ANNAM Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #451 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Pięknie Ci wyszła Aniu. Aniu wiem, ze masz doswiadczenie z wolowina i co za tym idzie z cielecina. Nie kazdy ja lubi, jednak tu przyprawiona w peklowaniu nie stracila swojegio smaku, a przyprawy tez podkreslaja smak tego miesa.dlatego Twoja pochwala duzo dla mnie znaczy Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #452 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Annam super to wyglada Ja pamietam jak jeszcze w Pl moja mama robila takie cos wlasnie z cieleciny tylko ze piekla pychota bylo! wedzone musi byc jeszcze lepsze Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzed Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #453 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Annam, rolada wspomina mi jakąś wielką uroczystość. Narobiłaś mi smaku. Osłonki te mam, teraz gdzie znajdę cielęcinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #454 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Wczorajszy obiad i mija indyczka nadziewana siekanym kurczakiem z orzeszkami pini i kasza. Dpo tego byl sos grzybowy i zurawiny Zdjecie zrobione przez gosci tak im smakowalo co mnie bardzo cieszy Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #455 Opublikowano 25 Grudnia 2013 To fakt ,że serce gospodyni cieszy , gdy goście wszystko "zmiatają " z talerzy . Ja porcjowałam faszerowaną gęś - goście jutro Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Dor Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #456 Opublikowano 25 Grudnia 2013 indyk to ze Świętem dziękczynienia się kojarzy - ale co tam ważne że kości tylko zostały = doskonałew smaku i to chwalebne dla Pani Domu Cytuj Pozdrawiam cieplutko Całość mojej wypowiedzi jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem i moją opinią - chcesz zgadzaj się, nie chcesz nie zgadzaj się. Ja życzę jak najlepiej Czerpiesz ze strony "garściami" to wspomóż forum finansami ___ LINK DO POMOCY KPP Poczytaj o panu S i jak możesz to klepnij go w d..... codziennie 2 razy ___LINK DO STRONY KPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia285 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #457 Opublikowano 26 Grudnia 2013 ANNAM gratulacje, rolada i indyk :clap: Cielęciny to nie uświadczę, no chyba że jest możliwość z mięska prosiaka? A jak tak, to np. jakie mięsko czyli z czego by sie nadawało według Ciebie?Za indykiem nie przepadam, też nie ma w sprzedaży, więc nawet nie myślę o takim wyrobie Smacznego na te wyroby.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #458 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Basiu dziekuje W wieprzowinie, to po porstu boczek. A co do indyka, mozesz tak samo zrobic kurczaka. Ja mam dostep do drobiu wiec czesto robie wiele takich potraw. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia285 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #459 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Dziękuję ANNAM za podpowiedź, chyba już wiem co wykombinuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #460 Opublikowano 26 Grudnia 2013 ANNAM wspaniala z ciebie kucharka :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg04 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #461 Opublikowano 26 Grudnia 2013 ANNAM Cytuj Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świadziu Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #462 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Aniu,to jest co widzę na zdjęciu jest niesamowite Moje gratki :clap: Cytuj wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #463 Opublikowano 29 Grudnia 2013 http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201312/1388164158_by_maszpa_inner.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roma Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #464 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Aniu-jestem pod wrażeniem Twoich wyrobów.Od całkiem niedawna próbuję eksperymentować kulinarnie ale to dlatego,że wreszcie mam na to czas(emerytura ) i możliwości. Od kilku lat mieszkam na wsi (w lesie).Jakoś wcześniej nie mogłam sobie na to pozwolić dlatego tym bardziej jestem pełna podziwu dla młodych ludzi którzy znajdują czas na różne kulinarne eksperymenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #465 Opublikowano 5 Stycznia 2014 DZiewczeta mialy ochote na toast'y , wiec upieklam chleb na drozdzach . Slimak z zytniego i pszennego chleba. Roma, dziekuje dla mnie kuchnia jest odpoczynkiem. JAk mam problem i chce go przemyslec tez uciekam do kuchni. Kiedy mam wolne to rowniez kuchnia i rozne roznosci robie. Jak masz czas to rob, wymyslaj a granica jest twoja wyobraznia Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #466 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Fajny ten ślimak.... Kiedyś pewnie zrobię albo jak kto woli popełnię ale jak na razie staramy się unikać chlebka.... Dieta okrutna rzecz Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #467 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Tusiaczku, ja nie jem chleba ale moja rodzinka lubi. Twoje dzieci tez na diecie? Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #468 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Aniu na tej stronie jest więcej osób żyjących na diecie bez chlebowej Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #469 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Starszemu bardzo pilnujemy diety ale to bardziej pod kątem sportu, fazy wzrostu, kształtowania nawyków żywieniowych itp. A młodszy cokolwiek by nie zjadł i tak jest zbudowany jak młody Bóg... Naprawdę, jedyny w rodzinie z piękną rzeźbą, kaloryferem na brzuchu i bez grama tłuszczu.... Nie to co tatuś - najpierw masa potem rzeźba Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #470 Opublikowano 5 Stycznia 2014 KArolu wiem, u nas pieke chleby rozne, jak rodzinka zachce. Ja jesli juz jem to ryzykowe placki.Czasem tylko chwyce ktomke ciemnego rytniego na zakwasie,kiedy mam wielka ochote na smalec. Po porstu w takiej kombinacji najbardziej mi smakuje. Kromka ciemnego chleba ze smalece i kiszony ogorek , hm, glodna sie zrobilam. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiaczek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #471 Opublikowano 5 Stycznia 2014 A może jakiś przepisik na owe ryżowe placki? Cytuj "Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..." Tatuś Muminka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #472 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Tusiaczku ja je kupuje . Jest to zgrzany ryz preparowany . Na pewno tez takie u was sa Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maad Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #473 Opublikowano 5 Stycznia 2014 polecam Sonko - 7 ziaren z dzikim ryżem - bezglutenowe i najmniej "tekturowe"ale pod względem zawartości węglowodanów to jest to samo co zwykły chleb - jeden krążek ma 10g Cytuj Jeśli nie znasz ojca choroby, to jej matką jest zła dieta.przysłowie chińskieKiedy państwo boi się obywatela oznacza to wolność. Kiedy obywatel boi się państwa mamy tyranię.Thomas Jefferson ...a poza tym sądzę, że unia europejska musi zostać zniszczona Zapraszam na moją stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #474 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Sprawdzilam na necie, te na zdjeciu wychodza bardzo grube. Ja kupuje takie cieniutkie. A dla mnie najwazniejsze ,ze sa bez glutenu Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #475 Opublikowano 5 Stycznia 2014 jak na razie staramy się unikać chlebka. Tusiaczek samo miecho Kromka ciemnego chleba ze smalece i kiszony ogorek Aniu poezja Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.