, i żywiecka Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-544532 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #878 Opublikowano 19 Marca 2017 Taka podsuszana to moje marzenie. Może kiedyś zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-544655 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #879 Opublikowano 19 Marca 2017 Salceson biały, podsuszone ,,banalna,, i żywiecka Widać że po fachowemu zrobione Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-544657 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij #880 Opublikowano 19 Marca 2017 ,,banalna,, i żywiecka To sezonowanie nadaje im rangi, a ta błyskotliwość....jakby polerowane Wyroby znakomite Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-544693 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #881 Opublikowano 26 Września 2017 Podgardle z szynkowara ,peklowane z przyprawami na sucho ,cięcie samuraja ,sorki ale cieżko utrzymać ręką ,ślizga się Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568587 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #882 Opublikowano 26 Września 2017 Kostek rewelka!!! Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568591 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #883 Opublikowano 26 Września 2017 Kostek rewelka!!! Dzięki Karolu Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568603 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #884 Opublikowano 26 Września 2017 Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568604 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #885 Opublikowano 26 Września 2017 Podgardle z szynkowara To wyścigowa była bo jakieś takie chude. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568613 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #886 Opublikowano 26 Września 2017 Jak długo parzyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568616 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #887 Opublikowano 26 Września 2017 To wyścigowa była bo jakieś takie chude. Tak to prawda i tak cud jak się da takie kupić Jak długo parzyłeś. Woda 85-90 i do 73 w środku. Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568618 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #888 Opublikowano 26 Września 2017 Kostek pierwsza liga Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568622 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #889 Opublikowano 26 Września 2017 Podgardle z szynkowara I to jest to.... prosto bez kombinacji. Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568630 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #890 Opublikowano 26 Września 2017 Tak to prawda i tak cud jak się da takie kupić U nas ten sam problem, ciezko dostac, chyba ze sie cala swinke kupi to sie ma. Kostek, jak zawsze Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568655 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarod Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #891 Opublikowano 26 Września 2017 Piękna robota ,taki wyrób to moje klimaty . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568667 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #892 Opublikowano 27 Września 2017 Wyglada pieknie ,idealnie sklejony , niestety dla mnie stanowczo za tlusto , biale wedlinki to nie moja bajka.A tak ja sie zapytam ..czemu polacy tak lubia boczek? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568706 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #893 Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) A tak ja sie zapytam ..czemu polacy tak lubia boczek? Bo tłuszcz jest nośnikiem smaku a nie chude mięso.Nawet sobie nie zdajesz sprawy, że jedząc z wyglądu chude mięso jesz również tłuszcz śródmięśniowy i czym większa marmurkowatość tym mięso lepsze w smaku. Edytowane 27 Września 2017 przez arkadiusz Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568708 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #894 Opublikowano 27 Września 2017 Arku , ok to czemu nie jemy szynki z tluszczykiem ? nigdy az takiego zachwytu nie widze jak ktos zrobi ..boczkiem kazdy sie zachwyca i chyba robi najczesciej? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568711 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #895 Opublikowano 27 Września 2017 Boczek jest pyszny - taki jego fenomen. Ale nie lubię za tłustego. A już zupełnie nie przepadam za słoninami, pachwinami czy też innymi podgardlami. Ale wiadomo - są gusta i guściki.Dobra szynka czy dobra polędwica też ma mega smak mimo, że tłuszczyku w niej tyle co kot napłakał. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568712 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #896 Opublikowano 27 Września 2017 No ja tez lubie chudy boczek i np taki tylko wedzony/ ciagutek ..ale pamietam ze moj dziadek, sniadanie bez boczku i pajdy zytniego chleba to nie uznawal sniadania .Tu gdzie mieszkam nigdy nie widzialam zeby ktos jadl kanapke z boczkiem ..ale to dziwny kraj pewnie z dzemem jak by im posmarowal to by smakowalo Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568714 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing37 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #897 Opublikowano 27 Września 2017 Moja żona też takiego śniadania nie zje. Woli coś słodkiego. Aczkolwiek boczek ciągutek wpiernicza. Ja przeważnie nie parzę boczku bo wolę surowy wędzony. A jeszcze jak poleży w próżni to nabiera walorów smakowych większych.......Czasami dopiekam. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568716 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #898 Opublikowano 27 Września 2017 Arku , ok to czemu nie jemy szynki z tluszczykiem ? nigdy az takiego zachwytu nie widze jak ktos zrobi Jak to nie.Zajrzyj do mojego kącika.Tylko takie szynki robię. Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568719 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij #899 Opublikowano 27 Września 2017 Ja wiem ze Ty robisz bo sledze Twoje wyroby , ale mowie ogolnie , moze ten boczek kazdy robi bo w sumie chyba najwaltwiej go zrobic ? i stad ta popularnosc oprocz smakowej. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-568720 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij #900 Opublikowano 5 Października 2017 moze ten boczek kazdy robi bo w sumie chyba najwaltwiej go zrobic ? Sądzę, że nie to jest przyczyną.Organizm człowieka potrzebuje tłuszczu i białka zwierzęcego do prawidłowego funkcjonowania.Nasze organizmy czują to instynktownie, dlatego dzieci z ochotą wpierniczają boczki i samo masło.Dawniej nie było z tym problemu do czasu, aż propaganda wmówiła dorosłym, że tłuszcz zwierzęcy jest be.Gdyby tyle samo energii zużyto na objaśnienie szkodliwości cukrów prostych i żywności przetworzonej mielibyśmy obecnie o wiele mniej ludzi chorych permanentnie. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6876-kostek-zadymia-i-inne/page/36/#findComment-569937 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.