świadziu Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #426 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Aniu,bardzo żałuję że nie mogę ich spróbować, bo wyglądają naprawdę rewelacyjnie Cytuj wędkarstwo, grzyby i wędzeniehttp://www.grzegorzswiadek.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #427 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Annam jak to mięsko smakuje w tym wyrobie?.Wyglądają bardzo dobrze Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #428 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Kostek, jest zblizone do wolowiny, albo jesli ktos kiedys probowal bardziej do koniny, ma taki slodkawy posmak. Dlatego nastepnym razem bede dodawac chili do kabanosow aby zaostrzyc smak. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #429 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Annam jak to mięsko smakuje w tym wyrobie?.Wyglądają bardzo dobrze Chciałem napisać żebyś kupił w makro ale zerknąłem na adres, że chyba nie masz. Dodano: 06 grudzień 2013 - 20:31Zrobilam w koncu kabanosy specjalne ok zacznijmy od poczatku. Czyli dostalam w koncu miesko kanguraSuper .Ciekaw jestem połączenia smaków, samego kangura próbowałem. Może być fajna kombinacja. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maria.s Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #430 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Aniu :clap: :clap: Super wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #431 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Aniu widze ze ty tez stale produkujesz,jeszcze takie nie jadlam ,ale smacznie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia285 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #432 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Co tam super, to za mało. Zjadła bym i już. Szkoda, bo podobno to miesko jest delikatniejsze od wołowiny, więc nie mam szans na próbowanie.Aniu SMACZNEGO Nęcąco to wygląda Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #433 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zrobilam w koncu kabanosy specjalne Zgadza się Aniu... to są kabanosy specjalne.. . gdyż z kangura nigdy nie jadłam.... pysznie wyglądają Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #434 Opublikowano 6 Grudnia 2013 DZiewczyny dziekuje za pochwaly. A mam taka inna uwage: zobacznie jak nas jest wiecej. Nie tylko panowie juz tutaj sa, ale zwiekszyla sie ostro ostatnio grupa "kobiet pod wezwaniem" . Oby jeszcze wiecej z takimi zainteresowaniami i wiadomosciami przybywalo tutaj , to tak zyczenie do Mikolaja Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renesi Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #435 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Aniu kabanosy śliczniutkie Nigdy nie jadłam mięsa z kangura Szkoda że tak daleko mieszkasz Coraz więcej kobiet też to zauważyłam , ale jeszcze inne spostrzeżenie przychodzi mi na myśl , panowie często spierają się o swoje racje a my kobiety umiemy wymienić się informacjami Mówią że to baby są swarliwe i kłótliwe Cytuj Świat jest na tyle duży, żeby zaspokoić potrzeby wszystkich. Ale zawsze będzie za mały, by zaspokoić chciwą jednostkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #436 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Renesi , co do kabanosow bede je robic czesto, bardzo smakuja i moje dziewczyny wpisaly je na liste stalego jadlospisu rodzinnego. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #437 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zrobilam w koncu kabanosy specjalne @ANNAM,Wyrób zasługuje na swoją nazwę: proponuję KANGUROSY Z jakiej części kangura użyłaś mięsa?Gratuluję udanego eksperymentu Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #438 Opublikowano 8 Grudnia 2013 @ANNAM, Wyrób zasługuje na swoją nazwę: proponuję KANGUROSY Z jakiej części kangura użyłaś mięsa? Gratuluję udanego eksperymentu Aniu nazwa bardzo mi sie podoba wspanialy pomysl, wiec bede robic kangurosy . Zadzwonilam zapytac sie o czesc ciala z jakiego jest mieso, odpowiedz byla : " na 90 % z nogi" CZyli tak do konca nie wiadomo Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roma Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #439 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Aniu-"kangurosa" wygląda przednio jeśli tak samo smakuje jak wygląda to gratuluję.Już nie mogę się doczekać kiedy i ja wreszcie zacznę wyrabiać swoje wędliny.Niestety muszę jeszcze poczekać bo nie zdążyłam zgromadzić odpowiednich materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #440 Opublikowano 8 Grudnia 2013 na 90 % z nogi" Kanguaro ma dwie łapki i trzy nogi . z tej trzeciej można zrobić : https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=14&cad=rja&ved=0CIUBEP8TMA0&url=http%3A%2F%2Fwww.sbs.com.au%2Ffood%2Frecipes%2Fkangaroo-tail-italian-style&ei=hKukUumfMYSv4ATQ4YCQAQ&usg=AFQjCNGYhrwzm2VPae9uwk2_hzzsWFTvNg&sig2=BZTmWpJTWqD6NKl4epofFQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #441 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Tak dla zmiany aby nie bylo ze Henio jest w moejej kuchni tak dlugo Rozkroilam moja rolade cieleca. Mieso peklowalam z przyprawami 2 tygodnie a nadzienie tylko 2 dni pozniej smielone, i nalozone na mieso rolady. Zrolowalam, zawinelam w oslonke ( u nas sprzedaja takie w kawalkach 50X 50 cm do wloskich wyrobow) to wszystko do siatki. Po uwedzeniu parzylam. A dopiero wczoraj rozkroilam. Wedlina chuda( w koncu cielecina) ,ale zaskoczona jestem, bo wczesniej robilam i taki efekt nie byl osiagniety jak teraz. A tak wyglada w przekroju. Jesli ktos kiedys chcialby robic, to trzeba miec caly kawalek( strone ) cielaka, aby spokojnie i delikatnie wyjac kosci, uwazajac na cienka warstwe miesa. Wedlina warta pracy Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@halusia@ Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #442 Opublikowano 19 Grudnia 2013 O kurcze... ale pyszności Aniu Cytuj Pozdrawiam Halusia "idę wolno, ale nie cofam się nigdy" http://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #443 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Halusia dziekuje ,jak masz dostep do cieleciny to zrob, polecam. Moje "odchudzarskie" chetnie zajadaja, nie moga oprzec sie chwycic chociaz plasterek. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #444 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Rozkroilam moja rolade cieleca ANNAM Nawet że chude jak piszesz , to ja się zgłaszam na próbę . :clap: Pozdrawiam gorąco . Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudziak Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #445 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Wygląd smakowity - ja na Święta mam zamiar zrobić coś podobnego ale z dziczka Cytuj "...dobrze przeżyte Dziś uczyni każde Wczoraj snem szczęśliwym, I każde Jutro wizją nadziei." Kalidasa V w n.e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #446 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Andzreju zapraszam , tez mam szynke z cieleciny, ale jeszcze poczekam do swiat, bo jak teraz rozkroje to mi zjedza. W worki zapakowalam, zeby pomysl krojenia oddalic od nich , Tez chuda, a peklowana podobnie jak Kostek peklowal barania noge. Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek61 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #447 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Aniu cudnie wygląda,super Cytuj Nie róbcie więcej dymu niż potrzeba https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8729&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANNAM Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #448 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Wygląd smakowity Aniu cudnie wygląda,super Dziekuje Wam Olga , Kostek, nauka nie idzie w las, Dzieki prywatnym lekcja mam takie wyroby Cytuj Be you.The world will adjust.The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.( Eleanor Roosevelt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #449 Opublikowano 19 Grudnia 2013 A tak wyglada w przekroju Jak to mówią - wygląda elegancko. Wprawdzie mam na cielęcinę długie zęby, może kiedyś? Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij #450 Opublikowano 19 Grudnia 2013 trzeba miec caly kawalek( strone ) cielaka, Jednym słowem, nerkówkę cielęcą - Veal sweetbread.To mięso ładnie klei a jego typowe zastosowanie to właśnie rolady nadziewane.Pięknie Ci wyszła Aniu. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.